Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da ai zis foarte bine.Atunci cand te tii dupa cineva forta de frecare este mult redusa.Vezi ca cei care mai fac jocuri le fac cu cap,daca tii minte de exemplu in Nfs ca te tii dupa unul prinzi viteza mai mare,au dreptate.Si nu am doua motoare nu nimic,doar ca masina e noua are 5 luni de zile.Asta cred ca e motivul,oricum toti mi-au zis ca odata cu trecerea timpului incepe se masinuta sa traga mai greu.Nu am fortat-o decat o singura data atunci cand am vrut sa vad unde se opreste acul,si nu s-a oprit si mi-a fost putin frica ce sa zic cand am vazut ca deja am trecut de 180,pentru ca simteam la volan o mica presiune,plus ca batea si vantu,si totusi nu are aerodinamica asa de buna incat sa taie aerul.Cam atat.
    sigpic

Comment

Uite film cu 1,6 pe Dabagau in jos 200km/h si un pic. (video)
      Si 1,4 pe autostrada 190km/h.(( Linku))AM GASIT UNU CU 200)))

Ceva comentari acuma???

Comment

Sper ca nu va pune necuratul acum pe toti cu 1.4 sa faceti filme si sa le puneti pe youtube, cu viteza maxima a loganului vostru.

Originally posted by LUCianitos
        ALOOOOO !! Trezirea baieti !! Cum sa ai 190 pe ceas si sa mai mearga , chiar daca erai la vale , poate in prapastie da , cum zicea si un coleg de aici , cum sa mearga atata "motoru de ventilator de birou" sa fim seriosi si sa traim cu picioarele pe pamant
        Originally posted by sebi4fc
        LUCianitos mergi la baie spalate pe fata dati 2 palme si revinoti nu zic mai multe da daca insisti sa ne mai jignesti pe asia cu 1,4 ne suparam rau )).
        Si sa sti ca merge 190 si 1,4 la vale in prapastie cum vrei tu.
        daca mai vad posturi de genul celor de mai sus, va luati "premiu"!
        Last edited by Seba; 1 June 2008, 17:37.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am si eu un Logan 1.4 MPI si vreau sa zic ca nu l-am menajat deloc... Nu stiu daca sunt multe asa de chinuite ca al meu... Nu stiu de ce o fac... Din placere sau din prostie...
          Loganul atinge in treapta a-2-a 85 km/h, in treapta a-3-a 125 km/h in treapta a-4-a 160km/h iar in treapta 5 maxim 180km/h in functie de conditii... Astea sunt cifrele aratate de vitezometru... Realitatea este de fapt cu totul alta. Pe masina am un pda cu gps, unul destul de bun shi precis si la viteza maxima de 180 km/h viteza reala este undeva in jurul 163-164 km/h. Vorbesc din experienta proprie. Daca mai aveti intrebari cu limitele masinii le asteapt cu placere
          sigpic

Comment

Originally posted by wizard24 View Post
            Ar trebui sa scrie in talon viteza maxima,cu care merge 1,4... uitete sa vezi!(162km banuiesc(asa scrie la mine) :P )
            Wizard 175 scrie in cartea tehnica.
            Eu am prins 175 km/h , 2 in masina. Timisoara Arad
            sigpic

Comment

In care carte tehnica spune ca 1.4 mpi are viteza maxima 175 km/h?
              Daca te referi la talon, acolo scrie 162km/h ( plus ca aceasta valoare e data de constructor)

Comment

175 km/h e viteza maxima la 1,6 MPi, sa nu facem confuzii.
                Orice masina, in conditii normale, mai mult decat viteza maxima reala data de fabricant nu merge. Sa fie clar pentru toata lumea.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by Norby89 View Post
                  Wizard 175 scrie in cartea tehnica.
                  Eu am prins 175 km/h , 2 in masina. Timisoara Arad
                  175 indica vitezometrul insa realitatea este cu totul alta ;)
                  sigpic

Comment

Gresit.Aia nu e viteza maxima.Aia e viteza pentru care garanteaza producatorul.Daca depasesti o faci pe pielea ta sa fii sanatos.Deci in cartea tehnica la 1.4 MPI scrie 162 km/h viteza maxima RECOMANDATA.Nu faceti confuzii.
                    sigpic

Comment

De unde ai scos-o tu pe asta cu viteza maxima RECOMANDATA? Aceea e vit maxima CONSTRUCTIVA.

Comment

Fratilor vmax e viteza maxima constructiva,peste aia nu mere masina nici sa ii dai foc.Aia ca vedeti voi 200 km/h pe kilometraj este datorata erorii de kilometraj,erorii din cauza jantelor,gumelor...Etc...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Asta ar putea sa ne spune cei care au atins aceasta viteza,dar care au si gps!!
                          Ma gandesc ca la 180 de km/h gps-ul indica 165,nu?
                          Cam asa ar trebui!!!

Comment

Am mai postat pe un thread legat de eroarea de vitezometru. Postez si aici.

chiar acum in weekend am facut un drum Timisoara - Targu-Jiu. Am avut GPS cu antena externa, deci semnal foarte bun de receptie.

am testat diferentele la mai multe viteze si pana in 100KM/h diferenta este de 5KM/h (nu creste procentual, este aceeasi de 5KM/h si la 60, 80 sau 100), de la 110-165KM/h este de 7KM/h. Mai mult n-am mers deci nu stiu la 175 cat este dar la 165KM/h pe vitezometru viteza reala este de 158KM/h.

S.
                            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Originally posted by Pacco View Post
                              Gresit.Aia nu e viteza maxima.Aia e viteza pentru care garanteaza producatorul.Daca depasesti o faci pe pielea ta sa fii sanatos.Deci in cartea tehnica la 1.4 MPI scrie 162 km/h viteza maxima RECOMANDATA.Nu faceti confuzii.
                              asta de unde ai scoso....Ai visat azinoapte .........162 KM/h e viteza maxima constructiva pentru logan 1.4 mpi....In conditii normale de drum....,mai mult nu prinzi decat daca ii pui racheta in loc de toba de esapament....Eu decat sa spun o prostie mai mare decat mine mai bine tac....Ar fi bine sa imi urmezi exemplu

Comment

Lasa-l, nu fi rau. Caci si eu si Cristi l-am "sanctionat" pt eroare. Hai sa fim un pic indulgenti. Cred ca a inteles ideea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google