Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si care a fost rezultatul?
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• mah baietzi iam dat pe a2 cu 4 pers in masina 185 ...tot drumul na stat sub 150 decat la nevoi speciale...nu tremurat nu nimik...si tot logan 1.4 este...

Comment

• Originally posted by b97blo View Post
        mah baietzi iam dat pe a2 cu 4 pers in masina 185 ...tot drumul na stat sub 150 decat la nevoi speciale...nu tremurat nu nimik...si tot logan 1.4 este...
        mai taie putin..sau in cat timp urca la 185 cum spuneai u?si real cat aveai 170)

Originally posted by AG 23 YNG View Post
        Si care a fost rezultatul?
        nu are ce sa faca 1.4(ne resoftat sau nu stiu ce modificari,o sa mma dau cu unu dus la 90 ccp si o sa va zic rezultatul) la 16v si verdictul e ca am consumat benzina de-a moaca
        Last edited by speed_shock; 10 March 2009, 22:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• E lasa ca zilele astea a batut vantu' tare

PS: deci numa' cand avea ''nevoi'' o tinea la 150

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
            Un 1.4 chel ar trebui sa fuga ceva mai tare (NU mult) decat unu' cu servo (plus celelalte, gemuri electrice etc etc).
            La drum lung e ok, mie chiar imi place mai mult ca simt bine directia, nasol e in oras cand tre sa parchezi (aveti grija la gropi, caseta se duce mai repede ca una cu servo).
            O parchezi si oras,nu e problema,daca debraiezi un pic de tot,misti volanul foarte usor,fara mari greutati,asta cu dusu casetei nu o inteleg de ce s-ar duce de la gropi,daca o fortezi pe loc la parcari si astea,da,ar avea logica,dar la gropi nu inteleg de ce e facuta sa se duca direct caseta,inloc sa cada o bucsa,un capat de bara,sau o bieleta

Comment

• Originally posted by b97blo View Post
              mah baietzi iam dat pe a2 cu 4 pers in masina 185 ...tot drumul na stat sub 150 decat la nevoi speciale...nu tremurat nu nimik...si tot logan 1.4 este...
              din cate am inteles eu ca ai prins cu a2-a 185...ma gandesc ca ai vrut sa postezi la ferari club nici de cum la logan club
              sigpic

Comment

• banuiesc ca se refera la o autostrada "A2" nu cu viteza "a2-a" cum ai inteles tu..... eu am reusit deocamdata 172 km/h..... dar cea mai mare performanta a fost cu solenza 190 km/h si cu masina plina pe drumul de la buzau la focsani si am avut noroc de strada goala si un pic de vale !!
                Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
                ID: cipry263

Comment

• Originally posted by alin2009 View Post
                  O parchezi si oras,nu e problema,daca debraiezi un pic de tot,misti volanul foarte usor,fara mari greutati,asta cu dusu casetei nu o inteleg de ce s-ar duce de la gropi,daca o fortezi pe loc la parcari si astea,da,ar avea logica,dar la gropi nu inteleg de ce e facuta sa se duca direct caseta,inloc sa cada o bucsa,un capat de bara,sau o bieleta
                  Normal ca nu invarti pe loc , ca e destul de anevoios.

Stii care-i treaba la caseta fara servo? Toate socurile se transmit direct in caseta, pe cand servo mai preia o parte din socuri.

Comment

• eu zic ca pur sisimplu caseta aia e mai slaba calitativ. tot bucsele de capat preiau socurile si la servo, iar uleiul e incompresibil, nu cred ca absoarbe socurile. pur si simplu e mai buna caseta servo.
                    am putea totusi reveni la topic? de ceva vreme se discuta orice altceva...

@jmek si @sry, considerati acest post ca pe un warn. mi-e lene sa va dau penalizare la amandoi, dar daca se continua off-topicul, o sa-mi treaca...
                    Last edited by Seba; 11 March 2009, 15:56. Reason: Automerged Doublepost
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• 180 pe A1.. nu e facuta pt viteza asta o dai pe ulei.

Comment

• ok seba......

Comment

• scuze seba eu am incurcat topicurile
                          Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• 170km/h maxim maxim!!!

Comment

• si ca sa imi repar greseala...150km/h mai mult nu a mers si nici nu am avut unde
                              Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Merge ea si mai mult,ca doar de aia viteza constructiva e 162 km/h.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google