Cum? Scade un pic acceleratia dupa rodaj sau? (ca n-am inteles)
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Octavian___30 View PostAre 167/h, dar nu se duce atata. Am avut doua ''intalniri'' la nivel inalt, si dupa 150 nu mai poate, de fiecare data am luat 2-3 km in fata (la viteza) - asta dupa remap
PS: Neatu pedala mai este, dar degeaba. )))
Daca schimb benzina de 95 de la petrom cu o benzina mai de calitate se pot observa diferente?
Comment
-
nu vreau sa fie ca o lauda ca stiu ca viteza nu e buna mai ales cu un logan da sincer eu i-am inchis bordu cum se zice 200 pe autostrada in austria si aveam impresia ca se ridica de bot turatia nu o stiu si nici mainele de pe volan nu le-am luat sunt un pic nebun ca dovada la 38000 de km tre sa schimb discu de ambreaj
Comment
-
Ai inchis bordu la logan 1.4mpi-ai avut pe ceas 200?Nu cred.Ma mir sa fi luat logan de 1.4 viteza asta
.Asta numai daca-i bagi kerosen
Sincer nu te cred.Daca ai fost cu alta masina DA se poate,dar NU logan de 1.4.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by galeo View PostAm zis ca vin cu dovezi ca merge mai mult de 150 ,asa ca am facut azi o flimare pe drumul ala european dintre bacau si bucurest desi mi-a fost cam greu sa tin si volanul ,si sa mai si filmez cu telefonul. Iata linkul unde am postat filmuletul
Daca schimb benzina de 95 de la petrom cu o benzina mai de calitate se pot observa diferente?
Ca sa ajungi la viteza reala data de constructor (167) tre' sa vezi pe bord ~175-177 , dar e ok, nu tre' sa o rupi acum..
Daca pui benzina scumpa la viteza maxima nu cred ca vezi vreo diferenta, poate, doar poate ca ajunge ceva mai repede la viteza maxima.
Comment
-
Originally posted by geo_it23 View Postnu vreau sa fie ca o lauda ca stiu ca viteza nu e buna mai ales cu un logan da sincer eu i-am inchis bordu cum se zice 200 pe autostrada in austria si aveam impresia ca se ridica de bot turatia nu o stiu si nici mainele de pe volan nu le-am luat sunt un pic nebun ca dovada la 38000 de km tre sa schimb discu de ambreaj
Comment
-
Comment