Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu am mers cu 1.4 cu 215 km /h si dupa 10 minute m-am trezit

ba de ce nu inchideti naiba topicul asta la 1.6 cu 8 sau cu 16v ati inchis topicurile si pe asta se abereaza in continuare,toate sunt troace inclusiv a mea nu sunt nici ferari si nici mclaren sau vorba lu seba sheiss egal
    Last edited by virtualmansorin; 22 February 2009, 02:11. Reason: Automerged Doublepost
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• viteza maxima atinsa de mine 173km cu tot cu remapare motor 1,4 ph2 82hp
      drive with speed than you die fast

Comment

• Originally posted by GJ-85-SRY View Post
        .................................................. .
        iti zic eu pe bord arata 205 km/h iar pe gps 198 km/h
        Da....sigur

Comment

• wa fratilor aci vorbim de 1.4 nu 1.6 16 V oricum mai mult de 180Km/h la un 1.4 nu ii poti da sau poate dace esti la vale da sau ii schimbi chiuloasa in loc de cea de 8V ii pui una cu 16V obtii cam 15 cai+ resoftarea inca 6-10 cai doar asa ajungeti la vitezele fabuloase de care tot vorbiti (210 km/h ))
          si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• @ioneluxxl adevart graiaesti
            drive with speed than you die fast

Comment

• si apropo cine stie unde gasesc sa-mi iau o chiuloasa cu 16 valve pentru 1.4 scuze daca pare a fi off topic

Comment

• Originally posted by AR-18-MOS View Post
                Ai testat tu viteza pe GPS?
                da testat de mine cu gps pe bord ,am inteles ca mai e vb si de gps acum nush ce sa zic am un mio c520

Comment

• 140 Alexandria Bucuresti cam instabila la viteza.trebuia sa tin bine de volan cand treceau camioane din sens opus. Sa fie lipsa barii stabilizatoare de vina ???

Comment

• @meceanu: nu. inaltimea masinii si forma antiaerodinamica sunt de vina;
                    @ioneluxxl: nu-ti e de-ajuns o chiulasa 16v. trebuie sa fie acelasi bloc motor la 1.4_16v, adica tip K7J, altfel nu vad cum potrivesti chiulasa. probabil o sa ai surpriza ca trebuie schimbate galeriile de admisie si evacuare, resoftat motorul, alta curea de distruibutie si ajungi la 98 d ecai, daca-ti iasa totul frumos. si tot n-o sa mergi 210 constant pe ceas, iti mai lipsesc vreo 7-8 cai pana la 105; acolo e diferenta intre 205 si 210km/h pe ceas...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• pai eu ma refeream la faptul ca pot sa dau comanda la asa ceva ... si problemele astea se pot rezolva

Comment

• man, daca chiulasa nu se potriveste pe bloc, zi-mi cum o fixezi. dai alte gauri?
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• frate si daca dau comanda de chiuloasa fix pentru modelul meu de motor cum sa nu se potriveasca :-? si dac o schimb poate pot prinde si eu cu loganul meu viteza de 200 KM/h

Comment

• 200km/h cu 1.4....daca se putea nu crezi ca incercau cativa?pune motor de 2.0 benzinar daca vrei icstrim logan.numai bine
                            TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• @ionut: google search si te vei razgandi rapid.
                              De ce sa inchidem taraba, Sorine, ne mai descretim fruntile.
                              EU unul propun pt redeschiderea thread-urilor de vit max si de la 1.6 si 1.6 16 v.
                              Sau un versus ar fi si mai tare.
                              VIT max 1.4 vs 1.6 16v.
                              Eu pun toti banii pe 1.4

Comment

• Si daca-i Fiat Bravo de 1,4 turbo?
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google