pai baga alti aditivi, sau baga cum trebuie, nu se fura din aditivi...desi daca le compari pe cel mai al dracului adversar pt masini (cronometrul) nu cred ca e diferenta majora, mai mult din cauza mersului mai silentios al motorului se poata sa ni se para mare diferenta. si eu am alimentat din ungaria si tot 175 am mers cu ea. pana la urma, scheiss egal ce-ai baga in ea, 1.4 nu merge 200. restul, de cateva posturi bune, sunt "avioane". hai sa revenim la topic...
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hm...da, nu urca neaparat viteza cu benzolu lor, dar naiba stie, merge mai bine.
E interesant ca in RO cu Focusu lu frate-meu n-am reusit nici in ruptu capului sa merg mai tare de 175 (si am avut destul drum bun) , in Germania m-am dus fara chinuri la 185 si mai margea, dar mi-a fost de ajuns ca sa-mi satisfac curiozitatea.
Comment
-
Ideea e ca motorul functioneaza optim cu benzolul din alte tari pe cand la noi nu merge in conditii normale. D-aia spunem ca merge motorul mai bine cu nu stiu ce fel de benzina...el de fapt atunci functioneaza normalIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
salut. cu viteza maxima e ceva interesant eu iam dat 170 aseara pe europeana intre adjud si bc si aveam 5500 de rpm cu a cincea da am un prieten care a zis k ia dat 190 pe o autostrada in grecia.se poate ????
scuze era 4500 rpm la 5500am bagat a cincea
scuze era 4500 rpm la 5500am bagat a cincea
Comment
-
-
Originally posted by bogdan_1984 View Posteu la 5600~5700 aveam 150 km/h in treapta a IV-a parca
sincer nu prea imi ardea sa ma uit prea mult la vitezometru sau turometru.
orwo: asa e, dar aici discutam de viteza maxima, despre securitate si accidente se discuta in alte parti (sunt subiecte deschise cred)
Comment
-
sigur nu aveam 160 km/h. aveam 150 km/h poate 1-2 km/h in plus. atunci aveam vreo 5525-5550-5600 rpm.
nu mai are rost sa continui pentru ca nu stiu exact cat aveam. am aruncat un ochi la vitezometru si turometru chiar daca drumul era super liber si ca in palma
acum depinde si cat de precis este vitezometrul.sigpic
Comment
-
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Uita-te la clipu asta, e cat se poate de reala turatia (asa e si la mine, dar am clipu acasa).
La 5500 are 155, la ~5700 (daca o tinea) ar fi avut 100% 160/h.
Comment
-
asta e. inseamna ca mi-am doborat recordul personal adica 156 km/h eram singur in masina, de aceea mi-am permis, cu benzina 95 din statie PECO de pe vremea lui CeaşcăLast edited by bogdan_1984; 16 February 2009, 11:15.sigpic
Comment
-
vineri seara pe autostrada soarelui 180 singur in masina!ce-i drept cred ca m-a impins si vantul un pic,chiar batea, ca la intoarcere mai mult de 160-165 nu a urcat!si daca exista vreun toma necredinciosul il urc in masina si fac proba!tin sa preizez ca masina e absolut stock!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
Comment