cred ca nu a vazut bine 200 km h cu 1.4 cred ca a visat frumos sau poate a trecut de 200 si sa dat acul peste cap sau poate mai avea un motor in spate(adica sa il impinga un porsche)
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ai avut dreptate, era doar o chestiune de timp pana sa apara primul 1.4 care-a mers cu 200 astept cu nerabdare viteze de 220 pe topicul de 1.6 si 240 pe ala de 1.6_16v
bineanteles ma refer la masini stock, nu cu turbo si came sport...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Post................ astept cu nerabdare viteze de 220 pe topicul de 1.6 ...................................
.................
Comment
-
Originally posted by Seba View Postin cazul asta da-mi voie sa te intreb daca 1.6_16v crezi ca scoate 230 pe ceas, ca-n romania diferenta asta e, de vreo 25-30km/h in plus cu 16v fata de 1.4...
sau ca benzina de omv din austria iti da...."numa" vreo 30 de cai (wtf!?) ca sa ajungi la viteza unui 1.6_16v...
Originally posted by Octavian___30 View PostDa scuze, na ma rog si aia e mai mica si mai usoara (pe mine m-a facut muci o SuperNova la drum drept, aveam 160 si tipu' m-a depasit).
Comment
-
De acord.Benzina din Romania e super "buna?-vai steaua ei"!!!!!Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment