Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@raduprov deci cu 1.4 mpi prinzi 190 km/h (pe ceas vb aici nu real) cand o arunci din avion poate nici atunci

@mishu_wrc ce motor avea solenza aia ...Tot cel 1.4??....Defapt orice motor ar avea nu are cum sa prinda viteza aia...Sau??...Doar daca o urci intr-un Boeing si ii dai drumu de la vreo 7000 de m ....

P.S. Oamenii astia care vorbesc cele mai mari aberatii posibile ar trebui 'premiati' nu eu ca ma pun sa le zic....Ia zi seba cum au prins astia vitezele astea???

Comment

Asta nu am spus-o de la mine.M-am interesat mai mult,atunci cand am avut probleme cu masina,pentru ca cunosc pe cineva care se pricepe mai mult decat mine.Nu prinzi 190 decat aruncata din avion?Bine ma faci sa filmez,ok,cand ies pe autostrada o sa filmez si fara masina in fata mea fara nimic,sa-ti demonstrez.Si vezi ca nu e motorul de pe Solenza,are imbunatatiri,da-o incolo e din 2008 cum poti sa zici ca e motor de pe solenza ala fabricandu-se in cat 2002 2003?Hai frate.Si nu are nicio legatura cu GPS.Vmax care scrie pe carte e cea care-ti arata pe vitezometru,nu se refera la viteza reala.Si ce gume?Nu am nimic schimbat la masina,absolut nimic.Eu stiam altfel,ca daca iti pui rotile mai mari,mai late,atunci cand ti-e iti arata 150 pe bord,de fapt tu ai mai mult.Asta o stiam si eu.
      sigpic

Comment

Eu unu cred ca postezi doar ca sa ai ce scrie:"Vmax care scrie pe carte e cea care-ti arata pe vitezometru,nu se refera la viteza reala"
        Vezi ca te-a mintit cineva. Insa ce nu imi place e mca nu asculti sfatul altora.
        PT ULTIMA DATA: VITEZA SCRISA IN CARTEA TEHNICA ESTE VITEZA CONSTRUCTIVA ( NU RECOMANDATA), SI ESTE CEA REALA!!!!, nu are nici o treaba cu viteza care ti-o arata vitezometru

Comment

@Pacco mai prietene uite iti mai zic odata pentru ca vad ca e foarte greu cu tine....Deci viteza care o ai scrisa pe talon aia este viteza maxima....Ce vezi tu pe vitezometru este eroarea pe care o are orice masina...Cat despre solenza ce imbunatatiri i-ai facut la motor de a prins 200 ....M-am certat cu o gramada de pe forum pana acuma cu viteza asta maxima de pe 1.4 ...Multi au zis ca au mers cu 180 km/h si a fost greu pana si-au dat si ei seama ca nu e viteza reala...Dar ei macar ziceau ca aveau 180 pe ceas....Acuma vi tu cu 190 ....Si la solenza cu 200....Abia astept filmul....Dar sunt sigur ca nu o sa apara nicioadata...Nu iti dai seama ca cine ti-a zis prostiile alea si-a batut joc de tine ....Coboara cu picioarele pe pamant....Si in legatura cu solenza pentru cultura ta generala iti spun ca stiu persoane are au luat solnza in 2004 noiembrie deci nu vad de ce trebuie sa schimbi motorul....Cat ai facut cu solenza pe an daca a trebuit sa schimbi motoru...Hai sa facem un calcul matematic : ai zis ca o ai din 2002 ....Sunt 6 ani....Sa zicem ca ai facut 25000 km pe an ....Asta vine cam 150000 ....Apai nu te supara daca pe tine nu te tine un motor 150000 lasate frate de sofat ca nu este pentru tine....Repet am vorbit de motor nu de consumabile

Comment

Nu are solenza. Are logan
            PS: e acelasi motor de 1.4, atat pe somnolenza, cat si pe lighean.

