Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa iti dau un exemplu mai simplu.Daca noi doi am testa viteza maxima la masinile noastre (a mea stock,a ta remapata)fac pariu ca a ta s-ar duce mai mult ca a mea cel putin cu 5 km/h.

Comment

• Nu se duce.
      E adevarat ca ajung ceva mai repede in zona 160-165 km/h, dar nu fuge mai mult, cine iti spune ca dupa remapare fuge mai tare minteste

Comment

• Deci cu chestia asta m-ai provocat.Cand si unde am putea face testul?

Comment

• Nu facem teste pt ca e foarte periculos (numai pe autostrada ar fi sigur).
          Putem eventual sa mergem pe un drum liber , mergem frumos cu 70-80/h si acceleram sa vezi cum dupa ~100-110 km/h incepi sa ma pierzi, pe la ~150/h esti destul de mult in spatele meu.
          Atat se intampla, la un moment dat ne stabilizam amandoi pe la 160-165 si asa o tinem.

PS: Dezavantaju e la tine daca trebuie sa reduci la ~90-100/h si apoi sa revii la un ~140/h sa spunem, eu cu remapare ma misc un pic mai bine ca tine, revin mai repede la 140.

Comment

• Asteptam sa termine astia autostrada Arad-Timisoara.

Comment

• terminati naibi, nu v-ati saturat de atatia tembeli morti la stiri? aveti familii, parinti, copii poate, linistiti-va.

Comment

• Pana atunci avem alte masini...poate si nepoti
                Scuze de off

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                  Asteptam sa termine astia autostrada Arad-Timisoara.
                  O sa-mi trimit si eu atunci nepotii (nenascuti inca) la drive-test...

Comment

• Originally posted by bro View Post
                    terminati naibi, nu v-ati saturat de atatia tembeli morti la stiri? aveti familii, parinti, copii poate, linistiti-va.
                    Adica ce vrei sa spui...?

Comment

• Probabil mesajul este incetarea discutiei din ce in ce mai aprinsa despre viteza, care, pe maini criminale, nu prea e un lucru benefic umanitatii, in speta opreste evolutia unora vinovati sau mai putin vinovati.
                      I don't ride low, I fly high...

Comment

• Adica noi suntem suntem criminali, vinovati sau mai putin vinovati sau cum....???
                        Mai vezi ce vorbesti....

Criminali sunt aia cu 150-200 cp, acolo unde e ponderea mare de accidente, infatuatii, manelistii, inconstienti, parveniti etc etc care cred ca prin putere sunt ZEI
                        Last edited by Octavian; 14 July 2009, 20:47.

Comment

• Atentie!!! Comentam ce a zis colegul. In fiecare zi vezi la TV de cate ori pe zi "stirile de la ora xxx" unde apar nenumarate accidente. Nu am zis ca NOI suntem criminali... Si eu sunt in acelasi borcan, si mie imi place din cand in cand viteza. Persoanele de fata se exclud, e de la sine inteles.
                          Exact cum am zis mai sus, citez "viteza, care, pe maini criminale, nu prea e un lucru benefic". In nici un caz NOI nu suntem criminali, nu am afirmat asa ceva.
                          Insa un lucru e clar... si cu 75 de ponei sub capota, tot esti in pericol... Loganul a luat cu greu 3 stele la euroncap; si asta la o viteza de 50-60 km/h. Ce e peste, doamne ajuta!
                          Sper ca e mai clar ce vroia sa zica bro

Comment

• Tu te adancesti mai rau
                            Noi prindem cu utilajele 150-160 real, ce plm vezi in asta ceva criminal???
                            Daca eu am unde , daca tu cetesti posturile astea chiar crezi ca te intalnesti cu mine si facem ''poc''?
                            Uita-te mai bine la stirile alea de ***** (eu la ora 17 servesc masa, nu ma uit la carnagiu si nici copiii nu au voie desigur) si vezi cine si cu cine se tamponeaza.

Comment

• Octavian, eu nu intru pe forum sa ma cert cu lumea. Pur si simplu, repet, era un comentariu mai mult sau mai putin reusit la ce zicea bro. Atat.
                              Cat priveste viteza, vezi pe site la ADAC rezultatul Loganului la crashtest la doar 64 km/h... http://www.adac.de/Tests/Crash_Tests...ePageID=243058
                              Asa ca, la o viteza superioara, mai bine te rogi sa ai noroc
                              Nu prea am inteles de ce afirmi ca as fi zis ca suntem/sunteti criminali daca utilajele noastre prind 160 km/h???? Chiar eu am postat in acest thread cu privire la ce viteza max am prins... asta inseamna ca is criminal? Ma depaseste.
                              Repet: aici nu suntem sa ne certam insa nu inteleg de ce continui sa te iei de ceea ce nu afirm.
                              Revenind la problema noastra, viteza... sunt de acord cu tine ca zeii, in majoritatea cazurilor, produc raul, dar vezi ca ei nu se opresc acolo si din nefericire mai iau si nevinovati cu ei.
                              Aaaa... btw, Octavian, ca am vazut ca esti din Arad... cred ca we asta o sa trec pe'acolo ...
                              Imi cer scuze de off-topicuri, acum mi'am dat seama.
                              Toate faine si la cat mai multi km fara evenimente neplacute
                              Last edited by Macs; 14 July 2009, 21:20.

Comment

• In fiecare zi vezi la TV de cate ori pe zi "stirile de la ora xxx"

care, pe maini criminale, nu prea e un lucru benefic umanitatii, in speta opreste evolutia unora vinovati sau mai putin vinovati.

Man...deschide un thread unde sa combati viteza pt ca e rea si face rau umanitatii si sanatatii, murim pe capete de dobitoci ce suntem.
                                Eu bag la subiect si ma cert cu toata lumea.

PS: si nu mai baga ''xxx'' ca ma gandesc la altceva.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google