Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai ce sa zic mai mult de 130 nu i-am dat is "incepator inca" desi sunt sigur ca se putea si mai bine oricum 1.4 poate atinge viteza maxima + inca ceva aja ca....
    si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• ''+ inca ceva'' nu.
      Eventual la vale in cadere libera.

Comment

• dar poate cu un cip-tuning asa imposibil sa nu se poata

Comment

• Atentie

Originally posted by ioneluxxl View Post
          mai ce sa zic mai mult de 130 nu i-am dat is "incepator inca" desi sunt sigur ca se putea si mai bine oricum 1.4 poate atinge viteza maxima + inca ceva aja ca....
          Deocamdata mergi prudent.Si cind vai avea reflexe mai bune si citeva mii de km la activ, deabia atunci poti "sari" peste 100km/h.Asta-i parerea mea.Pina atunci drum bun si fara evenimente.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

• Originally posted by ioneluxxl View Post
            dar poate cu un cip-tuning asa imposibil sa nu se poata
            Aia 4-5 cp nu te ajuta sa mergi mai tare (ti-ar mai trebui inca vreo 5, adica un 1.6 mpi )) ), castigi ceva la demaraj si reprize (mai ales) dar viteza max tot cam aia e.

Comment

• multumesc mult pentru sfat momentam am 2500 km facuti sa speram ca voi face si mai multi si ca nu o sa-mi intre viteza in sange asa ca mai mult de 140 nu cred ca o sai dau

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                Aia 4-5 cp nu te ajuta sa mergi mai tare (ti-ar mai trebui inca vreo 5, adica un 1.6 mpi )) ), castigi ceva la demaraj si reprize (mai ales) dar viteza max tot cam aia e.
                De accord si eu sunt unul dintre cei cu remapare.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

• am luat 160 pina sa fac 1000 km cu ea {logan 1.4 laureata f2} ii cauzeaza ceva masinii?

Comment

• Nu, stai linistit (dar las-o mai moale mai vreo 3-4000 km).

Comment

• Originally posted by neatu cornel View Post
                      am luat 160 pina sa fac 1000 km cu ea {logan 1.4 laureata f2} ii cauzeaza ceva masinii?
                      motorul trebuie sa se "lase". indicat este ca prima mie de km sa nu treci de 3000-3500 de ture. daca tot insisti, o sa ai marea surpriza sa vezi cum in 50-60k ca-ti haleste ulei mai rau ca benzina, nu mai spun de zgomote si batai in motor. asa ca... mai las-o se se mai "coaca"

Originally posted by geo_it23 View Post
                      nu vreau sa fie ca o lauda ca stiu ca viteza nu e buna mai ales cu un logan da sincer eu i-am inchis bordu cum se zice 200 pe autostrada in austria si aveam impresia ca se ridica de bot turatia nu o stiu si nici mainele de pe volan nu le-am luat sunt un pic nebun ca dovada la 38000 de km tre sa schimb discu de ambreaj
                      pe autostrada in Austria, eu si inca cineva in masina, benzina de vis-s-vis de rafinaria OMV, am ajuns la viteza de 183k/h. pe ceas. pe gps imi aparea mereu "20 m virati la dreapta"
                      P.S in Romania rar sare de 170 si nu mult, 2 poate 3 km
                      Last edited by dj 21 rac; 10 February 2009, 10:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Daca i-a dat 160 ocazional, n-are absolut nimic motorul (doar nu crezi ca e facut ca ala de pe 1300 ) )
                        160 ocazional n-are nici pe naiba, chiar daca s-a intamplat in prima 1000 km.

Mie la 162 pe ceas, gps-ul arata 152

Comment

• Cornele eu zic sa nu mai ii dai asa mult panu nu iti trece rodajul.
                          Nu are rost sa risti.Acuma ca s-a intamplat o data asta e,dar respecta rodajul.

Comment

• Originally posted by geo_it23 View Post
                            nu vreau sa fie ca o lauda [...] da sincer eu i-am inchis bordu cum se zice 200 pe autostrada in austria [...]
                            in cazul asta da-mi voie sa te intreb daca 1.6_16v crezi ca scoate 230 pe ceas, ca-n romania diferenta asta e, de vreo 25-30km/h in plus cu 16v fata de 1.4...
                            sau ca benzina de omv din austria iti da...."numa" vreo 30 de cai (wtf!?) ca sa ajungi la viteza unui 1.6_16v...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am spus io ca va fi si 200 la 1.4 )))))))))))))))))
                              Mai stai un pic ca mai apare unu la care a trecut un pic acu de 200 si paaaarca ar mai fi mers daca nu-l incomoda mocheta )))

Comment

• Dar nu mai zice nimic tipu respectiv?
                                S-a intimidat,sau si-a dat seama ca a copt-o rau de tot)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google