Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Octavian___30 View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=lbQYZ7kY_C4

Uita-te la clipu asta, e cat se poate de reala turatia (asa e si la mine, dar am clipu acasa).
    La 5500 are 155, la ~5700 (daca o tinea) ar fi avut 100% 160/h.
    Asta pe treapta a4a?
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• Da Augustin, pe tr IV
      Pentru depasiri mai rapide la viteze ~120 la ~145 e minunata tr IV (multi se uita oarecum mirati cum de ii depaseste basinosu 1.4 la 120 in sus )) ).

Comment

• Nu Tavi ca se aude prea tare motoru la peste 3000 rpm,cum sa mergi cu 150 in a 4-a lasa ca multi dau a 5-a de la 90 km/h in sus si se plang ca 1.4 e puturos
        sigpic

Comment

• Daca ai un ulei bun am observat ca ii place la turatii de peste 4000.,dar nu trebuie exagerat.
          Dau exemplu masina lui Tavi care are in motor Mobil 1 5w30 ESP Formula.

Comment

• deja cand treci de 140 km/h se aude urat motorul.cand il auzi peste 3000 rpm pe oras..arata singur ca cere treapta superioara.
            TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• Pe la ~3800-3900 rpm ii place, nu urla si merge OK (pe tr V).

Comment

• Hai fie 4000 de la mine.
                Un motor care se chinuie nu face ca cel de Logan si sunetul e mult mai puternic si mai gros.

Comment

• Mie chiar imi place cum se aude la 5000 de ture. Un ulei bun si sunetul e gros, sanatos.
                  Viteza maxima ieri pe E577 (cred) spre Bucuresti, 2 persoane in masina (aprox 200kg): 160 km/h pe ceas. Nu a vrut mai mult, cu toate ca nu e un motor chinuit si subturat. Dar batea vintul din lateral-fata. Daca dadeam tr5 la 5000 de ture nu mai urca deloc mai mult. Se plafoneaza. Asa ca am mers cu tr4 pana aproape de limitare, dup-aia tr5 si a urcat putin - vreo 5km/h in plus, dar foarte foarte greu. In cateva minute.
                  GL-22-TOF

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                    Da Augustin, pe tr IV
                    Pentru depasiri mai rapide la viteze ~120 la ~145 e minunata tr IV (multi se uita oarecum mirati cum de ii depaseste basinosu 1.4 la 120 in sus )) ).
                    Salut TAVI,si eu mai folosesc metoda asta cind vreau sa depasesc,din 5-dau 4 si sa vezi ce fuge "basinosu 1.4 la 120 in sus".
                    E super senzatia.
                    Va SALUT.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• Ce masini "basinoase" aveti ).
                      sigpic

Comment

• dar wv jeta de 1,4 cum poate sa scoata 160 de cai?
                        si consuma la fel ca 1,4 al nostru
                        nemtii astia............
                        si in bord 260
                        sigpic Alexandria

Comment

• E turbo benzinar. Big deal. Renault 5 avea 160 CP din anii '80. Tot la 1,4 cmc.
                          Last edited by Cristi_LCD; 17 February 2009, 15:32.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• pai e "big deal". cati cai avea r5-ul maxi turbo, cu motor de 1.4? "numai" vreo 350-400CP... eu zic ca e oarece "big deal" sa "trantesti" un turbo pe motor
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by cristy plus View Post
                              dar wv jeta de 1,4 cum poate sa scoata 160 de cai?
                              Da' VW Jetta, cu cat e mai scumpa ca un Logan? Asta te-ai intrebat ... ?

Comment

• 160 ... cu mama ...deja de la 140 incepuse sa tipe )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google