Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare !

Azi, cu al meu 1.4, 2 persoane la bord plus ceva bagaj, am atins 174 km/h. Zic 174 ca acul abia atingea linia de la 175; mai mult nu am avut unde sa vad daca merge, ca aici urca foarte greu in viteza si erau "obstacole" pe sosea. Bineinteles, asta e viteza indicata, cea reala e ceva mai jos. Oricum, pana acum, mi'a fost mila sa vad daca merge mai sus de 160 km/h indicati pe bord. Azi am spart bariera .

Toate faine!
    I don't ride low, I fly high...

Comment

• Tot timpul se termina tarlaua, ca altfel cine stie cat ar lua ''varfu de gama'' 1.4

PS: si eu am spart bariera cu 175 de cateva ori (fie vant din pupa fie ceva vale).

Comment

• Salut.Eu mai mult de 165 nu am "luat"
        Care sa fie cauza?
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Originally posted by Macs View Post
          mi'a fost mila sa vad daca merge mai sus de 160 km/h indicati pe bord. Azi am spart bariera .
          Daca o sa mergi in fiecare zi sa-ti faci un obicei din a schimba la 6000 sau a merge constant in 6000, iti va trece mila, cand curatam catalizatorul pe A2 si o tineam in a 3-a sau a 4-a constant la 6000 rpm fara nicio problema a fost un adevarat test iar raspunsul a fost clar: MPI-urile n-au moarte.

Ontopic: Cu prima ocazie dupa ce ii schimb ambreiajul si prind autostrada o sa ii dau mai mult de 165 km/h (record personal pe masina mea, pe DCI 180 pe ceas) sa vad daca poate mai mult ca ma limiteaza ambreiajul.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by AG 23 YNG View Post
            Salut.Eu mai mult de 165 nu am "luat"
            Care sa fie cauza?
            Numai bine.
            Nu e nici o problema.
            175-180 iei numai in conditii favorabile (uneori nesesizate de Schumacheri...).

180-190 poate sa ia 1.6 mpi, ar fi culmea ca 1.4 sa poata cat 1.6 mpi (desi ce vezi p-aci, nimic nu ma mai mira).
            Daca te uiti mai la toate clipurile de pe iutub cu 1.4 la 180, fie (tre sa te uiti atent) autostrada are un pic de vale, fie sunt manarite acele, fie au vant din pupa.

Cam atata ia si a mea ~165, si nu stiu (repet) cum naiba n-am gasit nici unu' cu 1.4 (si am prins destui care au vrut sa-mi arate ce le poate utilaju, ohooo, suntem cei mai ''periculosi'' pe drum) care sa imi arate ca fuge cu 180.
            Last edited by Octavian; 28 June 2009, 10:41.

Comment

• Salut.Stiu ca nu-i nici o problema,dar cind vad la cite unii ca depasesc un 1.6 16v la viteza maxima....chiar incep sa ma sperii.Poate se imtampla ceva cu masinuta mea.
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

• 16v are 105 cai, dar mai mici decat aia 75 de la 1.4, mai ales daca remapezi 1.4 si ii pui toba sport...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Sa nu uitam de filtru sport ( am vazut, ca au aparut filtre de inox, cred ca primesti vreo 6 cai, cel putin).
                  On: 170 pe ceas...dar vai mama ei....

Comment

• Salut.Degeaba primesti 6 cai,daca sunt si aia vlaguiti de putere.......
                    Hai sa revenim la topic,cu..........valori reale.Da daca ai facut modificari la motor(1.4)si ai schimbat o gramada de accesorii......poate faci un 1.6stoch.........dar mai mult nu stiu ce sa zic........pina nu vad,nu cred.
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• Pai la 170 km pe ceas inseamna cam 163 km real pe gps...am verificat ieri pe autostrada. Cam ce depaseste valoarea asta este in conditii prielnice adica directia vantului , gradul de inclinatie al drumului, etc.
                      Da, se poate lua mai mult de 170 km/h pe ceas cu 1.4 dar nu prin puterea motorului ci putin ajutat ;)
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Verificat la mine pe gps, la 165 pe ceas am 154 pe gps.
                        Ar fi minunat sa fie numai 7 km abatere (asta e la 100 - 93 pe gps, valoarea nu se pastreaza).
                        9 km sunt la 140, adica e 131 pe gps (la mine).

Comment

• La cei ~174 pe ceas, nu am avut ajutor, in sensul ca la 6 dimineata nu batea nici mama vantului si nu prea erau delusoare pe autostrada in zona de test ...m'am mirat si eu de indicator... data viitoare ii fac un "printscreen"
                          I don't ride low, I fly high...

Comment

• In vreo 30 km de drum drept poa sa creasca de la ~165 la 170+ , d-aia astia de la Dacia n-au spus si pe ce distanta se atinge 162/h (real).
                            Eu n-am prins niciodata mai mult de 6-7 km de drum drept.

Acelasi lucru (pe aceleasi drumuri) am patit cu Focusu 1.6 a lu' fratello, in RO n-am putut mai mult de ~175 (repet, drumurile care le fac si cu Loganu unde am luat 165) , dar la nemti pe autostrada s-a intins fara stres la 185/h si mai mergea pana pe la 195-200, dar a fost mai mult decat suficient (eu chiar nu credeam ca poa sa treaca de 180/h, e greu si putere relativ mica 100 cp).

Comment

• Probabil si materialul din care e facuta suprafata de rulare...si conteaza sa nu aibe denivelari oricat de mici.
                              La noi pe tentativele alea de autostrazi cand ploua se fac baltoace...deci...
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pf dreptate, pe pistele lor de incercari sigurat s-a dus la viteza declarata, asta si vizavi de autostrazile de dincolo (nu stiu cum le fac asa de ''drepte'', fara denivelari, unde sunt ceva denivelari, neamtu pune indicator cu ''drum rau'', dar meri leizar ).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google