Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai da bineinteles.)Chiar daca Tavi e un mic Scumacher tot baiat fain e.

Comment

• Originally posted by mywrc View Post
      te contrazic....am 1.4 GPL di am atins 170m /h...la drum intins ... o sa revin q poza..
      Vreau sa vad acei 170 km/h scrisi pe GPS si nu indicati pe ceas! Eu am luat 165 km/h pe GPL in a 4-a indicati pe ceas, NA. In carte presupun ca acei 162 km/h pe care ii da fabricantul sunt cei reali si nu cei indicati de vitezometru ca altfel ne-am contrazice la nesfarsit. Ii urc eu rotile din fata, bag 2 borduri la rotile pe spate, a 5-a, pedala (usile inchise si nepusa frana de mana) si o las la 5800 sa para plauzibil ca 210 in limitare la 6000 in a 5-a nu ma crede nimeni si asa elimin orice dubiu, 1.4 tatii mergeeeee. Partea a doua, la viteze mari trebuie sa fii in siguranta, la 160 pe ceas pe A1 sau A2 ma simt foarte in siguranta, dar pe un DN mai mult de 130 nu am mers (120 merg mereu), poate sunt eu mai diliu de fel dar e de bine, din 1.4 se poate scoate mai multa putere, mai o suspensie, mai o frana mai buna, mai o tiganie la motor si evacuare si pana la urma iei 200 pe ceas dar nu recomand sa evaluati nota de plata ca va luati alta. Tineti minte, 1.4 MPI standard 162 km/h si atat, drum drept, la vale, la deal, ninsori, ploi, musoni, uragane, tornade, Katrina etc... . Deja incepe sa se delireze pe acest topic.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Eu cre' ca uzina a dat viteza maxima de pe ceas, ca daca luam in calcul si abaterea (cam ~11-12 km dupa 160) ar trebui sa vedem acul dupa 170, cam la 173-175/h...ceea ce cam rar, mai mult cu vant din pupa sau vale.
        Cine stie, poate batea vantu din spate cand au masurat aia viteza

PS: personal, mai mult de 155 pe GPS n-am luat nici sa stau in cap (poate pe autostrada se intinde la ~175 pe ceas).

Comment

• oare in marsarierre cat prinde loganul?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Vreo 50/h la blana

Comment

• am luat eu pe Bucuresti - Pitesti putin peste 170 pe gps. Probabil ca aveam vant favorabil si drum in panta... Asa am tinut-o toata autostrada. Am ajuns la Bucuresti in acelasi timp cu bezme ( octavia ) si Lanceru` ( Mitsubishi Lancer)... i-am dat talpa nu gluma....
              sigpic

Comment

• Si acu unde era, la 190?

Comment

• ehhh 190/h...200/h
                  sigpic

Comment

• 210 zic si eu.

Comment

• 250, limitat electronic

Comment

• Unii mai au un pic si ajung ca in bancul asta: " cica mergea smecheru' cu Porsche pe autobahn foarte lejer cu 200 km/h pe ultima banda....La un moment dat vede in oglinda ca se apropia furtunos o dacie care-i dadea si flash-uri. Se supara omu si baga talpa la Porsche pana pe la 260 dar dacia era tot mai aproape. Se enerveaza ii da 300 la Porsche dar intr-un final nu are ce sa mai faca, se da pe banda din dreapta, dacia vine paralel cu el pe stanga si vede cum se coboara geamul din dreapta la dacia; il coboara si el la care soferul daciei il intreaba respectuos:
                        - Nu va suparati, stiti cumva cum se da a doua la masina asta?

Comment

• Viteza maxima atinsa cu masina mea pe a2 165km/h mai crestea viteza dar foarte greu
                          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                          sigpic

Comment

• Pai si ce sa intamplat de mai crestea dar n-a mai mers mai mult de 165? ))
                            Sa nu spui ca iar s-a terminat tarlaua...

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                              Si acu unde era, la 190?
                              Nu era la 190... avea decalaj doar vreo 4-5 km fata de viteza reala... am mutata acele putin cand am schimbat ledurile in bord si am si cauciucuri mai mari... pana la 100 km/h au eroare de maxim 2km/h...

Ceilalati care s-au obosit sa scrie ironiile... eu spun ca nu-si aveau rostul, nu? Mai ales ca sunt mai multe persoane care pot confirma ;) Poate pe viitor va abtineti, cel putin cand vine vorba de mine ;)
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                                Vreo 50/h la blana
                                Cred ca mai degraba 70 km/h. E mai spinten decat a 1-a si mai puturos decat a 2-a.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google