mai ce sa zic mai mult de 130 nu i-am dat is "incepator inca" desi sunt sigur ca se putea si mai bine oricum 1.4 poate atinge viteza maxima + inca ceva aja ca....
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Atentie
Originally posted by ioneluxxl View Postmai ce sa zic mai mult de 130 nu i-am dat is "incepator inca" desi sunt sigur ca se putea si mai bine oricum 1.4 poate atinge viteza maxima + inca ceva aja ca....Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
-
Originally posted by Octavian___30 View PostAia 4-5 cp nu te ajuta sa mergi mai tare (ti-ar mai trebui inca vreo 5, adica un 1.6 mpi)) ), castigi ceva la demaraj si reprize (mai ales) dar viteza max tot cam aia e.
si eu sunt unul dintre cei cu remapare.
Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by neatu cornel View Postam luat 160 pina sa fac 1000 km cu ea {logan 1.4 laureata f2} ii cauzeaza ceva masinii?
Originally posted by geo_it23 View Postnu vreau sa fie ca o lauda ca stiu ca viteza nu e buna mai ales cu un logan da sincer eu i-am inchis bordu cum se zice 200 pe autostrada in austria si aveam impresia ca se ridica de bot turatia nu o stiu si nici mainele de pe volan nu le-am luat sunt un pic nebun ca dovada la 38000 de km tre sa schimb discu de ambreaj
P.S in Romania rar sare de 170 si nu mult, 2 poate 3 km
Comment
-
Originally posted by geo_it23 View Postnu vreau sa fie ca o lauda [...] da sincer eu i-am inchis bordu cum se zice 200 pe autostrada in austria [...]
sau ca benzina de omv din austria iti da...."numa" vreo 30 de cai (wtf!?) ca sa ajungi la viteza unui 1.6_16v...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment