treaba sta cam asa; scade-ti si voi din viteza maxima afisata macar vreo 15km/h si revenim la normal(ce naiba mai avem putin si concuram cu clasa premium).....
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
This website is for sale! webtire.eu is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, webtire.eu has it all. We hope you find what you are searching for!
calculator eroare in functie de dimensiunea rotilor...
1.6 MPi, se duce pana la 175 pe ceas...sau 167 pe GPS
1.4 MPi nu are cum sa se duca mai mult orice ai face.
Daca sunt roti cu grosimea mai mica....in loc de 65 sa fie de 40 eroarea este de 15%, asa ca...
160 km/h + 15% = 184 Km/h......Last edited by alexyno; 16 March 2009, 10:55.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
pai si care ar fi motivul sa minta cei care chiar au prins viteze de 180-190 in vale....cine nu crede e clar ca au stilul ala de mers cu 90-100 sa nu le consume dom'le. si chestie testata personal pe 2 masini solenza si logan, cu cat mergi mai mult si mai tare cu ea in afara, cu atata "isi da drumul la drum" si daca ai norocul de putina vale si drum liber prinzi 180-190....oricum cu prima ocazie cum trec de 180 o sa fac poza la bord... ;) numa' bine !!Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
Comment
-
eu cu loganul 172 in vale si fara remapare sau altceva.... dar era cm aglomerat si am calcat frana de vreo 2 ori.... iar cu solenza 190 super liber drumu.... si in ambele cazuri cu masina plina 5 persoane...Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
Comment
-
Am urcat cu 215Km/h cascada Niagara sau Transfagarasanul.
Ce naiba, avem motoare de 1400 si abia 75 caluti amarati. Masina asta nu este facuta pentru viteza, cu atat mai mult cu cat este si putin aerodinamica.
Oricum, de la 120 in sus un accident este 100% fatal iar la viteze de peste 160-170 cum afirma unii chiar si in cea mai sigura masina cred ca dai coltul(nu te lasa legile fizicii altfel).
Hai sa ne oprim cu viteza pentru ca eu cred ca unii mai au putin si decoleaza, deci putem deschide alt thread "cu ce viteza am zburat azi".
Comment
-
Originally posted by kopatz View Postin Ungaria pe M3 ,3 insi in masina cu 185km/h,si aveam si remapare.
Comment
-
Comment