Domnilor, gata cu misto-ul. Omul a gresit, i s-a explicat...Gata. Unii am zambit, unii ne-am enervat un pic, a trecut. Hai sa revenim la topic...
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu stiu ce sa zic ... Eram odata in tg mures si am trecut pe langa un "radar" care iti arata ce viteza ai,eu aveam acu fix pe 60 si ala imi zicea ca am 52 ... Sau oare nu am fost atent si i arata la ala din spatele meu ..Totusi nu prea cred sa fie asa eroare mare ,alta data imi arata cu 3 km mai putin .. Deci daca eram cu 60 imi zicea ca am 57 .. Si acu asa diferenta mare ?Its just a car ...
Comment
-
Gata cu off-topicul! Aici se discuta despre viteza maxima a motorului 1,4 MPi.
Comment
-
Moarte sigura e si cu megane2 la 120KM/h daca lovesti frontal un copac ... Sa nu zic daca te lovesti cu altul (care are si el viteza ...)
oricum thread-ul este pentru viteza maxima ... Poti sa o testezi si in conditii mai putin periculoase; de exemplu pe autostrada.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Pai sunt altii pe forum care au masini mult mai tari decat megan si etc si s-au plans sau care au avut .. Si tot sunt multumiti de logan .. Oricum in fine .. Nu-i masina de viteza dar isi face treaba
sunt singuru care am prins 190km/h pe ceas cu el ?(la vale) )Its just a car ...
Comment
-
Eu nu am facut deloc reclama megane-ului 2,stati calmi,la fel de multe probleme tehnice (flanse,casete directie,distributie,scurgeri de ulei,BOBINE am schimbat toate 4 pana la 48000 km )) samd) ca si cu un logan,dar la 150 km/h sta un pic mai bine ca loganul pe sosea,cu TOATE IMBUNATATIRILE ADUSE LOGANULUI!)))Eu sant deocamdata multumit si de logan, in afara de cloncanit cutie ,scartait ventilator si mici scurgeri NU AM AVUT PROBLEME MAJORE! )))))
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostRadu...Eu am prins 183 cu el,pe a2 ma tineam dupa unu cu superb drum drept.
Originally posted by tonilicaEu nu am facut deloc reclama megane-ului 2,stati calmi,la fel de multe probleme tehnice (flanse,casete directie,distributie,scurgeri de ulei,BOBINE am schimbat toate 4 pana la 48000 km )) samd) ca si cu un logan,dar la 150 km/h sta un pic mai bine ca loganul pe sosea,cu TOATE IMBUNATATIRILE ADUSE LOGANULUI!)))Eu sant deocamdata multumit si de logan, in afara de cloncanit cutie ,scartait ventilator si mici scurgeri NU AM AVUT PROBLEME MAJORE!Last edited by crististreulea; 4 June 2008, 08:26.Its just a car ...
Comment
Comment