1.4 MPI e limitata la 162km/h. Dar merge si mai mult. Eu nu i-am dat mai mult de 140. Nu sunt adeptul vitezei!
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Emilian79: lasa mai ca ajunge cat merge de tare ))
Nici nu-i ''sta bine'' sa fuga cu 180 sau alte viteze de masini serioase.
160-170 ajunge pt 1.4 , mai ales raportat la cx-ul masinii si la cat de sigura e la vitezele astea.
Si da...Si 2 grade sa fie panta simte imediat, au fost situatii cand se ''bloca'' la 145-150 si nici rugata nu mai vroia - la retur imi dadeam seama de ce ))
Comment
-
Originally posted by john24 View Post1.4 MPI e limitata la 162km/h.
Comment
-
Trebe tras de ea cum trebe , si asta e o stiinta am permis de 6 luni nu am experienta trebe sa recunosc da am mult mai multa fata de altii care poate au permis de ani de zile
am incercat multe prostii cu masina am si patit cateceva stiu de ce e in stare
am tras de ea pe deal in sus in treapta a 4-a 140 pe ceas si mai mergea
tot farmecu e sa o tii in blana pana la refuz ... Adica sa schimbi la 5500 de ture apoi dai alta treapta
daca ajungi la 80 in treapta a 4-a iar apoi schimbi si te astepti sa prinzi 160-170 pe ceas cu ea e foarte greu
daca te duci cu treapta a 4-a pana la 160 pe ceas iar apoi dai treapta a 5-a ajungi mult mai usor la 170 .. Stiu eu ... Depinde de drum
adevarat e ca nu e o masina de viteza si alte alea .. Dar cine vrea si are puterea de a incerca nu-l opreste nimeni fiecare face ce vrea cu viata lui
vrei masina tare ... Cumpara una cu pretul mai mare de cel putin 2-3x mai mare decat al loganuluiIts just a car ...
Comment
-
Originally posted by raduprov View PostTrebe tras de ea cum trebe , si asta e o stiinta am permis de 6 luni nu am experienta trebe sa recunosc da am mult mai multa fata de altii care poate au permis de ani de zileam incercat multe prostii cu masina am si patit cateceva stiu de ce e in stare
am tras de ea pe deal in sus in treapta a 4-a 140 pe ceas si mai mergea
tot farmecu e sa o tii in blana pana la refuz ... Adica sa schimbi la 5500 de ture apoi dai alta treapta
daca ajungi la 80 in treapta a 4-a iar apoi schimbi si te astepti sa prinzi 160-170 pe ceas cu ea e foarte greu
daca te duci cu treapta a 4-a pana la 160 pe ceas iar apoi dai treapta a 5-a ajungi mult mai usor la 170 .. Stiu eu ... Depinde de drum
adevarat e ca nu e o masina de viteza si alte alea .. Dar cine vrea si are puterea de a incerca nu-l opreste nimeni fiecare face ce vrea cu viata lui
vrei masina tare ... Cumpara una cu pretul mai mare de cel putin 2-3x mai mare decat al loganului
Frumoasa trecerea in revista despre cum se schimba vitezele ( inutila)
Si iti spun sigur ca experienta ta de doar 6 luni , se cunoaste.
Comment
-
Toti vorbesc aici de viteze de masini de curse 160-170 . Se intreaba oare vreunul cat poate rabda un motor sau o cutie de viteze ? ....Si cel mai important ...Se intreaba oare cineva daca este sigur sa circuli cu astfel de viteze pe soselele"superbe" din romania.
Haideti sa fim rezonabili ..Loganul este o masina modesta ,cine vrea viteza sa-si cumpere un porche.
A vazut oare vreunul din cei care se lauda cu vitezele astea vreun accident pe viu sau o masina distrusa cu oameni morti inauntru din cauza vitezei?
Haideti sa fim un pic mai maturi . Credeti ca degeaba sunt panouri pe marginea soselei ,panouri pe care scrie mare:" VITEZA UCIDE".
Comment
-
Pt cei vitezomani recomand http://www.mycrash.info/category/17/Dacia/1.html sau accidentero.Wordpress.Com/
Vizionare placuta , daca se poate spune asa ceva .
scuze pt off topic!
Comment
-
mda .. Gaz pe foc ...Pff
ar putea fii niste chestii de dovedit .. Am reusit sa ies cu masina de pe drum si la 80 din neatentie , nu am patit nimic nici eu nici ea .. Depinde cum te surprinde si de conditiile de carosabil
am ziso si o mai zic .. Nu e masina de viteza
1.4 de pe logan e mai slabut la top speed ca opel corsa de prin 2001 (1200cmc) cred ca nu gresesc in leg cu anul si fabricatia acestuia)Its just a car ...
Comment
-
Da depinde...Si la 80/h poti sa crapi daca e ceasu' rau.
daniberila: am vazut creieri imprastiati pe volan si am carat oameni la spital.
Lucrurile astea (de NU s-ar intampla) te fac sa te gandesti de doua ori (cel putin) cand dai talpa la masina, cel putin in cazul meu.
Pe Raduprov nu-l pot condamna (nu eram mai breaz ca el, cu Dacia 1300 aveam impresia ca am bmw ) ) dar iti spun mai Radule, las-o mai moale, ai vazut ce poate masina, gata. Plus de asta mai iei si oameni cu tine in masina si mergi cu 190.
Sunt convins ca vei deveni un sofer bun
Comment
Comment