Pe autostrade soarelui.
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Zilele astea se pare ca i-a priit mult (soare, caldura moderata.. )
De vreo cateva ori am tot atins 170 (si 175 dar nu apucam sa filmez).
Mi-am spus sa si filmez ca prea frumoasa a fost vremea si circulatie aproape zero (cel putin pe sensul meu de mers, rar asa ceva pe traseul meu uzual).
Comment
-
Pai crezi ca e vre-o diferenta daca motorul e tot de 1.4?...doar remapat creste viteza ceva mai repede, in rest tot cam aia e. Faza e alta, degeaba prinzi 160-170 km /h daca nu poate fi viteza de croaziera...asta implica consumul mult prea mare pentru un asemenea motor la o asemenea viteza apoi in caz de urgenta te-ai cam "spalat" pe maini de directie si frane. Pe infrastructura din Romania, orice masina ai avea nu esti in siguranta la viteze de peste 140 km/h...gropi, caini, soferi descreierati, minim de respect in trafic...mai nou, rosturi de dilatatie la poduri, disparute ca prin farmec...In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Ce fain de altii care au autostrazi.Eu sincer nu am unde sa o testez pe aici.
Pe o portiune foarte buna de drum intre Oradea si Satu-Mare am reusit 150,cu portbagajul aproape plin,si inca 2 pasageri.Mai aveam in pedala,dar incepuse sa se termine portiunea buna de drum.
Comment
Comment