Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E o senzatie de parca ti-ai lua zborul ca in reclama cu Red Bull.)

Comment

• Darkside: Directia devine moale tocmai din motivele expuse de tine.
      Deci NU devine pur si simplu ''moale''dupa 140, ci pur si simplu nu mai are supraf de contact buna cu solul (fata cel putin).
      E foarte, deci foarte instabila dupa 140 fata de alte modele de clasa sau mai mica (vezi Polo, Fabia, Fiesta, Yaris, la 140 chiar poti trage de volan fara surpize nasoale, la Logan te cam risti).

PS: treaba se schimba daca pui alte arcuri, altfel spun din nou, instabila.
      Last edited by Octavian; 24 March 2009, 22:54.

Comment

• Asta stiu dar sunt curios si de parerea unora...ca daca se refera la vibratii si alte alea, atunci sunt probleme de directie, roti dezechilibrate, etc
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• yep octavian ..am apasat pedala de acceleratie pana la fund...P dupa ce am ajuns la 140-150km/h..am inceput sa iii fac pedale,apoi iarasi acelasi tratament preferential de blana...trage peste 160,uca mai greu dar asta este...cine vrea sa incerce sa faca cum am procedat eu. eventual puneti-i si un aditiv de benzina(pentru cifra octanica)

Comment

• 165Km/h pe A1.4 Persoane la bord, vreme frumoasa.
            Tinc fest !!

Comment

• Astept si eu sa se termine autostrada Arad-Timisoara sa o testez si eu,dar mai bine as astepta sa o inceapa prima data.)

Comment

• eu iam dat maxim 175km/h la 5500 de turatii cu viteza a 5-a.....

Comment

• tu ai 1.6, colega, aici se discuta de 1.4 buna dimineata
                  Last edited by Seba; 26 March 2009, 00:16.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Si mai un amanunt: la 5500 rpm n-ai 175, ar trebui sa fi undeva la 185-190

Comment

• da, 5500 are 16v undeva la 200 pe bord. nici ala nu urca mai mult de 5700-5800. greu de tot daca ai un momenmt favorabil te apropii de 6000. dar din stanga, dinspre 5900, niciodata dinspre 6100
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• He he...la 1.4 mpi urca si la 5700-5800... (pr tr IV )
                        Oricum pe interval 110-140 se poate folosi fara probleme numai tr IV la 1.4, nu dauneaza nimic la motor, pacat ca nu e bine antifonata.

Comment

• Pai si a 3'a ce are ?.... La cat se limiteaza treapta 3 ...

Comment

• Cam 125/h (la 6000 rpm).

Comment

• Da oameni buni,dar consumul?

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                                Darkside: Directia devine moale tocmai din motivele expuse de tine.
                                Deci NU devine pur si simplu ''moale''dupa 140, ci pur si simplu nu mai are supraf de contact buna cu solul (fata cel putin).
                                E foarte, deci foarte instabila dupa 140 fata de alte modele de clasa sau mai mica (vezi Polo, Fabia, Fiesta, Yaris, la 140 chiar poti trage de volan fara surpize nasoale, la Logan te cam risti).
                                Originally posted by Red_Alin View Post
                                E o senzatie de parca ti-ai lua zborul ca in reclama cu Red Bull.)
                                Originally posted by darksid3 View Post
                                Pe autostrada e ok...e din cauza ca trece prea mult aer pe sub masina si incepe sa creeze fenomenul de portanta mai ales ca Loganul nu e o masina grea...dar eu am intrebat ca nu stiu la ce se refera multi cand spun ca masina e instabila. Vibratii, tzopaiala sau pur si simplu directia care devine moale?
                                Se pare ca am uitat sa va povestesc... Veneam de la Bucuresti, vreme frumoasa, aveam cam 160, am depasit un tir si, imediat dupa el, m-a aruncat in stanga, desi trageam incet de volan... Din fata venea un BMW 3er si cu greu am tras IAR de volan si am franat serios ca sa ajut rotile fata, sa-l evit... Am trecut prin spatele lui, pur si simplu, inca putin si ajungeam pe camp... De atunci nu-i dau mai mult de 130 decat cu soseaua GOALA, si-asa foarte rar...
                                Clar, urmatoarea masina va avea 1500+ kg!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google