Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Presiunea facuta pt ''fuga'' , adica 2,1 in toate rotile si benzina 95 OMV combinata cu 99+ Petrom, deci benzol OK (cam jumate-jumate).

PS: ce e drept, pe la 150 imi vibreaza o roata, dar NU foarte tare, una de pe spate am eu banuiala (pt ca n-o simt in volan), dar nu cred ca are asa mare importanta pt viteza de varf...

Comment

• corect cu gps afli viteza reala si diferentele de viteza in zile diferite sigur este din benzina incearca cu carera 100 la mine merge frumos

Comment

• Lasa ca o voi incerca pe autostrada (Ungaria) ca orice roman adevarat, o sa-i dau de sa-i sara rotile si desigur, am sa filmez si pun filmu pe net sa-l vada toti toti ))))))))

PS: de curand m-am intors din Germania (cu un Focus 1.6), ce putea sa ne depaseasca pe autostrada?? Normal , un Logan 1.4 rebel, care pe portiunea respectiva impingea tot de la spate (se mergea cu 130-140 - un pic aglomerat, el banuiesc ca avea in jur de 160, n-am incercat sa ma tin de el si nici nu l-am mai ajuns).

Comment

• Ala avea chiptuning
          ECUFix
          Please don't visit my homepage!

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
            Lasa ca o voi incerca pe autostrada (Ungaria) ca orice roman adevarat, o sa-i dau de sa-i sara rotile si desigur, am sa filmez si pun filmu pe net sa-l vada toti toti ))))))))

PS: de curand m-am intors din Germania (cu un Focus 1.6), ce putea sa ne depaseasca pe autostrada?? Normal , un Logan 1.4 rebel, care pe portiunea respectiva impingea tot de la spate (se mergea cu 130-140 - un pic aglomerat, el banuiesc ca avea in jur de 160, n-am incercat sa ma tin de el si nici nu l-am mai ajuns).
            incearca sa faci testul cu benzina de afara sa vezi diferenta

Comment

• Viteza

Cred ca aceasta poza spune totul.160km/h-mai mult de inca 7-8km/h in plus nu mai lua.Benzina de petrom 95.
              160km/h-consum 7.8%-asta pe o portiune de 7-8 km de autostrada.
              Consum mixt 7.2%.-calculat pe o distanta parcursa de 150km.[comform CB].
              Attached Files
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

• Augustin, scuza-ma te rog dar ceea ce este in poza nu cumva este consumul mediu?

Daca da este cu totul altceva, daca este insa cel instant tot respectul!

Numai bine.
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• Originally posted by AG 23 YNG View Post
                  Cred ca aceasta poza spune totul.160km/h-mai mult de inca 7-8km/h in plus nu mai lua.Benzina de petrom 95.
                  De unde stii ca mai lua ~7-8 km in plus?
                  Adica vreau sa spun ca pana nu incerci nu stii )))
                  Poti sa mai ai pedala (la 160 daca am drum destul de mult drept mai este pedala, dar nu prea se mai duce, pe autostrada ce-i drept n-am incercat-o).

Drive safe!

Comment

• Tavi, la tine ii ceva la masina. Ca eu in decembrie, am luat 162Km/h (pe bord!) pe GPL, fara sa vreau. Cu 4 personae in masina, ne-am luat cu vroba, si m-am uitat la vitezaometru si aveam 162Km/h, si pedala mai aveam destula. Dar asta s-a intamplat dupa 30 minute.

Comment

• Bun si dupa 162 ce s-a intamplat?
                      Adica i-ai dat mai mult? Si asta unde?

PS: am spus ca in weekend cu 162-164 m-am dus si eu, dar atat. (real 154 la 164).

Comment

• Pe A1. Nu i-am dat, ca nu eram singur si nici macar cu familia, deci nu m-am riscat. Am mentinut viteza, fara sa mai accelerez deloc.

Comment

• Originally posted by AG 23 YNG View Post
                          cum sa ai la 4500 rpm 160 km/ora? :O pe autostrada bucuresti pitesti a mea a dus 140 cu pedala la fund...nu eram eu la volan, dar cel care era asa mi-a spus
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Prietene inseamna ca masina ta are o problema.

Comment

• cred ca e mai puturoasa...
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
                                Augustin, scuza-ma te rog dar ceea ce este in poza nu cumva este consumul mediu?

Daca da este cu totul altceva, daca este insa cel instant tot respectul!

Numai bine.
                                Salut.Este consumul mediu pe ultimi 150km.Ultimi 7-8 km.parcursi cu 160km/h.
                                Consum mediu 7.2[inainte de a merge cu 160]-in timp ce mergeam cu 160km/h a crescut la 7.8%.

"cum sa ai la 4500 rpm 160 km/ora? :O pe autostrada bucuresti pitesti a mea a dus 140 cu pedala la fund...nu eram eu la volan, dar cel care era asa mi-a spus"-Daca minte poza,mint si eu.Eram pe A1.

Eram cu sotia si fetita.De aceea spun ca mai mergea.{sa speriat sotia-nu-i place viteza}

Va salut.

"Prietene inseamna ca masina ta are o problema."---De ce crezi asta?Argumenteaza?
                                Last edited by Augustin-Yng; 2 February 2009, 23:38.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google