Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe autostrade soarelui.
    Attached Files
    B 44 NWP

Comment

• Ce consum aveai la viteza aia ca nu se vede bine?Scuze de offtopic.

Comment

• pentru viteza nu prea avem drumuri.
        sigpic

Comment

• Eu vad 13.4 acolo.

Originally posted by GJ-85-SRY View Post
          nu e cam mica turatia ptr viteza aia la dci?
          E diesel. Acolo are totii caii. E foarte OK turatia.
          Last edited by MyKe; 30 March 2009, 01:08.

Comment

• Originally posted by GJ-85-SRY View Post
            nu e cam mica turatia ptr viteza aia la dci?
            Nu e mica, e mare
            Dci-ul de 85 cp are cam 3600-3700 rpm la viteza aia (~165-170).

PS: dizalurile de 2000 cmc la ~3600-3700 rpm au ~190/h in ultima treapta, la 4000 rpm se duc la 210-220/h.

Comment

• Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

Zilele astea se pare ca i-a priit mult (soare, caldura moderata.. )
              De vreo cateva ori am tot atins 170 (si 175 dar nu apucam sa filmez).
              Mi-am spus sa si filmez ca prea frumoasa a fost vremea si circulatie aproape zero (cel putin pe sensul meu de mers, rar asa ceva pe traseul meu uzual).

Comment

• Inchidem aici, ca s-ar putea sa faceti vreun accident.

Comment

• Eu am mers p Bucuresti-Pitesti cu 175 la 4900 rpm...al meu nu vrea mai mult. Pt 1.4 75 CP cred k ajunge...

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                    Ce consum aveai la viteza aia ca nu se vede bine?Scuze de offtopic.
                    13,4 pe A2.
                    B 44 NWP

Comment

• Am prins si eu 170km/h se comporta bine...e phII...is curios daca la voi se ridica repede viteza...

Comment

• Pai crezi ca e vre-o diferenta daca motorul e tot de 1.4?...doar remapat creste viteza ceva mai repede, in rest tot cam aia e. Faza e alta, degeaba prinzi 160-170 km /h daca nu poate fi viteza de croaziera...asta implica consumul mult prea mare pentru un asemenea motor la o asemenea viteza apoi in caz de urgenta te-ai cam "spalat" pe maini de directie si frane. Pe infrastructura din Romania, orice masina ai avea nu esti in siguranta la viteze de peste 140 km/h...gropi, caini, soferi descreierati, minim de respect in trafic...mai nou, rosturi de dilatatie la poduri, disparute ca prin farmec...
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• pai nu se mai dilata podul. da guvernul ordonanta, ca ii duce mintea
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• logan kiss fm 1.4 stock: 180km/h pe dn1 viteza maxima nu se poate mai mult(chiar daca as fi vrut mai mult) sper ca dupa remapare un pic mai mult.
                            sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• da dupa remapare iti ia 250km/h
                              e bine insista ca poate faci si 16v

Comment

• Ce fain de altii care au autostrazi.Eu sincer nu am unde sa o testez pe aici.
                                Pe o portiune foarte buna de drum intre Oradea si Satu-Mare am reusit 150,cu portbagajul aproape plin,si inca 2 pasageri.Mai aveam in pedala,dar incepuse sa se termine portiunea buna de drum.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google