Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum? Scade un pic acceleratia dupa rodaj sau? (ca n-am inteles)

Comment

• Da acceleratia 0-100(sau peste 100) scade un pic dupa rodaj(mai precis dupa cateva mii de km nu chiar dupa rodaj).

Si pedala scade dupa cateva zeci de mii de km ca se toceste .
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Mi-e dor de perioada rodajului.. Parca ieri avea 6 km.. Acu' are 11500 si o gramada de peripetii la activ...

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
          Are 167/h, dar nu se duce atata. Am avut doua ''intalniri'' la nivel inalt, si dupa 150 nu mai poate, de fiecare data am luat 2-3 km in fata (la viteza) - asta dupa remap

PS: Neatu pedala mai este, dar degeaba. )))
          Am zis ca vin cu dovezi ca merge mai mult de 150 ,asa ca am facut azi o flimare pe drumul ala european dintre bacau si bucurest desi mi-a fost cam greu sa tin si volanul ,si sa mai si filmez cu telefonul. Iata linkul unde am postat filmuletul

Daca schimb benzina de 95 de la petrom cu o benzina mai de calitate se pot observa diferente?

Comment

• nu vreau sa fie ca o lauda ca stiu ca viteza nu e buna mai ales cu un logan da sincer eu i-am inchis bordu cum se zice 200 pe autostrada in austria si aveam impresia ca se ridica de bot turatia nu o stiu si nici mainele de pe volan nu le-am luat sunt un pic nebun ca dovada la 38000 de km tre sa schimb discu de ambreaj

Comment

• Ai inchis bordu la logan 1.4mpi-ai avut pe ceas 200?Nu cred.Ma mir sa fi luat logan de 1.4 viteza asta
              .Asta numai daca-i bagi kerosen
              Sincer nu te cred.Daca ai fost cu alta masina DA se poate,dar NU logan de 1.4.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

• Originally posted by galeo View Post
                Am zis ca vin cu dovezi ca merge mai mult de 150 ,asa ca am facut azi o flimare pe drumul ala european dintre bacau si bucurest desi mi-a fost cam greu sa tin si volanul ,si sa mai si filmez cu telefonul. Iata linkul unde am postat filmuletul

Daca schimb benzina de 95 de la petrom cu o benzina mai de calitate se pot observa diferente?
                Da, ai avut pe ceas cam 167/h, e OK.
                Ca sa ajungi la viteza reala data de constructor (167) tre' sa vezi pe bord ~175-177 , dar e ok, nu tre' sa o rupi acum..

Daca pui benzina scumpa la viteza maxima nu cred ca vezi vreo diferenta, poate, doar poate ca ajunge ceva mai repede la viteza maxima.

Comment

• Originally posted by geo_it23 View Post
                  nu vreau sa fie ca o lauda ca stiu ca viteza nu e buna mai ales cu un logan da sincer eu i-am inchis bordu cum se zice 200 pe autostrada in austria si aveam impresia ca se ridica de bot turatia nu o stiu si nici mainele de pe volan nu le-am luat sunt un pic nebun ca dovada la 38000 de km tre sa schimb discu de ambreaj
                  Si ce legatura are discul de ambreiaj cu viteza, atata timp cat discul e cuplat , doar ca merge la o rotatie mai mare

Comment

• Adica a vrut sa spuna ca e ''forjor'' de meserie )))

Comment

• @galeo - Pai tu ai motor de 1.6...in topic este este vb. de 1.4..nu ?

Comment

• Ai avut 200 cu Loganul numai daca erai legat dupa un Ferrari
                        Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Totusi eu cred ca unii nu au observat ca aici e vorba de motorizare 1.4 la Logan si se pun impresii despre cum se merge cu viteza "superluminica"...Picard mai lasa-ne...

Comment

• Originally posted by ado View Post
                            @galeo - Pai tu ai motor de 1.6...in topic este este vb. de 1.4..nu ?
                            Ei lasa, ca n-a dat cu paru (plus ca are si MCV).

PS: propun ca vitezele astea de 200/h la 1.4 sa fie ignorate pur si simplu.

Comment

• Sau poate era vorba in joc la Need for Speed.)

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                                Ei lasa, ca n-a dat cu paru (plus ca are si MCV).

PS: propun ca vitezele astea de 200/h la 1.4 sa fie ignorate pur si simplu.
                                Considerand ca mcv e mai putin aerodinamic si ca e mai greu, e ca si cum ai merge cu berlina de 1.4

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google