Asa-i, dar mi-a fost frica sa merg mai mult de 50 ))
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu cred ca erau reali, dar la 180 pe ceas daca masina este stabila, de ce nu? Eu inca nu am reusit sa ii dau la 1.4 180 pe ceas cum se lauda mai multi dar dieselul mi se pare foarte stabil la 180 pe ceas.
Comment
-
Trebuie sa ne intelegem intr-o privinta. Una e sa mergi cu cel putin 160 km/h pe sosea, acolo unde e destul de nesigur si alta e sa mergi cu viteza asta pe autostrada, acolo unde Loganul nu da semne de instabilitate cu exceptia directiei care devine fleashca si sa nu treci pe langa tir-uri . Aici mai sunt si alti factori, vantul, directia vantului, factorul psihologic. Oricum nu se simte lipita de sosea, asta-i clar.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Alex poate ma cari intr-o zi (not! ) ) si pe mine cu dizalu ala sa vad cat de foarte stabil e la 180, pe mama autostrazilor.
Atata timp cat nu tre sa misti mai deloc de volan (doar sa ti directia ''drept'') si Trabantu merge bine cu 140 daca ar avea motor sa-l duca.
Loganu nu e instabil, e foarte instabil (aveti grija pe autostrada daca bate vantu lateral, va puteti trezi pe banda doi asa din senin...) la viteze mari, la 140-150 tre' sa fie drept, fara manevre prea hotarate la directie pt ca poate intra usor in balans.
Si cu o masina mai serioasa nu e chiar apa de ploaie sa se mearga cu 180 (pe autostrada) dar mergem noi cu exemplul de stabilitate numit Logan...
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostAlex poate ma cari intr-o zi (not! ) ) si pe mine cu dizalu ala sa vad cat de foarte stabil e la 180, pe mama autostrazilor.
Atata timp cat nu tre sa misti mai deloc de volan (doar sa ti directia ''drept'') si Trabantu merge bine cu 140 daca ar avea motor sa-l duca.
Loganu nu e instabil, e foarte instabil (aveti grija pe autostrada daca bate vantu lateral, va puteti trezi pe banda doi asa din senin...) la viteze mari, la 140-150 tre' sa fie drept, fara manevre prea hotarate la directie pt ca poate intra usor in balans.
Si cu o masina mai serioasa nu e chiar apa de ploaie sa se mearga cu 180 (pe autostrada) dar mergem noi cu exemplul de stabilitate numit Logan...Last edited by aleXpeed; 27 July 2009, 22:20.
Comment
-
Originally posted by raduprov View Postmuhahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=1m2YZ8-hA1A
I-ai lasat fara vorbe cu filmarea asta pe cei mai necredinciosi de pe aici(Octavian_30, Seba etc).
Cred ca le este si frica sa mearga cu viteza asta si de aici se trage tot ...
HI, HI, deci 1.4 poate ...chiar daca la vale ca doar aici e vorba de cat ati prins maxim cu masinile voastre.
Comment
-
Eu nu as incerca niciodata atata oricum si sugerez sa nu incerce nici altii.
Mie de la 140 incolo mi si frica sa nu cumva sa se intample ceva(sa pierd controlul sau Doamne fereste altceva).
Ce a reusit Radu nu multi reusesc,cred ca nici el daca mai incearca o data nu mai prinde viteza aia.
Comment
-
@geonny: ai nimerit-o, da, mie chiar imi e frica sa merg tare...
nu pot sa-ti zic ce poate 1.4, ca ma da icspe afara. reveniti-va, la vale, incarcat, cu vant din spate, deja e legea caderii libere, nu mai vorbim de puterea motoarelor si de cat poate masina, ci de cat de tare isi da pe un plan inclinat...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment