Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• red_alin te referi la cat a prins geonny? sunt destui care au atins 185 pe ceas..conditii bune de vreme si cauciucuri bune sa ai.
    cum am mai spus viteza maxima atinsa de loganul de 1.4 este 162, cea din talon.la toate masinile exista erori la kilometraj.tinand cont ca 1.4 nu a fost conceput pt astfel de viteze si ca trage ditamai caroseria dupa..se comporta onorabil.
    TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• Cred ca flavio a facut putina lumina. eu pot spune cu tarie ca ce au declarat cei de la dacia 162km/h este ffff adevarat, dar cu ajutorul unor conditii "favorabile" - vant, configuratia si unghiul drumului - m-au ajutat sa prind pe ceas acele viteze.

Originally posted by Red_Alin View Post
      Tavi tu crezi?
      Daca crezi tu cred si eu.
      numele acestui thread este:"viteza maxima logan 1.4 MPI". Eu atat am prins si atat v-am spus; ca sunt unii care nu cred e o alta discutie. Daca ma ducea si pe mine capu' luam talonu' si scriam direct 162 si toti erau multumiti. Sa stiti ca nu spun povesti pescaresti sau vanatoresti, de aceea am si atasat poza si daca aveti pe cineva in masura sa va spuna daca este sau nu facatura chiar va rog; promit ca atunci cand ma voi deplasa iar spre Constanta o sa ma si filmez. Pana una alta vad ca cei din arad sunt mai rezervati in privinta vitezei 1.4mpi.
      Last edited by Geonny; 13 March 2009, 23:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu te cred man... si cand prind drumul mai liber cu siguranta am sa prind si eu 190, am prins 190 cu solenza cu masina plina.... si avea 200.000 km masina.... la fel are si loganu meu dar nu afost scos la drum lung niciodata si am reusit abia 172 cu el... in curand o sa-si dea drumu la drum si o sa mearga cu 190.....
        Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
        ID: cipry263

Comment

• geonny...eu unul te.am crezut si clar ca poza nu e fake..eu zic ca nu ai nimanui de demonstrat printr.o filmare ca iei 190.fiecare stie cat prinde golanul lui propriu.depinde si cum il exploatezi.
          cipry263..e de tinut minte ca ai luat 190km dupa 200.000 km.eu cred ca in timp motorul se uzeaza si nu mai prinde aceasi viteza dupa x mii km.
          trebuie sa iti doresti mult si sa ai si rabdare sa ajungi la 190 km/h cu golanu.
          poate ne spune cineva cu remapare daca atinge mai multi km/h.salutare
          TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• Pai Tavi cu ea remapata nu a atins 190 nici daca cobora de pe partie cu ea.)

Comment

• ti-am zis la logan inca lucrez sa ajung dupa 200.000 la 190.... dar la solenza am ajuns, probabil e si mai usoara masina..... acuma ramane de vazut.... daca ajung o sa fac o poza sau o sa filmez ca sa fie credibil ! ;) plus ca vreau sa fac si remapare !!
              Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.

Comment

• frateee....de-abia ajunge 16v-ul al 210 pe ceas cu 30 de cai in plus si voi cu o resoftare (unii, altii cgiar si fara) ce da 6 cai frumosi ajungeti la 190. altii au prins chiar chiar mai mult al dracu motoru asta mic si rau de la renou cat power zace in el dar nu e exploatat sau e prea scurta valea sa prinda mai mult. curat ghinion, io zic sa mai incercati, ca sigur ajungeti 16v-ul la topspeed si in maxim 1-2 ani o sa-l si depasiti cu povestile de pe forum...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• nu ma asteptam sa creada toti.....in fine !!!

Comment

• Si eu am prins 190 cu 1.4 an 2005 pe A2 cand mergeam la mare,e 1.4 dar poate multe.
                    sigpic #

Comment

• Eu mai mult de 165-170 nu am prins.Deci nu are rost sa spunem ca un 1.4 poate ajunge la 200km/h.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• Daca vine cineva si-mi zice ca a prins cu 1.4 180-185-190km/h in anumite conditii (vale, prapastie, uragan) eu pe asta il cred. Dar cand vine unul si spune ca el cu a lui nu a prins mai mult de 160 si de aici deduce ca logan 1.4 nu poate sa atinga alta viteza decat a lui mie mi se pare destul de naspa si eu unu nu cred.
                        Solutia: trecem viteza din talon ca sa nu mai fie loc de discutii)

Comment

• A mea cred ca are jigloru infundat, ca mai mult de 165 nu merge.

PS: 185-190 am vazut la 1.6 mpi, la 1.4 nu.

Comment

• cu atita vrajeala o sa creasca vinzarile la varianta de motorizare 1,4l......lasa-i frate ca o dau ei pe ulei in stilul asta, sau ajung la stiri mai sigur....

Comment

• sincer ma abtin sa mai declar ce viteza am prins,geonny te cred daca spui ca era si un pic de vale.sunt multi cu 1.4 care mi-au declarat ca au luat 190 dar remapati si stiu sigur ca acei oameni nu au nimic de castigat ca sa ma minta!daca sunteti toti "toma necredinciosul" de ce ati mai facut acest thread?daca nimeni nu crede?trebuia sa spuneti de la inceput...viteza maxima 1.4=162 si gata.abia astept sa-mi repar baba si sa filmez...atunci ce veti mai spune?si cine poate sa o faca!sa vedem atunci ce se va mai spune.ca nu sunt km reali e alta poveste!e vorba de km afisati pe bord ca nu toti ai gps!bafta tuturor si aveti grija la viteze maxime
                              "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• Las-o naiba de vale, la vale m-am dus si eu la 175 si mai mergea (ca sa fiu in rand cu textul cel mai des folosit) dar s-a terminat tarlaua.
                                Asta nu e relevant.
                                Dar ca vi si-mi spui ca la drum drept, fara vant, ba chiar si cu ceva persoane in masina ai mers cu 180...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google