E o senzatie de parca ti-ai lua zborul ca in reclama cu Red Bull.)
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Darkside: Directia devine moale tocmai din motivele expuse de tine.
Deci NU devine pur si simplu ''moale''dupa 140, ci pur si simplu nu mai are supraf de contact buna cu solul (fata cel putin).
E foarte, deci foarte instabila dupa 140 fata de alte modele de clasa sau mai mica (vezi Polo, Fabia, Fiesta, Yaris, la 140 chiar poti trage de volan fara surpize nasoale, la Logan te cam risti).
PS: treaba se schimba daca pui alte arcuri, altfel spun din nou, instabila.Last edited by Octavian; 24 March 2009, 22:54.
Comment
-
yep octavian ..am apasat pedala de acceleratie pana la fund...P dupa ce am ajuns la 140-150km/h..am inceput sa iii fac pedale,apoi iarasi acelasi tratament preferential de blana...trage peste 160,uca mai greu dar asta este...cine vrea sa incerce sa faca cum am procedat eu. eventual puneti-i si un aditiv de benzina(pentru cifra octanica)
Comment
-
da, 5500 are 16v undeva la 200 pe bord. nici ala nu urca mai mult de 5700-5800. greu de tot daca ai un momenmt favorabil te apropii de 6000. dar din stanga, dinspre 5900, niciodata dinspre 6100Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostDarkside: Directia devine moale tocmai din motivele expuse de tine.
Deci NU devine pur si simplu ''moale''dupa 140, ci pur si simplu nu mai are supraf de contact buna cu solul (fata cel putin).
E foarte, deci foarte instabila dupa 140 fata de alte modele de clasa sau mai mica (vezi Polo, Fabia, Fiesta, Yaris, la 140 chiar poti trage de volan fara surpize nasoale, la Logan te cam risti).Originally posted by Red_Alin View PostE o senzatie de parca ti-ai lua zborul ca in reclama cu Red Bull.)Originally posted by darksid3 View PostPe autostrada e ok...e din cauza ca trece prea mult aer pe sub masina si incepe sa creeze fenomenul de portanta mai ales ca Loganul nu e o masina grea...dar eu am intrebat ca nu stiu la ce se refera multi cand spun ca masina e instabila. Vibratii, tzopaiala sau pur si simplu directia care devine moale?
Clar, urmatoarea masina va avea 1500+ kg!
Comment
Comment