Originally posted by ioneluxxl
View Post
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ionele, ionele...dai tu o p*** comanda de chiulasa speciala pt loganu' tau da-mi voie sa nu te cred. cand o sa afli cat costa o chiulasa, o sa-ti treaca. de ce nu ti-ai luat 16v din start si iesei incomparabil mai ieftin decat un 1.4 cu chiulasa la comanda. unii dintre voi chiar nu va auziti ce spuneti? ma rog, vreti musai s amergeti 200 cu 75 de cai. oricat ati incerca, va garantez ca veti merge cu viteza aia, NEVER! puteti sa ma injurati, n-aveti decat, eu unul nici nu mai intru pe topicul asta. am vazut prea multe, nu mai am nervi. bye!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Lume i-am dat ieri pe Arad-Curtici(aradenii stiu mai bine ruta)130.
Drumul e cu multe denivelari,deci nu prea bun.
Tin sa va anunt ca la viteza aia fata de un Vw masina este foarte instabila.
Care este explicatia ca pe un drum nu tocmai bun un Logan care are arcurile mai mari si mai tari decat un VW sa se comporte mult mai rau decat un VW.?
Comment
-
Originally posted by GJ-85-SRY View Postda testat de mine cu gps pe bord ,am inteles ca mai e vb si de gps acum nush ce sa zic am un mio c520
Comment
-
1,4MPI al meu nu stie cum arata suta decat daca-i arat la alte masini din trafic, si asta pentru ca nu m-am grabit niciodata asa tare si nici nu am gasit sosele corespunzatoare. Oricum cred ca ajunge la viteze mult mai mari deoarece m-au depasit unii tot cu 1,4 MPI de era sa cobor din masina crezand ca stau pe loc.
Un prieten in care am incredere mi-a zis ca a mers in Grecia pe autostrada cu 170 dar foarte putin pentru ca a vazut la consumul instantaneu 13%.
Comment
-
Mergi cu 170, cu 180 nu prea, diferenta mare intre 170 SAU 180 )))
Guguspan: de mine s-a ras lumea cand am spus ca virgula cu o incarcatura suplimentara de ~150 kg am intins-o mai bine la drum (in loc de 160, pe aceeasi portiune incarcarcat un pic, tot timpul se duce la ~165-170).
PS: pe drum denivelat (atat perpendicular cat si paralel cu drumul) pana pe la ~120/h sta mai bine decat una cu suspensii sport, sau garda la sol mai mica - pe un preten cu Golf IV l-am pierdut iremediabil )) (exemplu Oradea-Arad, cine a fost pe acolo stie). Sare ea ca o capra, dar sta pe dum - acolo vezi ce bine e sa ai suspensie de Suv
Comment
Comment