Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Maxim i-am dat 182 km/h pe a1, 2 pers in masina, vantu batea din lateral stanga, alta situatie a mai pe e85 iarna trecuta cand i-am dat 180 si cu poza ca nu zica nimeni ca vorbesc din povesti:
    Attached Files
    ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

Cu chip-tunning si cresterea limitarii la 7000rpm, cu multi km in vale se poate atinge si peste 180km/h
      GL-22-TOF

Comment

Originally posted by raduprov View Post
        Azi aveam 190 pe ceas si mai mergea .. Eram la vale ..
        Pe dabagau in jos i-ai dat???? Acolo io dat un prieten cu solenza aproape 200km/h, era in spate la o BORA deci nu opunea asa mare rezistenta
        ...de doi lei :p

Comment

Originally posted by danielliviu View Post
          Cu chip-tunning si cresterea limitarii la 7000rpm, cu multi km in vale se poate atinge si peste 180km/h
          poti sa faci chiptuning la chiptuning si limitarea la 10000rpm. Nu va avea cuplu suficient sa atinga 6000rpm. Daca te uiti pe curba de cuplu a motorului, vei vedea ca la 6000rpm incepe sa aiba acelasi cuplu ca si la turatia de ralanti. Si scade...Drastic.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Haideti totusi sa ne limitam la viteze maxime in conditii de drum real ( adica nu la vale, sau alte bazaconii)...Pe drum drept. Mai mult de 180 pe ceas nu se duce, garantat

Comment

(STOCK si fara vale drum drept)Autostrada Soarelui 183 km/h,3 inshi ma tineam dupa unu cu skoda superb ca m-a enervat ....Era zgomotul mare,destul de instabila,asa ca mi se pare cam periculos.Loganul de la 150 km/h devine instabila.Acum restul depinde de tine,sper sa alegi ceea ce e mai bine.Nu rula cu viteza mai mare decat poate ingerul sa zboare!
              sigpic

Comment

183 km/h cu 3 insi....Mai da voi ce motoare aveti tata? Poate v-au pus 2 uscatoare de par in loc de unul (glumesc)...Pare plauzibil, daca ai stat f aproape de cel din fata, reducand f mult din forta de frecare cu aerul..

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                  poti sa faci chiptuning la chiptuning si limitarea la 10000rpm. Nu va avea cuplu suficient sa atinga 6000rpm. Daca te uiti pe curba de cuplu a motorului, vei vedea ca la 6000rpm incepe sa aiba acelasi cuplu ca si la turatia de ralanti. Si scade...Drastic.

La 5800-5900 stiu cum se simte.... Chiar in tr 2-3. Dar parca la chip-ure se modifica putin si curba de cuplu, scaderea fiind pe la 6800rpm. Nu stiu exact, dar parca pe langa CP mai creste si cuplul.
                  GL-22-TOF

Comment

Asa o s-o lungim inca 1000 de posturi si tot nu ajungem la un acord comun!Masina prinde cat poate soferul si masina la un loc!Oricum in Romania nu avem Autobahn sa mergem cu viteza de croaziera 250km/h!Ca mergi cu 100 sau cu 220 viteza medie tot pe acolo e!Asta e si secretul....Sa ai o viteza medie cat mai ridicata raportata la toate conditiile de carosabil, vreme, trafic, etc!Treaba asta cu viteza maxima e strict egala cu Ego-ul!Renault a stiut perfect ce gen de sosele exista in tarile unde se comercializeaza Logan plus ca au vrut o masina mai ieftina!Conteaza ca 1.4 prinde 180 si 1.6 prinde 190 cand oricum nu poti merge asa decat cativa km????Risipim atata energie cu tastatura in thread-ul asta pe notiuni copilaresti in loc sa fim constructivi!Oricum, de la inceput, thread-ul a avut soarta sa fie unul de contre si spuse mai mult sau mai putin pescaresti!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Acuma ce faci,imi jignesti thread-ul?
                      Last edited by Seba; 1 June 2008, 17:27.

Comment

Nu jignesc absolut nimic...Cu atat mai mult nu jignesc pe nimeni de aici!Este doar rezultatul la care s-a ajuns daca ai citit ultimele cateva pagini!Pana la urma e ceva normal ca doar oamenii scriu aici nu inteligente artificialeCu stima!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Glumeam prietene!!
                          Oricum pe aceasta cale as dori ca oricine posteaza,sa incerce sa si dovedeasca printr-un filmulet sau o poza!!!!
                          Daca se poate!!!

Comment

De acord. Postarile sa fie insotite de dovezi. Mai ales cele mai putin credibile. Moderatorii ce zic?
                            GL-22-TOF

Comment

Am ajuns la 145 drum drept , nu mai era pe sosea decat un logan de is o solenta de br ,3 persoane si plinul la rezervor .Intradevar sa ajungi la o viteza mai mare trebuie sa ai soseaua libera si mai faci si 3 rugaciuni intre timp.

Comment

160 pe ceas, nu am incercat mai mult, consumul fiind destul de mare peste 140...
                                Multa lume, putini oameni...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google