Dupa cum se vede, am combatut afirmatiile indirect. Citeste cu atentie postul.
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu are rost sa mint....pt ca nu vad sensul.
180 imi arata pe ceas....ca era sau nu viteza reala .....cu toate ca nu cred....am prins si portiunea aia aproape de cernavoda unde e oleaca de vale.
Benzina aveam alto 101 .
Cat despre carcotasi am o poza facuta la 170km o sa o postez apoi nu am mai facut ca mi-a fost frica si nu e de jucat cu viteza...asa ca am tinut de volan si mi-am vazut de drum.
care ma crede bine care nu ma crede la fel....
cu prima ocazie filmez tot...aseara am venit de la Pascani > Iasi mers 160 lejer....nu ma laud...dar masina merge.....daca pot sa ii dau pedala pe drum bun pe care il stiu..si liber...de ce sa nu o fac?Last edited by JmEk; 8 July 2009, 17:35.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
1.6 se chinuie sa ajunga la 180-185 pe bord si 1.4 mai are pedala. al drecu asta micu de la renou...desi in conditii favorabile nu zic ca nu se poate, dar in ultima vreme numa' astia cu 1.4 incearca sa demonstreze ca si a lor poate sa fuga tare....
partea cu adevarat interesanta e ca merge mai tare decat aia cu 90 de cai si unele atenteaza la topspeedu aleia de 105 cai, desi asta mic si rau are doar 30 de cai lipsa la apel comparativ cu 16v si respectiv vreo 13-14 cu 1.6mpi. si multora li se pare perfect normal...Last edited by Seba; 8 July 2009, 18:52.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Seba...inca nu ti-ai dat seama ca 1.4 mpi e lideru' la benzinare??? (cred ca va fi detronat de 1.2 16V...)
PS: adica un coleg de forum imi spune ca a tras de 1.6 mpi pe autostrada (fara favoritisme) 180/h (si intr-adevar, daca mai insista, probabil ca lua 185) dar 1.4 ia lejer 180, adica mai are pedalaaaaa
PPS: mai masurati fratilor viteza si cu gps-ul, cred ca multi veti ramane surprinsi ca 1.4 cu greutate ia ~155 reali.
Ca sa ajungi la 162 iti trebe muuuuult drum drept si ceva benzina buna.
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostPS: adica un coleg de forum imi spune ca a tras de 1.6 mpi pe autostrada (fara favoritisme) 180/h (si intr-adevar, daca mai insista, probabil ca lua 185) dar 1.4 ia lejer 180, adica mai are pedalaaaaa
Comment
-
eh, i-am dat lu 1.4 meu ~163km/h pe M5 din Ungaria cu inca 3 persoane in masina + bagaje. inainte de remapare aveam acelasi topspeed, dar cu masina goala, acu as face un drum pana pe M5 singur doar de curiozitate . desi cred ca i-ar ajunge 170.
ne apucam de pus turbosuflante pe logan 1.4 si sa scoatem consumuri mai mici ca dizalurile?
Comment
-
Aoleu, gata, 1.4 MPI in a 4-a cat se poate pe gaz, standard si cu multi km. la bord. Shoot! A luat 165 pe gaz? A luat. Pe benzina ii lua oricum, producatorul imi da in carte 162, aia a fost. Ce trece de 165 pe ceas e la noroc, toate 1.4 mpi trebuie sa ia 165 (pe ceas) cu vant puternic, tornade, uragane etc. bla bla, ii ia! Cu 180 pe ceas, deja ala e la bulan, ca nu a batut vantul, altii se plang ca nu au trecut de 170, cert e ca prinde 165 pe ceas, gata, atata tevatura!
Eram pe autostrada in Mexic pe la burritosii aia intr-o zona fara limita de viteza. Le seamana autostrazile cu ale noastre.
Comment
-
Originally posted by detail View PostAsta cu top-ul la 1.6 am vazut-o sambata pe A1 "la deal" spre Pitesti, ...............................................can d l-am depasit pe banda 1 se vedea pedalierul indoit de la piciorul drept...
Poate daca avea 1.4 mai avea vreo sansa
Comment
-
ma baieti am tot citit ce ati postat voi.pe cuvant am fost pe spate atat de mult am ras.foarte tare.va spun si eu sincer pe portiune dreapta in tr a 4-a am prins 140 si mai mergea dar am preferat sa schimbi in treapta a 5-a,dupa ce am schimbat foarte ciudat imi acul aproape ca imi statea pe loc,avand tendinte sa dea inapoi.oricum eu sunt multumit de 1.4 MPI-ul meu.merge bine.pacat ca am fost facut de 1.6 MPI,dar problema era ca acel 1.6 MPi era remapat iar a mea stock).asta poate data viitoare voi avea noroc))Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
Comment