gimilino,te contrazic.Anu trecut am mers pe autostrada cu 184 km/h Logan 1,4 85 cp (resoftat) si nu mi-am luat zborul de pe sosea si inca mai ducea.Cat nu stiu pentru a trebuit sa reduc pentru ca ma flesuia unu din spate la multi metri in spatele meu si am fost nevoi sa reduc din viteza si sa intru mai mult pe frana pe banda 1 desi era deja unu pe banda 1 cam la vreo 600-700 metrii in fata mea si abia ce am schimbat banda ca a trecut ala cu vreo 220 km/h pe langa mine!Daca nu ma dadeam...praf ma facea!Iar cand am vrut sa-i dau iar talpa,am vazut la piciorul podului de la Drajna o masina de politie(trecand pe langa ei am vazut ca aveau si radar) si cum si pe banda cealalta(contasens) era un Logan albastru cu radar pe el,mi-am dat seama ca astia sunt chititi pe cei cu viteza si nu i-am mai dat "blana".
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Posibil sa ai dreptate! Nu aveam gps ca sa stiu cat indica dar totusi ,din cate am auzit,nici gps-urile nu indica chiar corect viteza! Dar am rog,nu sunt expert in asa ceva.O sa iau si eu un gps si sper sa mai ajung la acea viteza.Chiar sunt curios cat as avea "real".
Comment
-
Originally posted by florinc_99 View Postam fost la bucuresti si intre comarnic si ploiesti 150km/h in bord si mai putea ,DAR pe gps aveam 137km/h . deci s-ar putea sa prinzi 180 in bord si defapt atunci ai 160 .Last edited by PCH; 20 January 2010, 16:02.
Comment
-
Ce viteze au unii pe aici cu 1.4 . Eu nu am reusit niciodata sa prind mai mult de 165 pe bord (153-154 pe GPS) si am mers asa vreo 5 minute cu pedala la fund (eram pe A1 la 5:30 dimineata si era pustiu) si nu s-a dus mai mult. A mea e stock deci sa zicem ca cu remapare se poate ajunge la 170 pe bord, deci ~160 reali. Dar mai mult de atat sunt doar povesti.
Comment
Comment