Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by virtualmansorin View Post
    bine ca nu merge cu 300
    E 300 nu cred, dar asa...un 220-230 1.4 s-ar putea, mai prin Germania spre Munchen ca ie vale p-acolo. Dar musai sa ai masina full cu de toate, sa aspese bine pe drum, se duce leizar.

Alin: eu recunosc ca am mea mai mult de 160-170 nu poate, ce drac sa-i faci, nu toate sunt asa leizar, difera 1.4 de la un posesor la altu

Comment

• Asta asa e.

Comment

• @tavi: nu-i mai intarata, bah!
        @sorin: in 3-4 luni cred ca va depasi 16v la topspeed al dracu motoru asta micu
        @vasile: stai relax, ca nu-i motor tip 810 (vechea dacia 1300) ca sa-l segmentezi dupa mers 100km cu 130km/h. motoarele astea chiar tin la bataie de joc
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Hm...la cat am mers cu a mea cu 140-150 (mai mult pe tr IV, rar V) ar fi trebuit dupa unii sa imi mance un kil de oloi, sau sa am deja alt motor ))

Comment

• Adevarul ca dupa 140 cel putin la 1.4 mpi e o adevarata aventura.
            Motorul se chinuie,se vede ca nu prea ii place viteza.

Comment

• pe tine daca te-ar alerga unul intr-una si sa mai ai si-un rucsac de 25 de kile in spate, o sa-ti placa?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• in talon la viteza maxima constructiva realizabila ....162km/h. Aceasta este valoarea vitezii exacte pentru LOGAN 1.4mpi 4 cilindri,8valve. ...Autostrada Soarelui-cu un prieten in masina...175km.atinsa in regim blana...benzina Lukoil 98,atingand aceasta viteza la un sfert din distanta autostrazii Bucuresti-Constanta

Comment

• Deci...asta inseamna ca vreo 20 km ai tras de ea sau ?
                  Eu ultima data mai mult de 155-160 n-am putut, dar nu stiu cum naiba nici cei mai vitezisti nu s-au tinut dupa mine (curbe usoare, traseu Arad-Deva...spre Lipova), trmurau rotile ca naiba (musai un echilibrat!)
                  Last edited by Octavian; 24 March 2009, 21:21.

Comment

• Exact aceeasi treaba o am si eu,mai mult de 165km/h nu mai vrea.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• maxim am mers cu 175 km/h pe autostrada 2 vara trecuta dar e super instabila! la turati...era cam la 5000 ...
                      Last edited by andybv; 24 March 2009, 21:23.
                      Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI

Comment

• Pot confirma, la 175 ai cam 4900 rpm, de doua ori am vazut acu acolo dar conditii bune (o data la vale,alta data ceva vant )) )

Comment

• pe vantul asta nu am reusit mai mult de 110 km/h

dar consuma ca la 140

adevarata maiestrie sa conduci logan cu viteza mare pe vremea asta mai ales cand treci pe langa tiruri...uihiuuuu
                          sigpic

Comment

• Dar la ce va referiti ca e instabila? Vibreaza masina sau ce?...ca de la 140 km in sus sizez doar ca directia se face...fleasca))...atat ( cand mai trec pe langa TIR-uri se mai simte)
                            Last edited by darksid3; 24 March 2009, 21:34.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• la 140 cand trece un TIR ti frica sa nu zbori de pe carosabil.Zici ca e Matiz dar nu imi explic de ce...

Comment

• Pe autostrada e ok...e din cauza ca trece prea mult aer pe sub masina si incepe sa creeze fenomenul de portanta mai ales ca Loganul nu e o masina grea...dar eu am intrebat ca nu stiu la ce se refera multi cand spun ca masina e instabila. Vibratii, tzopaiala sau pur si simplu directia care devine moale?
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google