Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Domnilor, gata cu misto-ul. Omul a gresit, i s-a explicat...Gata. Unii am zambit, unii ne-am enervat un pic, a trecut. Hai sa revenim la topic...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Nu stiu ce sa zic ... Eram odata in tg mures si am trecut pe langa un "radar" care iti arata ce viteza ai,eu aveam acu fix pe 60 si ala imi zicea ca am 52 ... Sau oare nu am fost atent si i arata la ala din spatele meu ..Totusi nu prea cred sa fie asa eroare mare ,alta data imi arata cu 3 km mai putin .. Deci daca eram cu 60 imi zicea ca am 57 .. Si acu asa diferenta mare ?
      Its just a car ...

Comment

• Poate aveai aproape 60 pe ceas.
        Si la alea cu afisaj, la ~100 pe ceaa iti arata un ~93.

Comment

• 94 chiar .. Eroare este de 7 8 km/h
          sigpicMy ride

Comment

• Gata cu off-topicul! Aici se discuta despre viteza maxima a motorului 1,4 MPi.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Daca un Logan 1.4 la 170 km/h are defapt in jur de 160....Cam aceeasi este diferenta la orice masina, in principiu!Cativa km plus sau minus conteaza?
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nu mai conteaza, bine ca merge si nu-l apuca tremuriciu ca la Daciile vechi )

Comment

• Cu un LOGAN nu ai voie sa rulezi mai mult de 120 km/h.E moarte sigura,am si megane2 si logan 1.4,deci pot sa-mi dau cu parerea!
                  Asa ca terminati cu viteza maxima logan, e o masina ieftina,iti faci treaba, te fatai si ATAT!

Comment

• Dar ti-l poti modifica sa mearga bine si sa fie cat de cat stabil la viteza maxima. (suspensii sport,jante , Gume mai late.)
                    sigpic

Comment

• Moarte sigura e si cu megane2 la 120KM/h daca lovesti frontal un copac ... Sa nu zic daca te lovesti cu altul (care are si el viteza ...)

oricum thread-ul este pentru viteza maxima ... Poti sa o testezi si in conditii mai putin periculoase; de exemplu pe autostrada.

S.
                      I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Pai sunt altii pe forum care au masini mult mai tari decat megan si etc si s-au plans sau care au avut .. Si tot sunt multumiti de logan .. Oricum in fine .. Nu-i masina de viteza dar isi face treaba
                        sunt singuru care am prins 190km/h pe ceas cu el ?(la vale) )
                        Its just a car ...

Comment

• Radu...Eu am prins 183 cu el,pe a2 ma tineam dupa unu cu superb drum drept.
                          sigpic

Comment

• Eu nu am facut deloc reclama megane-ului 2,stati calmi,la fel de multe probleme tehnice (flanse,casete directie,distributie,scurgeri de ulei,BOBINE am schimbat toate 4 pana la 48000 km )) samd) ca si cu un logan,dar la 150 km/h sta un pic mai bine ca loganul pe sosea,cu TOATE IMBUNATATIRILE ADUSE LOGANULUI!)))Eu sant deocamdata multumit si de logan, in afara de cloncanit cutie ,scartait ventilator si mici scurgeri NU AM AVUT PROBLEME MAJORE! )))))

Comment

• Ce modest esti )
                              Asta e una din problemele majore la Logan, din cauza garzii ai probleme la viteze mari.
                              Raportat la viteza cred ca suntem de comun acord ca merge sau se inscrie in media de viteze atinse si de alte aspiratoare de 1.4.

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                                Radu...Eu am prins 183 cu el,pe a2 ma tineam dupa unu cu superb drum drept.
                                nu e rau

Originally posted by tonilica
                                Eu nu am facut deloc reclama megane-ului 2,stati calmi,la fel de multe probleme tehnice (flanse,casete directie,distributie,scurgeri de ulei,BOBINE am schimbat toate 4 pana la 48000 km )) samd) ca si cu un logan,dar la 150 km/h sta un pic mai bine ca loganul pe sosea,cu TOATE IMBUNATATIRILE ADUSE LOGANULUI!)))Eu sant deocamdata multumit si de logan, in afara de cloncanit cutie ,scartait ventilator si mici scurgeri NU AM AVUT PROBLEME MAJORE!
                                cati km are loganul ? Din ce an ? Vad ca suntem vecini de peste deal .. Targu-mures t-veni ..Poate ne intalnim odata
                                Last edited by crististreulea; 4 June 2008, 08:26.
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google