Autostrada soarelui..175 km/h pe ceas (mentiune..de la 170 la 175 iau trebuit fix 40 de secunde)..viteza reala:175-8%=161km/h
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
175 kmh pe bord. Cred ca real aveam cam 162-163. Pe E85, cu sotia in masina si atat. Putin la vale. Turatia cam la 5500rpm. Senzatie de zbor la joasa altitudine. A trecut un TIR in sens opus si m-a cam lovit curentul de aer si a incetinit ceva.
Mers Tulcea-Galati si cu 140-150 pe bord) cu 5 persoane in masina. Consuma f mult in schim peste 120-130.
Dar cu greutate e muuuuult mai stabila.
Comment
-
@golan91: mai taie din coada aia de peste...K ti-a crescut o barba...Desi ai doar 17 ani;)..
Stimati co-forumisti toti stiti ca viteza maxima a loganului in linie dreapta si fara vant f mare atat din fata cat si din spate, este undeva in jurul valorii de 180 pe ceas (o singura persoana in masina). Asa ca hai sa lasam aberatiile de genu "aveam 180 si nu era maxim, sau am mers cu 185". Exista 2 explicatii pt afirmatiile celor 2 colegi de mai sus : cel care a prins 180 si nu era maxim..Oricum nu te cred caci nu ai carnet....Iar cel care a mers cu 185 clar erai in panta sau ai eroare la ceasuri.
Imi pare rau daca am fost prea direct si am suparat pe cineva , insa prea multe povesti de pescar pe aici.
Comment
-
Eu cu 1.4 nu am atins decat 160 si un pic (probabil 162km/h). Si nu numai cu a mea. Pana acum o luna am avut tot un 1.4 de la servici si cu aia s-a intamplat aceiasi poveste, 160 si muscat un pic peste 160km/h. Niciuna nu a trecut peste viteza asta. Cu a mea am vazut ca nu mai urca si am lasat-o mai moale, dar cu aia de servici ma grabeam o data sa ajung la Ct si am tinut-o in blana aproape toata autostrada, dar peste 160 si un pic nu a urcat.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Urmatoarea data o sa fac film .. Chiar poza imi pare rau ca nu am apucat,dar am reusit
la cat decupleaza ? 6000rpn ?Hai sa zicem ca la 190 pe ceas aveam 5500 dar nu era atata cred
trebuie sa recunosc ca eram la vale ... Veneam din cluj mergeam spre targu muresIts just a car ...
Comment
Comment