If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dark Iar mi-ai luat replica, deci fii convins ca cel putin una bucata sofer a spus uite si la nebunu asta
Patesc destul de des cand ma ''axez'' pe o viteza sustinuta de 120-140 (stilu meu) pe traseul care il fac de 4 ani de zile.
Drive safe!
Da! Cel mai bine e sa pastrezi o viteza de croaziera maxima care sa fie in limita de siguranta la drumul si conditiile respective. Eu unu asa fac. Pe autostrada ce mai alerg in sensul ca nu scad sub 120 km/h si am varfuri de cat poate Loganul...nu au rost haiduciile doar pentru 15-20 de min. in plus.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Mergeam eu linistit cu vreo 120 km/h pe aproape de Medgidia, cand m'a depasit razant, ca o bomba, un motociclist; am crezut ca ma ia vantul... ala sigur avea mai mult de 160 ...si motor mai mic decat 1.4 mpi?!
............nu au rost haiduciile doar pentru 15-20 de min. in plus.
N-au rost, nu e vorba de timpul scos (e si asta) ci de a ajunge acasa sau la destinatie in siguranta.
DAR ( ), pe traseul care il cunosc (de obicei mai marii piloti de avioane sau de masini acolo au mierlit-o...deci atentie, tot timpul sunt atent, dar destinul ti-l poate face si altcineva cu sau fara voia lui) deci cum spun, pe traseul stiut mai bag si haiducisme nicidecum din cauza frustrarii, doar din motive mai mult sau mai putin justificate (in fond si la urma urmei nu sunt justificate), ....sunt depasit si apoi ala tine un ~110 care nu-mi place (dar m-a depasit cu 150, nu-mi place treaba asta), depasiri de nesimtit care il vezi apoi ca nu se descurca cu traficul chiar daca are 150 cp sub capota, depasiri la ''mustata'' inexplicabile...treburi de astea.
160 ..... bucuresti pitesti se duce si mai mult dar greu )) nu iam dat mai mult pt ca are 500 km doar la bord am vrut sa vad daca duce )))dar nu o sa mai ii dau atat pana la 1000 de km
@motanuxxl: cand ai luat masina, nu ti-au spus ca nu e bine sa treci de 3000-3500 rpm pana dupa 1000 km? Nu ca ar fi rau ca nu ai facut-o, dar mai stiii...
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
N-are nimic.
Mai degraba am prins viteze de 160 in primii 3000 km decat dupa )).
E normal.
Imi aduc aminte cand m-am pus la o liniuta la semafor cu un Clio dizal (icarcat cu 4 pers, e doar cu fata in dreapta) si nu l-am putut lua , cand am vazut acu la 5000 rpm moama ce m-am speriat
octavian
tu din cate stiu ai limitarea la 7000
daca o duci in treapta a 4-a pana la 6500-6700 de ture , cand i dai a 5-a nu urca ceva mai mult ?eu zic ca asa ar trebui pentru ca ramai la o turatie putin mai inalta decat unu care are limitarea la 6000
Ioooi ! ))
Nu merge pe IV atata, cel mai mult am dus-o pe la 5700-5800 (pe IV) cam atata poate.
Oricum o sa vorbesc cu mesteru de soft sa vad daca poa' sa-mi puna limitarea la 6500 rom (cel mult, daca nu chiar 6000 cum e stock).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment