Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cred ca nu a vazut bine 200 km h cu 1.4 cred ca a visat frumos sau poate a trecut de 200 si sa dat acul peste cap sau poate mai avea un motor in spate(adica sa il impinga un porsche)

Comment

• multumesc pentru sfaturi a fost ocazional si sfaturile sint bine primite

Comment

• inainte de logan am avut o sopernova,cu ea am prins 160
        si mai mergea............dar trepida caroseria.
        cu loganu nu am prins viteza aia dar a prins150
        sigpic Alexandria

Comment

• Pai normal ca Solenza merge ceva mai tare, e mai mica si mai usoara.

Comment

• ai avut dreptate, era doar o chestiune de timp pana sa apara primul 1.4 care-a mers cu 200 astept cu nerabdare viteze de 220 pe topicul de 1.6 si 240 pe ala de 1.6_16v
            bineanteles ma refer la masini stock, nu cu turbo si came sport...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Off topic: de 2 luni ma chinui sa-l conving pe colegul meu de birou sa-mi dea supernova sa-i desfund injectoarele si nu vrea. Greseala a fost a mea ca l-am plimbat cu Loganul si l-am speriat .
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                ................ astept cu nerabdare viteze de 220 pe topicul de 1.6 ...................................
                .................
                Culmea e ca la 1.6 mpi nu prea vezi viteze d-astea supersonice, numai la 1.4 - dar exista o explicatie: se stie ca rasele mici sunt agresive (pekinezii spre exemplu )) ).

Comment

• In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                    Pai normal ca Solenza merge ceva mai tare, e mai mica si mai usoara.
                    supernova era nu solenza
                    sigpic Alexandria

Comment

• Da scuze, na ma rog si aia e mai mica si mai usoara (pe mine m-a facut muci o SuperNova la drum drept, aveam 160 si tipu' m-a depasit).

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                        in cazul asta da-mi voie sa te intreb daca 1.6_16v crezi ca scoate 230 pe ceas, ca-n romania diferenta asta e, de vreo 25-30km/h in plus cu 16v fata de 1.4...
                        sau ca benzina de omv din austria iti da...."numa" vreo 30 de cai (wtf!?) ca sa ajungi la viteza unui 1.6_16v...
                        cu benzina din austria eu sunt, nu am luat 200(desi as vrea) oricum e mare diferenta de benzina. Am curaj sa fac pariu ca un motor de 1.4 stock in romania cu benzina noastra nu are 75 cai, ci mai putin

Originally posted by Octavian___30 View Post
                        Da scuze, na ma rog si aia e mai mica si mai usoara (pe mine m-a facut muci o SuperNova la drum drept, aveam 160 si tipu' m-a depasit).
                        :newblush: dac a venit tare din spate...
                        Last edited by dj 21 rac; 12 February 2009, 17:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• De acord.Benzina din Romania e super "buna?-vai steaua ei"!!!!!
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

• Problema e ca eu nu prea am unde sa testez viteza maxima in Arad sau prin judet.
                            Astept pana cand se finalizeaza autostrada Arad-Timisoara,dar mi ca pana atunci imi mai schimb 2 masini.))

Comment

• Originally posted by dj 21 rac View Post
                              ........................
                              :newblush: dac a venit tare din spate...
                              N-a venit tare din spate, mergeam cu 160 pe banda 1 si el m-a depasit pe banda doi.

Comment

• da...dar el nu are euro 3

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google