Comment

Eu nu am solenza.Nush unde ai citit tu ca am zis eu ca am solenza.Oky,am inteles ma las pagubas.Viteza care scrie pe carte la 1.4 e 162,la 1.6 16v e 183.Postez un filmulet.
              Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
              sigpic

Comment

TOt nu pricepi ca viteza REALA nu corespunde cu viteza INREGISTRATA DE VITEZOMETRU?

Comment

Originally posted by Pacco View Post
                  Eu nu am solenza.Nush unde ai citit tu ca am zis eu ca am solenza.Oky,am inteles ma las pagubas.Viteza care scrie pe carte la 1.4 e 162,la 1.6 16v e 183.Postez un filmulet.

http://youtube.com/watch?v=kODG55KjxJQ
                  sa le luam pe rand.

1. Filmul ala cu 210KM/h cu 1.6 16V stock e aiurea, ala sigur e modificat!
                  2. Avea aproape 190KM/h asta inseamna viteza reala undeva la 183 daca nu mai putin (pana la 165KM/h stiu sigur ca diferenta este de 7KM/h)
                  3. Ala era in panta toata ziua, tu nu vezi cum accelereaza de la 180 la 190 ?

chiar asa naiv esti ?

cum spun si colegii de pe forum, viteza maxima constructiva este viteza reala nu ce arata vitezometrul...(si nu calculata in panta sau cu vant din pupa!)

S.
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Desenatii in paint poate pricepe si el

Comment

Nu este nevoie sa desenati, eu cred ca Pacco a priceput
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Originally posted by dannyel87 View Post
                        @mishu_wrc ce motor avea solenza aia ...Tot cel 1.4??....Defapt orice motor ar avea nu are cum sa prinda viteza aia...Sau??...Doar daca o urci intr-un Boeing si ii dai drumu de la vreo 7000 de m ....
                        Viteza aia a prinso pe dabagau in jos (ii un deal pe care il cobori cand intri in Turda cand vi dinspre Cluj, si am mai spus ca era in spate la o BORA (VW) deci rezistenta aerului era mai mica (solenza ii mult mai mica decat o bora)

Drumu respectiv are o destul de mare inclinatie deci e posibil

PS: daca nu cunosti zona abtinete de la alte comentarii si mai usor cu mistourile

Cat despre eroarea de la vitezometru nu cred ca ii asa mare pe cat sustin unii...Am vazut pe youtube filmuletu ala cu prestigiu la 210km/h si toti ziceau ca viteza reala ii undeva pe la 170, apai dao dracu inseamna ca eu cand merg cu 40km/h eu stau pe loc ca ii eroare de vitezometru
                        ...de doi lei :p

Comment

@mishu_wrc nu fac misto de nimeni...Pe dabalau pe nededabalau nu cred ca e posibila viteza aia ...Da nu are rost sa ma cert cu tine la ora asta....Incepem maine daca vrei ;)....Nu e chiar atata de mare eroarea dar ala cand avea 210 avea cam 180 la ora...Deci totusi este eroare...Si misto fac de oamenii care vin aici si spun ce viseaza noaptea

Comment

Exact mishule!!!
                            Apropo tu cat i-ai dat cel mai mult???

Comment

Silviu, o sg treaba: la 160 pe ceas ai real 147-148/h.

La 100 pe ceas ai real ~93/h.
                              Last edited by Octavian; 2 June 2008, 21:55.

Comment

Conform normelor UE, (legislatie) contructorii de automobile sunt oblihgati sa faca in asa fel incat vitezometrul sa arate cu 8-10% mai mult decat viteza reala.
                                Si cam asa este, sunt formule de calcul pentru vitezometru.... Oricum, testat cu radarul, aveam 110 km/h (pe bord) cand am trecut prin fata radarului si nu m-a oprit (limita era de 90). La fel si in oras: trecut prin fata radarului cu 65-70 in zona de 50km/h. Au trecut 4 luni si inca nu am primit amenda.
                                In concluzie, eroarea exista, si este destul de mare. Calculati si voi ce inseamna sa arate cu 10% mai mult la o viteza de 180km/h aratata pe bord.
                                GL-22-TOF

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google