Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frate ai sa razi dar sunt loganuri 1.6 care merg 200

iar datele date de constructor sunt niste limite in care poti merge in siguranta daca vrei sa le depasesti este problema ta
    Last edited by moxu'; 28 December 2009, 17:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• fratilor unde ati mers voi cu logan 1.4 cu 180 185?poate vati dat jos si ati mai impins putin ca el este limitat la 168 maxim 170.uni aveti vantul in spate sa va impinga.

Originally posted by cristidedea View Post
      190 Km/h...spre Bucuresti, cu doua persoane in masina, in rezervor benzina de la petrom 99+...
      cred ca nu merge bn km.schimba ceasurile. la 1,4 este fffffffffffffffff imposibil de prins 190 km.este mai mult decat aberant vorba unora de pe aici vorbim sa facem coversati dar realitatea este crunta.
      Last edited by man_freaks; 28 December 2009, 17:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Tiganit depaseste bariera celor 180 km/h.
        Dar fara alte mici artificii pe la motor, slabe sanse.
        In fine, ne place sa augmentam lucrurile, doar suntem intr-un cerc virtual nu?
        Si apropo de asta, eu am mers cu 195 km/h. Sac

@moxu: sunt limitele autovehiculului, vrei limita de siguranta, mergi cu 60 km/h ( viteza la care este si testat la EuroEncap).
        Last edited by Cezar; 28 December 2009, 18:53.

Comment

• offtopic: mai exact testul impactului frontal se realizeaza la viteza de 64/h
          sigpic

Comment

• Logan 1.4 Laureate, 212.000 km., fara nici o modificare, incaltat cu pneuri de iarna. Viteza a fost atinsa pe A3: Turda - Cluj in 25 seara. Trebuie spus si ca viteza reala, determinata de navigatia GPS si sistemul de monitorizare GPS, a fost de 169 km/h, deci o eroare destul de mare a vitezometrului.
            Viteze asemantoare se pot obtine cu un Logan 1.4 stock pe autostrada sau orice alt drum care permite o accelerare lunga. Eu de regula pe autostrada cand sunt la volanul unei astfel de masini merg cap-coda cu pedala in fund, adica cat poate masina, intre 160-180.
            http://images.spritmonitor.de/374456.png

Comment

• eu am postat aici cum a postat fiecare ma crezi bine nu sa fi sanatos si la multi ani si multi km

Comment

• eu am prins destul de usor 140 dar nua am avut curaj mai mult.desi imi place masina nu am incredere in el

Comment

• Pe GPS n-am luat mai mult de 152-154 (cam 165 pe bord).
                  Am avut si 175 la VALE, dar nemasurat cu GPS.

Comment

• A3 are multe urcusuri si coborari, iei viteza foarte usor, cel putin asa mi s-a parut mie noaptea cu dci-ul, 4 persoane in masina + bagaje, luam viteza mai usor decat pe drum normal...
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Cateva exemple de viteze maxime la Logan, toate cu 1.4 benzina...

http://images.spritmonitor.de/374456.png

Comment

• vad ca ala cu gpl e cel mai smecher. din nou, masina cu cei mai putini cai, are recordurile de viteza. mai, intreb din nou, renou chiar is culmea cretinitatii ca au inventat si motoare mai puternice de 75 de cai?
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• A vazut si a mea ieri 170 la vale, destul de placut sentimentul sper sa nu ma obisnuiesc .

Comment

• Mai , ca sa fie treaba , treaba....eu am mers cu a mea cu 210 km/h (motor de 1.4 nemodificat ) ......in realitate mai mult de 150km/h nu a vrut....dar mai are timp/.....are doar 10.000km . Banuiesc ca se mai lasa....si atunci prind si eu ca cei de pe aci ....170-180....

Comment

• cei care spun ca ati mers cu logan 1,4 cu viteza de 180 s-au peste 180 aveti probleme grave ,trebuie sa mergeti la service sa schimbati masinile ca au gresit astia de la fabrica.trebuia sa treaca in acte prototiptil logan fara limite. nu mai vindeti gogosi ca nu se vand este criza.

Comment

• la170 iti iei zborul
                                Last edited by gimilino; 11 January 2010, 17:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google