Si care a fost rezultatul?
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by b97blo View Postmah baietzi iam dat pe a2 cu 4 pers in masina 185 ...tot drumul na stat sub 150 decat la nevoi speciale...nu tremurat nu nimik...si tot logan 1.4 este...
Originally posted by AG 23 YNG View PostSi care a fost rezultatul?
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostUn 1.4 chel ar trebui sa fuga ceva mai tare (NU mult) decat unu' cu servo (plus celelalte, gemuri electrice etc etc).
La drum lung e ok, mie chiar imi place mai mult ca simt bine directia, nasol e in oras cand tre sa parchezi (aveti grija la gropi, caseta se duce mai repede ca una cu servo).
Comment
-
Originally posted by b97blo View Postmah baietzi iam dat pe a2 cu 4 pers in masina 185 ...tot drumul na stat sub 150 decat la nevoi speciale...nu tremurat nu nimik...si tot logan 1.4 este...sigpic
Comment
-
banuiesc ca se refera la o autostrada "A2" nu cu viteza "a2-a" cum ai inteles tu..... eu am reusit deocamdata 172 km/h..... dar cea mai mare performanta a fost cu solenza 190 km/h si cu masina plina pe drumul de la buzau la focsani si am avut noroc de strada goala si un pic de vale !!Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
Comment
-
Originally posted by alin2009 View PostO parchezi si oras,nu e problema,daca debraiezi un pic de tot,misti volanul foarte usor,fara mari greutati,asta cu dusu casetei nu o inteleg de ce s-ar duce de la gropi,daca o fortezi pe loc la parcari si astea,da,ar avea logica,dar la gropi nu inteleg de ce e facuta sa se duca direct caseta,inloc sa cada o bucsa,un capat de bara,sau o bieleta
Stii care-i treaba la caseta fara servo? Toate socurile se transmit direct in caseta, pe cand servo mai preia o parte din socuri.
Comment
-
eu zic ca pur sisimplu caseta aia e mai slaba calitativ. tot bucsele de capat preiau socurile si la servo, iar uleiul e incompresibil, nu cred ca absoarbe socurile. pur si simplu e mai buna caseta servo.
am putea totusi reveni la topic? de ceva vreme se discuta orice altceva...
@jmek si @sry, considerati acest post ca pe un warn. mi-e lene sa va dau penalizare la amandoi, dar daca se continua off-topicul, o sa-mi treaca...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment