Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Urca eu l-am dus in 185 o sa fac video cat de curand.

Comment

• Originally posted by sebi4fc View Post
      Urca eu l-am dus in 185 o sa fac video cat de curand.
      in treapta 4 banuiesc
      sigpic

Comment

• Eu am mers azi cu 210 km/h...Au murit de ciuda vecinii mei cu 1.4 cand le-am povestit.
        Da, este f f f f adevarat...210...Nici mie nu mi-a venit sa cred

Comment

• Eu tind sa cred ca thread-ul asta devine tragico-comic!Unii au mers cu 185, altii zic ca asa ceva e imposibil!Unii zic ca se poate, altii NU...Exista oaresce "dovezi" mai mult sau mai putin graitoare.Acum ma gandesc: Conteaza asa mult 10-15 km in plus la viteza maxima?Pentru ca oricum nu merge viteza aia in regim de croaziera din multe motive!Eu am reusit un 180 si la dus si la intors pe autostrada Buc-Pitesti cu 1.4 8v dar asta doar din curiozitate cum, cat, de unde batea vantul nu stiu iar afara era soare!Care vrea sa creada bine, care nu, promit ca o sa dorm la noapte tot linistit!Deci ce facem?Continuam seria "Believe it or not" la nesfarsit sau inchidem thread-ul??Nu de alta dar aici va fi un vesnic "Toma Necredinciosul vs Baronul Münchhausen"
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Si eu sunt de acord... Cred ca deja stim toate variantele si le-am intors pe toate partile... Mutam discutia intr-un alt thread mai interesant... Pacat ca nu am nici o idee ca il faceam chiar acum... Sper sa fie cineva mai inspirat putin
            sigpic

Comment

• Fac eu unul daca vreti
              Am eu o idee
              sigpic
              !

Comment

• Pai sa se puna filmulte cu viteza maxima 1,4 mpi care a facut
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                  Eu tind sa cred ca thread-ul asta devine tragico-comic!Unii au mers cu 185, altii zic ca asa ceva e imposibil!Unii zic ca se poate, altii NU...Exista oaresce "dovezi" mai mult sau mai putin graitoare.Acum ma gandesc: Conteaza asa mult 10-15 km in plus la viteza maxima?
                  Stimabile, postul lui Cezar (ca si raspuns la ultimele aberatii) poate fi luat in consideratie si cred eu ca ultimele posturi unde au fost ceva raspunsuri sincere ref la viteza Loganului de 1.4. Restul...

PS: imediat ma duc (unde stiu eu..) si dau o forja la Loganu meu de 1.4 superforce si arat ca merge cu ~175 km/h...concludent? NU.
                  Last edited by Octavian; 29 October 2008, 22:31.

Comment

• Tavi, si tu Brutus? :-)

hai bre ca ai o varsta ... Totusi

si tu ai cazut in plasa tinerilor dornici de viteza mare si plictisiti de viata ?

Sper ca acel NU din mesajul tau sa fie si raspunsul si la intrebarea mea :-)

Scuze de off-topic dar deja devin periculoase astfel de threaduri ... Unii se apuca sa si faca si ii vedem la stirile de la ora 5 ...

S.

P.S.: va propun sa va mai uitati la clipurile campaniei "The faster the speed the bigger the mess" inainte sa mai testati "super, giga, peta high speed"-ul Loganului
                    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Lasand gluma deoparte, cert este ca viteza maxima pe care o poate atinge polizorul de 1.4 este intre 160 si 185 ( valori ce corespund pe ceas, nu gps.)
                      Diferenta de la 160 la 185, poate aparea datorita unor factori pe care toti ii stim: -starea masinii, starea drumului, distanta drumului, starea vremii.
                      Asa ca degeaba "batem apa-n piua". Nu facem altceva decat sa instigam la viteze supersonice, si incercari teribiliste.
                      Hai sa ne calmam, si sa incercam sa scoatem consumuri reduse.
                      Toate cele bune.
                      PS: poate se inchide, ca sa nu se trezeasca vreun zmeu ca vrea sa faca film pe la 180 km/h.

Comment

• Acum stau eu si ma gandesc ca trebuie sa ai ceva lipsa la capsor sa te apuci sa filmezi la 170 km/h in Logan... Adik na... La ce sa stai atent? La camera de filmat sau la drum... La viteza aceea o fractiune de secunda esre suficienta sa ajungi la stirile de la ora 5. Eu am mers de mai multe ori cu Loganul in blana si vreau sa spun ca aveam o oarecare stare de discomfort din cauza stabilitatii lui... Sincer nu as fi vrut sa incerc sa fac o poza la viteza aceea.
                        sigpic

Comment

• Daca e sa mori, mori si la 70 km/h si in masina mult mai sigura.
                          De filmat poti sa filmezi linistit la 160/h daca sti cum.
                          Si stai linistit, am mai spus in posturi precedente, ca NU instig la viteza, am vazut live destui accidentati si morti.
                          Cum sunt eu copil la 30 de ani, asa sunt si altii ) , aici vorbesc de securitate si cand ies cu ea pe drum sunt Schumacheri. Eu macar sunt sincer.
                          N-am facut decat sa ne schimbam jucariile din copilarie cu jucarii mai mari si mai periculoase )

Comment

• "N-am facut decat sa ne schimbam jucariile din copilarie cu jucarii mai mari si mai periculoase"
                            bah....Schopenhaure...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• ))))))))) sunteti simpatici.
                              sigpic

Comment

• Mama ce discutii pe aici.
                                Tavi tata da-i in gura pana-i tanara.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google