Cu a mea am luat 175 pe bord..cu 4 persoane in ea si portbagaju plin..insa a dat un pic de miros de ulei in interior
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
170 pe bord in blana vara trecuta pe A2 la dus spre Ct. cu 3 persoane si bagaje. Am mers impreuna cu un clio symbol tot 1.4 al lui fratelu( la el arata aceeasi viteza pe bord). La intoarcere nu a vrut mai mult de 160. Peste 140 m-i se pare destul de instabil, poate si de la soselele noastre, nu cred ca o sa mai incerc senzatii tari cu loganu pe la noi.
Comment
-
-
Este destul pentru ce anume? Pentru siguranta in nici-un caz, poate daca vrei sa parasesti planeta da, merge si 170.
Am incercat odata si cred ca e de ajuns: dupa parerea mea nu e indicat sa mergi cu loganu mai mult de 140-150.
Comment
-
Depinde mai florin daca ai niste arcuri bune niste suspensii de ce sa-ti fie frica mai ales ca esty pe austrada(nu ca acolo n-ar avea loc accidente) dar nu asta era iddea eu am vrut sa spun ca pentru aceasta caroserie motorul de 1.4 duce destul de mult si a fost doar o simpla parere.....::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..
Comment
-
mi-am pus ambitia la incercare si in 2 vai consecutive am reusit sa ajung la 185 fara remapare, fara nimica, cu masina plina si soseaua libera.... am de acuma o luna o filmare cu 180 dar nu o voi posta din cauza ca se pot autosesiza unii... oricum cert e ca daca vrei sa mai poti controla cat de cat loganul e bine sa nu ai mai mult de 120-130......daca treci peste esti kamikadze sigur !!!Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
Comment
-
Mai oameni buni eu din cate stiu,la Loganurile fara calculator de bord,cand faci operatiunea aceea sa vezi cati litri mai ai in rezervor acurile de la ceasuri incep sa iti arate maximul.La turatie se duce pana la 7000,in schimb la km/h nu se ducea mai mult de 170,asa ca nu inteleg cu prind unii asemenea viteze.
Comment
-
Ala e un test de diagnoza in ceea ce priveste calibrarea acelor....si se poate duce la un 170+ daca ai unde sa-i dai si conditii (vant din spate, grad de inclinatie al drumului,etc)...se duce si mai mult dar repet, numai in conditii ideale si asta pe ceas, ca in realitate viteza este ceva mai mica. In conditii normale pe la 160-165 km/h intepeneste acul de la vitezometru la 1.4.
Oricum nu te incanta sa mergi cu nici un Logan mai mult de 140 km/h ca viteza de croaziera deoarece deja consumul este prea mare pentru un motor pana in 2 l...si nu numai la Logan ci la masini similare ca putereIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment