exact asa am facut eu ... toate vitezele le-am schimbat la 5000 , in a 4-a eram deja pe la 140-150 .. iar cu a 5-a blana in 3 minute aveam putin peste 175 . vorbesc cat se poate de serios. nu am de ce sa mint .
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu am mers pe tr IV pana la 165 (un pic peste 5500 rpm) si tot n-a mai vrut sa mearga.
Probabil ca trebuie sa ai vreo 20 km de drum drept.
Pe 4-5 km nici o sansa, am facut asta tur-retur ca sa nu fie vreun sens favorabil si tot dijaba, aceeasi viteza ~165
PS: 175 de doua ori (si incarcat cu bagaje) dar un pic de vale (ca la retur la ~160 a ''murit'').
Comment
-
Loganul cu 4-5 persoane sta frumos pe sosea, si in curbe. Dar aveti grija, ca eu am patit-o. La dus - 5 pers, masina sta bine, viteze maricele in curbe. La intors, 2 persoane (eu si sotia) si fara bagaje, aceleasi viteze pe un drum pe care-l stiu foarte bine si s-a dus spatele..... foarte greu am redresat-o, ca o si vedeam cu partea dreapta in parapet. Restul drumului - aprox 60 kmh. La asta duce lipsa de experienta si neatentia. De fapt eram atent, dar era o ceata de nu vedeai la 20-25m in fata.
On-topic: pe E85, putin vale, ~165kmh pe ceas. 2 persoane in masina. Mai mult nu am incercat.
Comment
-
alaltaieri,,,am fost cu masina sa vad cat prinde,,,mai mult de 140 nu vrea sa se duca,,,sau asa mi se pare mie,,,k mi-e mila de motor,,,se tura de mamafocului,,,si am scos-o pe liber,,,nu de alta dar o am de 5 luni,,,si nu prea am facut km cu ea,,,ma gandesc ca trebui facut rodajul calumeaBC-69-PAD,,,va saluta
sigpic
Comment
-
Originally posted by john24 View PostAre stabilitate masina. la 160 am pus frana pe ploaie si s-a comportat normal. cine zice ca nu are stabilitate nu are habar.niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Nu va jucati cu focu.
Eu la 150/h am fost surprins in cel mai urat mod cat de nasol poate frana, senzatie de rostogolire in fata , centru de greutate relativ ridicat se simte bine.
Plus ca daca nu ai directie pf dreapta de mers (sa presupunem ca e viraj lung care permite rulare cu 150) risti si mai mult, am avut si caz d-asta.
E bine sa controlati atent forta de apasare e pedalei de frana, chiar si cu ABS si cauciuce bune (Michelin cazu meu).
La o franare violenta de la viteza asta nu se poate spune ca se face in deplina siguranta cu Loganu.
Sau carati-va cu alte masini cu garda ''normala'' la sol sa vedeti defapt cum se franeaza de la ~150-160/h. N-o sa mai spuneti ca Loganu franeaza bine de la viteza asta, sau macar cu un Logan cu suspesia lasata vreo 35 mm, alta treabaLast edited by Octavian; 17 December 2008, 00:12.
Comment
Comment