Pai da bineinteles.)Chiar daca Tavi e un mic Scumacher tot baiat fain e.
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mywrc View Postte contrazic....am 1.4 GPL di am atins 170m /h...la drum intins ... o sa revin q poza..
Comment
-
Eu cre' ca uzina a dat viteza maxima de pe ceas, ca daca luam in calcul si abaterea (cam ~11-12 km dupa 160) ar trebui sa vedem acul dupa 170, cam la 173-175/h...ceea ce cam rar, mai mult cu vant din pupa sau vale.
Cine stie, poate batea vantu din spate cand au masurat aia viteza
PS: personal, mai mult de 155 pe GPS n-am luat nici sa stau in cap (poate pe autostrada se intinde la ~175 pe ceas).
Comment
-
am luat eu pe Bucuresti - Pitesti putin peste 170 pe gps. Probabil ca aveam vant favorabil si drum in panta... Asa am tinut-o toata autostrada. Am ajuns la Bucuresti in acelasi timp cu bezme ( octavia ) si Lanceru` ( Mitsubishi Lancer)... i-am dat talpa nu gluma....sigpic
Comment
-
Unii mai au un pic si ajung ca in bancul asta: " cica mergea smecheru' cu Porsche pe autobahn foarte lejer cu 200 km/h pe ultima banda....La un moment dat vede in oglinda ca se apropia furtunos o dacie care-i dadea si flash-uri. Se supara omu si baga talpa la Porsche pana pe la 260 dar dacia era tot mai aproape. Se enerveaza ii da 300 la Porsche dar intr-un final nu are ce sa mai faca, se da pe banda din dreapta, dacia vine paralel cu el pe stanga si vede cum se coboara geamul din dreapta la dacia; il coboara si el la care soferul daciei il intreaba respectuos:
- Nu va suparati, stiti cumva cum se da a doua la masina asta?
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostSi acu unde era, la 190?
Ceilalati care s-au obosit sa scrie ironiile... eu spun ca nu-si aveau rostul, nu? Mai ales ca sunt mai multe persoane care pot confirma ;) Poate pe viitor va abtineti, cel putin cand vine vorba de mine ;)sigpic
Comment
Comment