Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• apropo de consum... imi ia 7.8 - 8 afara....
    Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
    ID: cipry263

Comment

• Depinde de stilul de condus.
      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• da normal... eu conduc ca nebunu uneori ca vreau sa ajung mai repede si sunt constient ca nu e bine, dar nu am ce face... am 140-150 viteza de croaziera... si ca idee am mers Iasi-Bucuresti in 3 ore 50 minute seara... ziua fac 5 ore - 5 ore jumate !!
        Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.

Comment

• Originally posted by cipry263 View Post
          mi-am pus ambitia la incercare si in 2 vai consecutive am reusit sa ajung la 185 fara remapare, fara nimica, cu masina plina si soseaua libera.... am de acuma o luna o filmare cu 180 dar nu o voi posta din cauza ca se pot autosesiza unii... oricum cert e ca daca vrei sa mai poti controla cat de cat loganul e bine sa nu ai mai mult de 120-130......daca treci peste esti kamikadze sigur !!!
          Dupa cum spuneam si eu pe la inceputu acestui subiect si eu am prins 185 pe A1 2 persoane, da uni nu vor sa creada asta e . Si A2 am mers 170 cap- coada 4 pers + bagaje ce-i drept cand am coborat de pe A2 am cam strans din buci pana la primu peco.

Comment

• sebi4fc nu stiu cum ai prins tu vitezele astea? cum sa poti prinde mai mult decat viteza maxima constructiva? este aberant... nu esti singurul care are 1.4 asa ca ne putem da toti cu parerea... maxim este 165 km/h si acolo ramane... In privinta numarului de persoane, bagaje, etc, nu prea conteaza cati sunteti in masina... la un moment dat se ajunge la aceeasi viteza... este doar o chestiune de timp. Daca esti singur ajungi mai repede... daca sunteti mai multi ajungi tot la aceeasi viteza dar mai greu putin...
            sigpic

Comment

da normal... eu conduc ca nebunu uneori ca vreau sa ajung mai repede si sunt constient ca nu e bine, dar nu am ce face... am 140-150 viteza de croaziera... .................
              Pai cam atata ia daca mergi cu 140-150 (daca ai unde) in jur de 8%, chiar si peste, depinde foarte mult de conditiile de trafic.
              Dar departe de a fi o masina care sa se preteze la viteze d-astea de croaziera.

Comment

• am mers pe A2 ieri si am mers cu vreo 130 140 si zic ca e de ajuns. cum ajungi un pic mai mult de 140 se simte diferenta pt ca incepe deja sa numai ai control la fel de bun. mie asa mi se pare. stiu ca nu e locul aici dar cer scuze ca intreb: cum scot si eu musculitele care mi-au intrat in radiator sau imi da cineva o adresa sa intru sa vad si eu. inca o data cer scuze ca intreb in alta parte. drumuri bune tuturor.

Comment

• sinx.... daca nu crezi ca 1.4 poate trece in vale de viteza de 165, pui benzina shi pe drumul intre Buzau si Focsani iti fac o demonstratie live.... apropo si masina are peste 200.000 km !! ori treci prin Baneasa pe la Academie si iti arat filmarea si chiar martorii care au mers cu mine in masina !!

Comment

• cu o benzina buna merge. daca pui de 95 e cam greu, dar cu un evo5 sigur ajunge. la 145 km/h aveam 4500 rpm si pedala mai era! eram pe dn1 sibiu-brasov, unde e drept, si ca in palma, tocmai ce au terminat lucrarile la drum. asta cu benzina de 95 ca din aia aveam, cu evo5 mergea o leaca mai bine
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• eu merg cu benzina 95 de la lukoil shi din cand in cand mai pun un aditiv...

Comment

• Originally posted by sinx View Post
                        sebi4fc nu stiu cum ai prins tu vitezele astea? cum sa poti prinde mai mult decat viteza maxima constructiva? este aberant... nu esti singurul care are 1.4 asa ca ne putem da toti cu parerea... maxim este 165 km/h si acolo ramane...
                        Aberant este ce spui tu. Toate maşinile au o eroare la vitezometru, mai mare sau mai mică (arată în plus faţă de viteza reală). Eu i-am dat 175 pe drum drept, deci eram cam la viteza maximă constructivă (162). Maşina e stock.

Mai mult ar lua doar în cădere liberă, adică pantă de 10%, că până la limitare mai are...

Comment

• Corect cu eroare de la vitezometru: la 130 pe bord gps-ul imi arata 122 si la 140 pe bord am cam 131. Asa ca mai usor cu laudele.

Comment

• lauda-ma gura ca de aia iti dau sa mananci
                            cam asa e la multi

Comment

• fratilor aici are dreptate pe mine la radar m-a prins cu 98 si eu in bord nu tin minte sa-i fi dat sub 100-105 asa ca o eroare de 5-8km exista(traiasca cunostintele si noroc ca nu eram in localitate)
                              Last edited by ioneluxxl; 12 May 2009, 20:12. Reason: Automerged Doublepost
                              si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

sinx.... daca nu crezi ca 1.4 poate trece in vale de viteza de 165, pui benzina shi pe drumul intre Buzau si Focsani iti fac o demonstratie live.... apropo si masina are peste 200.000 km !! ori treci prin Baneasa pe la Academie si iti arat filmarea si chiar martorii care au mers cu mine in masina !!
                                Eu nu am pomenit nimic de vale... omu a zis clar ca a prins viteza aia pe autostrada... citeste tu inainte sa postezi, eventual!
                                Citez:'' Dupa cum spuneam si eu pe la inceputu acestui subiect si eu am prins 185 pe A1 2 persoane, da uni nu vor sa creada asta e'' (sebi4fc)

Originally posted by MyKe View Post
                                Aberant este ce spui tu. Toate maşinile au o eroare la vitezometru, mai mare sau mai mică (arată în plus faţă de viteza reală). Eu i-am dat 175 pe drum drept, deci eram cam la viteza maximă constructivă (162). Maşina e stock.

Mai mult ar lua doar în cădere liberă, adică pantă de 10%, că până la limitare mai are...
                                Intamplator am gps si stiu cum sta treaba... chiar am incercat sa rezolv cumva problema asta si am reusit in mare parte... pai cand omu a zis ca ''i-a dat'' eu ma astept sa ruleze cu 185 cat zicea el... treaba cu eroarea e alta... eu vorbeam strict de problema cu viteza reala... daca citesti mai bine acest thread cap coada o sa vezi discutiile care sunt aici... si chiar si asa eu m-am chinuit singur in masina sa ii dau maxim pe bucuresti - c-ta si mai sus de 178-179 nu a aratat vitezometrul... iar pe gps aveam 163.
                                Last edited by sinx; 12 May 2009, 20:27. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google