Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai nu tre s-o pui, e adevarat.

PS: eu am pus un clip unde treceam oleaca de 170/h si s-a inchis subiectu, deci ai de grija
    Vad ca la poze cu 190 nu se mai inchide, pare desene animate.

Comment

• pai io-s curios cand apare primul clip cu 1.4 empe3 la 210 pe ceas, ca-i dau foc la loganu lu mareom, cacatu ala de 16v nu poate mai mult...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Maine fac film...o sui pe cric si-i dau a 5-a blana......si fac si camera sa tremure, sa fie cat mai realist
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Iete turcii la vale cu 1.4 http://www.youtube.com/watch?v=lbqTT...eature=related .
          Last edited by aleXpeed; 18 June 2009, 12:40.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• mie imi place cel mai mult filmuletul postat de raduprov. dupa ce a atins incredibila viteza de 190km/h, a lasat pe liber sau a calcat ambreiajul, sau poate cine stie, cadea de pe cric si masinile alea se treceau pe langa ea cu viteza uimitoare de 50 km/h
            Last edited by bogdan_1984; 18 June 2009, 12:36.
            sigpic

Comment

• Ce se omoara lumea dupa viteza .
              120-130 e mai mult decat suficient pe drumurile noastre si mai ales de la un 1,4.
              Viteza lui maxima o sa fie dezbatuta "forever"
              Eu o singura data am mers cu 140(atat arata pe ceas) in rest nu trec de 120
              Numai bine si aveti grija
              sigpic
              !

Comment

• E bine...ai rabdare...acum depinde si pe unde mergi. Eu pe autostrada nu pot doar 120-130..imi oboseste piciorul daca nu-l relaxez cu pedala la podea...cu Loganul, bineinteles

Comment

• aha, deci cu corvett-ul mergi cu 100 km/h ?
                  vezi ca nu se conecteaza filmul din semnatura.
                  pe A2 merg cu 130-140 muste pe bord pe ora, ca sa il parafrazez pe un forumist
                  sigpic

Comment

• Se conecteaza...poate e de la browser-ul tau...sau incearca de pe alt thread

Comment

• pe thread-ul asta nu se conecteaza pentru ca e vorba de 1,4 L nu de 5,7 L, pentru ca esti offtopic
                      sigpic

Comment

• In clip e vorba de 6.2 l , 640 de cai si 800 Nm ( toate stock ) ...hai sa revenim la subiect))

Comment

• cand am venit de la regioala mioveni, pe autostrada am calcat-o bine impreuna cu bezme (skoda) si Lanceru` ( Mitsubishi Lancer) si am ajuns la 178 km/h pe GPS. Nu stiu cum am reusit... probabil ca era in panta ca altfel nu-mi explic. Bezme si lanceru pot confirma ca doar am ajuns in acelasi moment cu ei in Bucuresti... mi-a fost mila de ea dar aveam piciorul greu de la oboseala
                          sigpic

Comment

• bogdan vrei sa zici ca filmuletu meu e fake ?aha inteleg
                            Its just a car ...

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
                              Astia-ti fura filmuletu' sau cum? Nu mai inteleg nimic, al cui e filmu'? http://www.youtube.com/watch?v=Vow9k...eature=channel . Este fix acelasi.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• E al lui radu, priveste la sfarsit HD ( albastru, cu acel buton mare).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google