Originally posted by alindrgn
View Post
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pai am spus mai mergea,dar sa speriat sotia si fetita.
Acum daca voi ati mers mai repede,puneti dovezi[poze]Last edited by Augustin-Yng; 2 February 2009, 23:44.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
n-am zis ca minti...dar am ramas prost. sper ca nu a vorbit serios ca era cu pedala la fund..sper ca a zis-o ca era maicamea in masina. cu prima ocazie o sa incerc.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Alin,din cauza asta am pus si poza sa am un argument solid.
Oricum masina-i remapata.
apropo-poza-i de azi.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Daca a fost ''fara prea multe batai de cap'' la 170 sigurat ca ai fost favorizat de vant sau vale (benzina mai putin).
Cu un pic de vant din spate m-am dus si eu la 170 si (nu exagerez) mai mergea 100% pana la 175-180, dar era cam nasoala senzatia si am renuntat sa o mai tin la podea.Last edited by Octavian; 3 February 2009, 10:53.
Comment
-
Daca se poate?
Salut.Daca se poate pune-ti si poze.Sa nu mai fie loc de alta comentarii.
Va salut,prieteni.
Sus cu pozele.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Drumul era cat se poate de drept si vant nu era deloc, poze nu am, ca nu am avut cum sa fac la momentul respectiv. Sigur se mai ridica acul cativa kilometrii dar zona dreapta se terimina cu intrarea intr-un sat deci a trebuit sa franez , mi-ar fi placut sincer sa vad top speed-ul , din pacate in Sibiu si imprejurimi nu prea ai unde sa o calci, asta e ne limitam la viteza legalasigpic
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostJoaca-te tu cu aparatu la 170 pe drum care nu-i autostrada )))
Eu am spus ca sunt si oameni care nu cred ca[ X a mers cu 200km/h-cu un logan de 1.4- ca exemplu]-in momentul ala vi cu poza si nu mai lasam loc de alte comentarii.Parerea mea.Voi ce ziceti?
Astept raspuns.
Va salut.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Nici pozele nu pot fi un criteriu pentru ca poate ai prins vant puternic din spate sau o vale mai lunga si drum liber si daca vi lansat prinzi viteza mai mare decat daca ar fi doar motorul in sarcina...sau pur si simplu o turezi cu a 5-a pe gheata sau ridicata pe cricIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Da.E si asta o chestie.Atunci poate o mica filmare din care sa se vada unde ruleaza masina?
Ce zici?Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment