Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scuze ca ma bag, dar fata de gps exista intotdeauna o eroare de aproximativ 5 km/h, asta o sa constatati si daca mergeti cu 30/h...el o sa va arate 25....
    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Da, am observat ca, cu cat mergi mai repede cu atat eroarea fata de GPS este mai mare. De ex., la o toyota avensis aveam 220 pe bord( pe la nemti) si pe GPS 201-202km/h.

Comment

• Viteza maxima pe care am atins-o a fost 180 km/h pe bord in Bulgaria pe autostrada, care este viteza reala nu stiu, turometrul era pe aproape de 5000, dar acum cand se apropie de 30.000 a inceput sa se infiga mai binisor(faza cu Bulgaria era pe la 10.000 de km), oricum nu am mai repetat experienta, i-am mai dat o data 170 pe A2, cand nu batea vantul, k altfel nu ma riscam, oricum nu prea are rost sa depasesti 130 km/h, nu castigi atat cat pierzi.......calatorii fara incidente

Comment

• Foarte adevarat ce spui.
          130-135 cam ajunge la drum lung (autostrada). Comsum bun si siguranta cat de cat ok.

Comment

• Eu zic un 120 km/h constant pe autostrada este super bine,consum si siguranta

Comment

• 120 e ok si pe europenele noastre (parerea mea).
              Dar dupa 130-135 parca vine ceva pe ea sau sub ea si nu mai merge bine deloc.
              La unguri pe autostrada a mers super ok cu 130-140.
              Diferenta mare spre exemplu fata de un Focus, la 160-165 nu eram deloc ''incordat''.
              Nah...fiecare masina costa cat costa

Comment

• au i-am dat de 2 ori 158-159Km/h,"la vale ",inca nu -am facut niciodata schimbul de ulei, am 6000km
                BC-69-PAD,,,va saluta
                sigpic

Comment

• La 5000 km a mea a vazut de mai multe ori 160/h )
                  Deh...

Comment

• cand coboram podul de la otopeni,4 persoane in masina,i am dat 170(pe bord) si aveam doar 3500 km facuti cu ea....eu zic ca duce...pana pica

Comment

• ieri am facut un drum bucuresti-constanta-bucuresti . la dus am mers cu 120 iar la intors cu 170 toata autostrada . spre surprinderea mea mi-a ajuns benzina, 36L total... consum 7.2 % . e ok zic eu . 520 km total, acasa-bucuresti-acasa.

nu are rost sa depasesti 120km/h .
                      mai ales pe distanta asta mica de 150km (cat are autostrada) , ajungi mai devreme cu un sfert de ora, si consumi inca 5L in plus... si mai mergi si stresat
                      sigpic

Comment

• 155 km/h ca nu are rost mai mult

Comment

• 198km/h la vale cu vantul din spate prin Austria..daca nu ma credeti caut diseara poza si o postez.

Comment

• Si nu ti-a fost frica?

Comment

• eu am prins la vale,bineinteles, 192 km/h la intrarea in turda dinspre cluj, sa nu va spun ce ''frumos'' s-a comportat masinuta).cel putin atat mi-a aratat vitezometrul.pe linie dreapta am prins maxim 170 km/h dar foarte greu.nu stiu cat de precis a fost vitezometrul dar si atunci atat mi-a aratat.am vrut sa vad ce poate masina cat mai ramane stock,urmeaza in saptamanile urmatoare remaparea de vigoare:P.hope it will a wise choise:P
                              Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• mai aveti un pic si bateti clior rs de 200 de cai. am vazut mai ieri pe clubkia unu cu 1.4 si 240km/h. sunteti pe drumul cel bun, oricum...la logan 16v clar e cel mai de ***** motor pus vreodata pe o dacie, ca ala nu poate decat 210 pe bord. mai bine softau un 1.4empe3 si-i puneau o toba sport, ca asta e adevaratul motor miez din pepsi....
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google