Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eee, schimbi arcurile si sta imediat mai bine.

Comment

• Crezi ca nu m-am gandit? Dar nu pot, masina trebuie sa mai si ajunga prin locuri pe unde nu mai urca decat Aro-uri si Dacii vechi... Si daca schimb arcurile, sigur razuiesc ceva pe dedesubt...

Comment

• Acum depinde pe unde mergi cu ea, nu le poti avea pe toate.
        Dar un 35 mm lasata nu afecteaza cu nimic, adica poti merge linistit si pe drumuri mai nasoale, doar n-o lasi pe burta.
        Am mers cu Golf V sau Audi A4 care aveau garda mult mai joasa pe drumuri nasoale, cu grija te descurci.

Comment

• Cu greu ma descurc si acum, cu vechea Dacie scapam mereu cate ceva la un drum din-ala, ba evacuarea, ba vreo aparatoare de noroi etc...

O las asa cum e, cel mai probabil singura modificare pe care o va suferi va consta in sonorizare...

Scuze de off.

Comment

• La diesel eu nu simt asa mare instabilitate.70 cp.
            Attached Files

Comment

• Probabil pt ca e ceva mai greu dci-ul pe fata.

Comment

• Si eu m-am gindit la asta ,sint vreo 30 kg,si am mai observat ca are mare efect si chestia cu presiunea corecta in pneuri.

Comment

• Offtopic:Ce mica e turatia la diesel-uri la 170..

Comment

• Scuze de offtopic @mariandci din cate se vede in poze ai tras tare de masina sa prinzi viteza asta, deci nu ai mers constant si mai ales sa depasesti! Masina putea sa si zboare, tu daca nu trageai de volan normal ca parea instabila saraca masina. Masina mea e noua, 1.6, 4000 km la bord, am facut un drum de Bucuresti in care am atins maxim 140 km/h in depasiri si am trait emotii puternice cu masina asta!
                    P.S. Poate sunt eu fricos
                    Last edited by darksid3; 27 March 2009, 08:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• 155 maxim fara sa fortez dci 1.5
                      sigpic

Comment

• Facem si depasiri dar nu la inghesuiala.Oricum un 130 -140 este super pretabipe sosele cu doua benzi pe sens.

Comment

• eu zic sa nu mai posteze aici DCI-istii. pentru ca iar se ajunge la comparatia dintre dizal si benzinar.
                          sigpic

Comment

• Daca e in limita bunului simt...nah..mai vedem si cate un dizal
                            Frumos la dizal ca ajunge la turatia de putere maxima la vit max.

Comment

• lejer 140-150 azi pe A1
                              b 89 plk

Comment

• nu e cam mica turatia ptr viteza aia la dci?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google