If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am deschis acest thread pentru a asculta niste pareri privind viteza maxima pe care a-ti atins-o cu Loganul de 1.4
Personal nu am avut unde sa merg inca cu ea mai mult de 120,asa ca vreau sa aud de la voi vitezele atinse,dar vreau sa fi-ti foarte sinceri!!!
Ar trebui sa scrie in talon viteza maxima,cu care merge 1,4... uitete sa vezi!(162km banuiesc(asa scrie la mine) :P ) acuma depinde daca bate vantu din spate poate merge mai tare )
oricum eu ma-m dus cu 150 cu ea,dar cum zicea si tonilica,e instabila,la mine la 140 deja zici ca plutea!Oricum eu zic ca daca mergi cu 120Km e ok si la consum si ca viteza de croaziera!
1.4 prinde mai mult de 160......
Stiu ca m-am luat cu unu pe drumul intre vama russe.....si la 160 a mea nu mai putea(1.5 dci 68)...si a lui tot s-a dus...nu mult dar s-a dus...avea vreo 165-170
180 km/h pe vitezometru....pe portiune lungaaaaa ca altfel nu-i ia!Turometru era pe la 5000 si ceva (nu mult peste 5000)....oricum, masina nu e pentru viteze d-astea!Un 130-140 e cel mai pretabil pe autostrada!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Ma baieti... nu e greu de crezut deloc...
la 160 la ora intr-a 4a are exact 5500 RPM daca schimbi a 5-a treci undeva la 4800 eu am mers cu a mea cu 170! Dar n-am mai avut unde sa-i dau mai mult... Clar e instabila pt viteza aia si nu e facuta pt mai mult de 140 la ora
Scuze pentru ca am postat de 2 ori consecutiv,am gasit un link care sa demonstreze cam ce viteza prinde un 1,4 in treapta a patra http://www.youtube.com/watch?V=lbQYZ...eature=related daca o mai tinea un pic,prindea 160
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment