Originally posted by Pacco
View Post
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
-
Alt norocos. Mai suntem muti "casacdori" pe-aici?
hai sa revenim la subiectul viteza maxima 1.4mpi. Nu vreau sa starnesc spiritele, dar aici cred ca ar trebui sa se discute cu cat a mers fiecare maxim cu masina lui de 1.4mpi, nu sa ne indemanm unii pe altii la recorduri de viteza. Tinand cont de ce "material de competiie" dispunem in varianta stock si la ce drumuri avem...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Deci...Motor 1.4 logan preferance,16000 km la bord,masina luata de noua.Benzina de 95,drum drept in treapta a 4-a,urca cu greu la 140 pe ceas (c-am 4500ture) ! Nu ma lasa inima sa ai dau mai mult cu a 4-ra si schimb in a 5-a,treapta in care nu mai vrea sa traga, sau se termina drumul bun. Eu aici am fost sincer urmati-ma si fiti si voi sinceri!
Nu cred ca ajuta cu ceva daca zice-ti ca ati mers cu nustiu ce viteaza.
Ps: nu ma luati ca nu merge masina mea ptr ca e in perfecta stare si in primele 3 trepte urca de rupe.
Comment
-
Eu i-am dat 140 cu a 4-a cu gandu ca o sa bat recordu la golan.(recordu asta pe hartie de 170-180)
dar cand am vazut ca nici cu a 4-ra nu urca asa usor mi-a trecut,si de atunci am mai incercat de cateva ori dar...Acelas rezultat.Nu vrea domle sa mearga mai bine.
Tare as vrea sa vad cu ochii mei un 1.4 stock la 170 in jurul brasovului! Este vreun curajos darnic sa ma convinga si pe mine? )
Nu stiu de ce dar unii nu inteleg inca ca cel putin 1.4 mpi si 1.5 dci nu sunt masini de curse.
Mi-am adus aminte cu vechea masina dacia break 1.4 carburatie am mers cu 145 pe ceas,deci...Hmmm e drept la aia nu m-am uitat pe turometru ca nu ma interesa ptr ca masina aia am forjato de N ori si motoru era ok.
Comment
-
A mea fuge cu a 4-a peste 150... Am mers eu cu ea in blana shi mai mult de 175 nu a vrut sa ia nici batuta. Vorbesc strict de ce indica vitezometrul... Viteza reala e alta poveste... Kelemen nu stiu cum e la tine dar a mea mi se pare ca urca repejor la 140... De fapt la 125 ajunge cu a 3-a...:Psigpic
Comment
-
Originally posted by kelemen View PostLa 120 in treapta 3 se taie automat combustibilul ptr ca esti la mai mult de 5500 ture!sigpic
Comment
-
Kelemen,si la mine urca destul de repede la 140.Si nu omorat motorul la 120 130 deja schimb pe a 5-a.Cat despre maxim drum drept fara nimic in fata,in jur de 175(asta a 2-a oara).Iar prima data 183 dar ma tineam dupa cineva,si deja e alta poveste->viteza indicata de vitezometru.Dar eu am de gand sa o mai pastrez asa ca ma limitez la 140 150.E suficient.sigpic
Comment
Comment