mai ce sa zic mai mult de 130 nu i-am dat is "incepator inca" desi sunt sigur ca se putea si mai bine oricum 1.4 poate atinge viteza maxima + inca ceva aja ca....
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Atentie
Originally posted by ioneluxxl View Postmai ce sa zic mai mult de 130 nu i-am dat is "incepator inca" desi sunt sigur ca se putea si mai bine oricum 1.4 poate atinge viteza maxima + inca ceva aja ca....Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
-
Originally posted by Octavian___30 View PostAia 4-5 cp nu te ajuta sa mergi mai tare (ti-ar mai trebui inca vreo 5, adica un 1.6 mpi )) ), castigi ceva la demaraj si reprize (mai ales) dar viteza max tot cam aia e.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by neatu cornel View Postam luat 160 pina sa fac 1000 km cu ea {logan 1.4 laureata f2} ii cauzeaza ceva masinii?
Originally posted by geo_it23 View Postnu vreau sa fie ca o lauda ca stiu ca viteza nu e buna mai ales cu un logan da sincer eu i-am inchis bordu cum se zice 200 pe autostrada in austria si aveam impresia ca se ridica de bot turatia nu o stiu si nici mainele de pe volan nu le-am luat sunt un pic nebun ca dovada la 38000 de km tre sa schimb discu de ambreaj
P.S in Romania rar sare de 170 si nu mult, 2 poate 3 km
Comment
-
Originally posted by geo_it23 View Postnu vreau sa fie ca o lauda [...] da sincer eu i-am inchis bordu cum se zice 200 pe autostrada in austria [...]
sau ca benzina de omv din austria iti da...."numa" vreo 30 de cai (wtf!?) ca sa ajungi la viteza unui 1.6_16v...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment