Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dark Iar mi-ai luat replica, deci fii convins ca cel putin una bucata sofer a spus uite si la nebunu asta
    Patesc destul de des cand ma ''axez'' pe o viteza sustinuta de 120-140 (stilu meu) pe traseul care il fac de 4 ani de zile.
    Drive safe!

PS: ...si din nou...pedala mai era ))))))))))

Comment

• Da! Cel mai bine e sa pastrezi o viteza de croaziera maxima care sa fie in limita de siguranta la drumul si conditiile respective. Eu unu asa fac. Pe autostrada ce mai alerg in sensul ca nu scad sub 120 km/h si am varfuri de cat poate Loganul...nu au rost haiduciile doar pentru 15-20 de min. in plus.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mergeam eu linistit cu vreo 120 km/h pe aproape de Medgidia, cand m'a depasit razant, ca o bomba, un motociclist; am crezut ca ma ia vantul... ala sigur avea mai mult de 160 ...si motor mai mic decat 1.4 mpi?!
        I don't ride low, I fly high...

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
          ............nu au rost haiduciile doar pentru 15-20 de min. in plus.
          N-au rost, nu e vorba de timpul scos (e si asta) ci de a ajunge acasa sau la destinatie in siguranta.
          DAR ( ), pe traseul care il cunosc (de obicei mai marii piloti de avioane sau de masini acolo au mierlit-o...deci atentie, tot timpul sunt atent, dar destinul ti-l poate face si altcineva cu sau fara voia lui) deci cum spun, pe traseul stiut mai bag si haiducisme nicidecum din cauza frustrarii, doar din motive mai mult sau mai putin justificate (in fond si la urma urmei nu sunt justificate), ....sunt depasit si apoi ala tine un ~110 care nu-mi place (dar m-a depasit cu 150, nu-mi place treaba asta), depasiri de nesimtit care il vezi apoi ca nu se descurca cu traficul chiar daca are 150 cp sub capota, depasiri la ''mustata'' inexplicabile...treburi de astea.

Drive safe!

Comment

• 160 ..... bucuresti pitesti se duce si mai mult dar greu )) nu iam dat mai mult pt ca are 500 km doar la bord am vrut sa vad daca duce )))dar nu o sa mai ii dau atat pana la 1000 de km

Comment

• @motanuxxl: cand ai luat masina, nu ti-au spus ca nu e bine sa treci de 3000-3500 rpm pana dupa 1000 km? Nu ca ar fi rau ca nu ai facut-o, dar mai stiii...
              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• N-are nimic.
                Mai degraba am prins viteze de 160 in primii 3000 km decat dupa )).
                E normal.
                Imi aduc aminte cand m-am pus la o liniuta la semafor cu un Clio dizal (icarcat cu 4 pers, e doar cu fata in dreapta) si nu l-am putut lua , cand am vazut acu la 5000 rpm moama ce m-am speriat

Comment

• octavian
                  tu din cate stiu ai limitarea la 7000
                  daca o duci in treapta a 4-a pana la 6500-6700 de ture , cand i dai a 5-a nu urca ceva mai mult ?eu zic ca asa ar trebui pentru ca ramai la o turatie putin mai inalta decat unu care are limitarea la 6000
                  Its just a car ...

Comment

• Ioooi ! ))
                    Nu merge pe IV atata, cel mai mult am dus-o pe la 5700-5800 (pe IV) cam atata poate.
                    Oricum o sa vorbesc cu mesteru de soft sa vad daca poa' sa-mi puna limitarea la 6500 rom (cel mult, daca nu chiar 6000 cum e stock).

Comment

• Nu ai ce face dupa 6000 rpm, caci ai mai putina putere decat la 5700.
                      @radu: nu urca pe tr 4 la 6500-6700, nu are suficienta putere.

Comment

• aha am inteles ma gandeam ca a mea cum a urcat pana la 5900-6000 ma gandeam ca poate si mai mult
                        Its just a car ...

Comment

• daca nu se termina tarlaua, cum se intampla deobicei, sau se indreapta drumul si nu mai e vale, prindeai si 8000rpm si vreo 240km/h...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• mai rau ca aia cu 1.6 16v
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                              Nu ai ce face dupa 6000 rpm, caci ai mai putina putere decat la 5700.
                              .................
                              Daca facem o liniuta si tu schimbi la 5700 si eu la 6200 facem pariu ca pierzi?

Comment

• Bine, te cred pe cuvant.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google