Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ioneluxxl View Post
    si apropo cine stie unde gasesc sa-mi iau o chiuloasa cu 16 valve pentru 1.4 scuze daca pare a fi off topic
    la dezmembrari, de pe clio ;)

Comment

• 1.4 preferance eu daca as vrea sa castig ceva...as scoate difuzoarele,roata de rezerva,bancheta spate,scaun dreapta fata,cric,pompa,as pune numa un sfert de rezervor de benzina,as umpe rotile cu heliu...si poate o sa fiu mai rapid ca un ambinace

Comment

• seiko nu stiai?!

conform celor spuse pe forum, cu cat e mai greu loganul de 1,4 cu atat prinde viteza mai mare
        sigpic

Comment

• ionele, ionele...dai tu o p*** comanda de chiulasa speciala pt loganu' tau da-mi voie sa nu te cred. cand o sa afli cat costa o chiulasa, o sa-ti treaca. de ce nu ti-ai luat 16v din start si iesei incomparabil mai ieftin decat un 1.4 cu chiulasa la comanda. unii dintre voi chiar nu va auziti ce spuneti? ma rog, vreti musai s amergeti 200 cu 75 de cai. oricat ati incerca, va garantez ca veti merge cu viteza aia, NEVER! puteti sa ma injurati, n-aveti decat, eu unul nici nu mai intru pe topicul asta. am vazut prea multe, nu mai am nervi. bye!
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• cat costa frate daca pentru un dci costa 600euro ...una la comanda o sa coste undeva pe la 1000-1500 euro cel mult ca doar nu e facuta din aur
            si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• Pai si de banii aia in plus nu e mai simplu sa-ti iei direct un 1.6 16v?
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• deci orcum sa fim seriosi 1.4 nu o sa prinda 210 reali niciodata
                si cu asta sper sa incheiem subiectul asta(nu vreau sa fiu off topic dar deja se abereaza)

succes la incercarea de a prinde 210 km/h cu 1.4

Comment

• la mine este simplu cu 1.4 al muat 160km/h asta in conditii bune de vreme :d iar cand batea vantul din fara cu pedala la fund scadea la 150 imediat )))

Comment

• Lume i-am dat ieri pe Arad-Curtici(aradenii stiu mai bine ruta)130.
                    Drumul e cu multe denivelari,deci nu prea bun.
                    Tin sa va anunt ca la viteza aia fata de un Vw masina este foarte instabila.
                    Care este explicatia ca pe un drum nu tocmai bun un Logan care are arcurile mai mari si mai tari decat un VW sa se comporte mult mai rau decat un VW.?

Comment

• Originally posted by GJ-85-SRY View Post
                      da testat de mine cu gps pe bord ,am inteles ca mai e vb si de gps acum nush ce sa zic am un mio c520
                      Bre, incearca sa ne iei cu horticultura, cultura dovlecilor in cultura aztecilor, da' nu la masini. Ce ai zice daca ti-as arata de unde ai luat tu poza aici cu 205Km/h? Sau daca vrei sa arati ca e adevarata, pune poza intreaga, fara crop.

Comment

• 1,4MPI al meu nu stie cum arata suta decat daca-i arat la alte masini din trafic, si asta pentru ca nu m-am grabit niciodata asa tare si nici nu am gasit sosele corespunzatoare. Oricum cred ca ajunge la viteze mult mai mari deoarece m-au depasit unii tot cu 1,4 MPI de era sa cobor din masina crezand ca stau pe loc.
                        Un prieten in care am incredere mi-a zis ca a mers in Grecia pe autostrada cu 170 dar foarte putin pentru ca a vazut la consumul instantaneu 13%.

Comment

• eu am prins pe ploiesti 180 cu ea incarcata, goala mai greu, dar merge, depinde cum o obisnuesti si de noua, o zi frm tuturor

Comment

• fuge garda de el

loganu este instabil din cauza garzii la sol .. daca ii micsorezi garda la sol cu 170-180 mergi gara probleme cu motorul de 1.4 + un soft bun

Comment

• Mergi cu 170, cu 180 nu prea, diferenta mare intre 170 SAU 180 )))

Guguspan: de mine s-a ras lumea cand am spus ca virgula cu o incarcatura suplimentara de ~150 kg am intins-o mai bine la drum (in loc de 160, pe aceeasi portiune incarcarcat un pic, tot timpul se duce la ~165-170).

PS: pe drum denivelat (atat perpendicular cat si paralel cu drumul) pana pe la ~120/h sta mai bine decat una cu suspensii sport, sau garda la sol mai mica - pe un preten cu Golf IV l-am pierdut iremediabil )) (exemplu Oradea-Arad, cine a fost pe acolo stie). Sare ea ca o capra, dar sta pe dum - acolo vezi ce bine e sa ai suspensie de Suv

Comment

• Am mers cu 170 cu lgn-ul meu. Si cred ca mai mergea daca aveam loc .... ;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google