If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E 300 nu cred, dar asa...un 220-230 1.4 s-ar putea, mai prin Germania spre Munchen ca ie vale p-acolo. Dar musai sa ai masina full cu de toate, sa aspese bine pe drum, se duce leizar.
Alin: eu recunosc ca am mea mai mult de 160-170 nu poate, ce drac sa-i faci, nu toate sunt asa leizar, difera 1.4 de la un posesor la altu
@tavi: nu-i mai intarata, bah!
@sorin: in 3-4 luni cred ca va depasi 16v la topspeed al dracu motoru asta micu
@vasile: stai relax, ca nu-i motor tip 810 (vechea dacia 1300) ca sa-l segmentezi dupa mers 100km cu 130km/h. motoarele astea chiar tin la bataie de joc
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
in talon la viteza maxima constructiva realizabila ....162km/h. Aceasta este valoarea vitezii exacte pentru LOGAN 1.4mpi 4 cilindri,8valve. ...Autostrada Soarelui-cu un prieten in masina...175km.atinsa in regim blana...benzina Lukoil 98,atingand aceasta viteza la un sfert din distanta autostrazii Bucuresti-Constanta
Deci...asta inseamna ca vreo 20 km ai tras de ea sau ?
Eu ultima data mai mult de 155-160 n-am putut, dar nu stiu cum naiba nici cei mai vitezisti nu s-au tinut dupa mine (curbe usoare, traseu Arad-Deva...spre Lipova), trmurau rotile ca naiba (musai un echilibrat!)
Dar la ce va referiti ca e instabila? Vibreaza masina sau ce?...ca de la 140 km in sus sizez doar ca directia se face...fleasca))...atat ( cand mai trec pe langa TIR-uri se mai simte)
Pe autostrada e ok...e din cauza ca trece prea mult aer pe sub masina si incepe sa creeze fenomenul de portanta mai ales ca Loganul nu e o masina grea...dar eu am intrebat ca nu stiu la ce se refera multi cand spun ca masina e instabila. Vibratii, tzopaiala sau pur si simplu directia care devine moale?
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment