Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 140-145 pe drumul Bacau - Vaslui cu inca o persoana in dreapta cand mergeam la tzara. Foarte urat drumu, cu multe serpentine. Sunt si portiuni drepte.
    Putin peste 4000 ...ceva de genu si chiar ma mira faptul ca nu era zgomotoasa. Trebuie sa intru si eu odata pe autostrada sa vad si eu cum face pe la 160.
    In general mie nu-mi trebuie mai mult de 120-130

Comment

• Originally posted by Seba View Post
      mai aveti un pic si bateti clior rs de 200 de cai. am vazut mai ieri pe clubkia unu cu 1.4 si 240km/h. sunteti pe drumul cel bun, oricum...la logan 16v
      Si eu cand iti ziceam sa'ti iei modelul 1.4 OPT VE ... tu batman batman ....

Comment

• sa zic si eu .... 175 KM/H 5 persoane in masina ,de la Lepsa spre Focsani ,este strada buna si lata ! Nu imi venea sa cred Oricum acum mie frica la 140 km/h debea astept arcuri sport,echilibrare roti si geometrie !

si apropo ce este de facut sa nu se mai simta/auda vantul ?

Comment

• Am doar poza cu 190, restul nu le mai gasesc. Gagica e paparazzi, fotografiaza si vantu, are cateva mii de poze din excursia aia. Pe la 198 mi s-a facut frica si am luat piciorul de pe acceleratie. Nu tremura, da senzatia de nesiguranta era imensa, o depaseste chiar si pe cea din Alfa Romeo coupe, masina care era in topul meu la categoria senzatie de nesiguranta.
          Attached Files
          Last edited by guvidex; 11 June 2009, 20:11. Reason: atasare poza

Comment

• Aha, deci ti-a fost frica.

Ce se stia, dar remarcat ieri, pe caldura mare e varza, greu de tot ~150-155, au fost cam 38-40 grC (la soare mai!), greu am putut sa depasesc un Polo 1.2 (si ala la blana).

Comment

• Originally posted by dany_6900 View Post
              sa zic si eu .... 175 KM/H 5 persoane in masina ,de la Lepsa spre Focsani ,este strada buna si lata ! Nu imi venea sa cred Oricum acum mie frica la 140 km/h debea astept arcuri sport,echilibrare roti si geometrie !

si apropo ce este de facut sa nu se mai simta/auda vantul ?
              Las-o tu mai usurel,ca la virsta asta nu te da experienta in sofat afara din masina,si ,cel mai important daca mergi cu 100/h nu o sa mai suiere nici vintul.Este un sfat de bine.

Comment

• 150 la centura ploiesti ... imediat cum intrii dupa semafor... noaptea cu tovarasii in masina.. ma intreceam cu alti tov .. e mai stabila decat la 120 ) ii dadeam in maxim da nu mai aveam loc .. oricum la drum drept la 150 si fara vant mi s`a parut bine ... dar nu excelent p.s. Ii dau 180 dupa ce imi fac Casco )
                Daca tot o calci... calc`o pana la fund

Comment

• Tie iti faci Casco?...sau masinii?
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Masinii ) ea sa fie sanatoasa k eo... )
                    Daca tot o calci... calc`o pana la fund

Comment

• Uite omu a facut poza la 190km/h pe bord eu cand zicema ca am prins 185km/h unora nu le prea venea sa creada.Acuma vad ca daca aveti poza nu mai ciripiti.

Originally posted by Florin80 View Post
                      Da, am observat ca, cu cat mergi mai repede cu atat eroarea fata de GPS este mai mare. De ex., la o toyota avensis aveam 220 pe bord( pe la nemti) si pe GPS 201-202km/h.
                      Tin sa te contrazic masina din dotare arata 4-5 km eroare si la 30km/h si la 200km/h pe gps, iar pe masina diferent intre bord si afisaju electonic doar 2km/h.
                      Pe autostrada la 200km/h in bord GPS imi arata 195 km/h.

Comment

• Logan 1.4 cu 165 km/h, mai mult nu am mers ca am ambreiajul varza iar turatia o lua razna si sincer n-am nicio emotie la viteza aia eu merg 140 sau 160 (pe autostrada) iar de consum nici ca-mi pasa. Abia astept sa ii schimb ambreiajul sa incerc mai mult ca poate.

edit: Octavian si eu eram pe A1 veneam acasa spre Bucuresti si ma depasise la 140 un Polo 1.2, am apucat sa ii vad motorizarea, si m-am gandit ca e mai varza decat Logan 1.4, n-am reusit sa il ajung dar macar il vedeam in fata, abia astept sa-mi schimb ambreiajul ca trebuie sa o iau cu vorba buna)) intelegi.
                        Last edited by aleXpeed; 12 June 2009, 00:19.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Polo 1.2 benzina are viteza maxima constructiva mai mica decat Logan 1.4...bine, probabil se simte ceva mai stabila dar chiar si Loganul, pe autostrada e ok si la 160 cu conditia sa ai toate rotile echilibrate corect.
                          Am observat ca daca ai presiunea in anvelope mai mare de 2.2, spre exemplu 2.5, ajunge mai repede la viteza maxima.
                          Pe sosea e cam riscant sa mergi la viteza asta.

PS: Ultima oara pe A2 era un pustulica cu un Logan 1.4 cu evacuare tiganita dupa zgomot...nu l-am mai prins nici la 165 km/h...s-a tot dus...ce-o mai fi tiganit la ea nu stiu dar numai 1.4 n-ai fi zis ca este.

Comment

• Ii fac presiunea in roti odata pe luna, cand n-am pe ce-mi cheltui banii sau cand am vulcanizarea in drum. De Polo ala ma luasem ca stiu ca are coeficientul kg/cp mai varza decat al Loganului 1.4. Motorul de Logan 1.4 e bun, dar cu un ambreiaj problematic nu va recomand, abia astept sa il schimb sa vad ce stie, cand e rece e bomboana, cand se incalzeste e jale).
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                              Polo 1.2 benzina are viteza maxima constructiva mai mica decat Logan 1.4...bine, probabil se simte ceva mai stabila dar chiar si Loganul, pe autostrada e ok si la 160 cu conditia sa ai toate rotile echilibrate corect.
                              ..................
                              Nu te lua dupa viteza maxima data de carte, aia 5-6km in plus la Logan nu sunt cine stie ce mai ales ca Loganu are/atinge viteza maxima intr-un timp nedeterminat....(dif e fata de Polo asta nou, modelu precedent cred ca are viteza ceva mai mare).
                              Ce se simte pana pe la 140 e surplusul de putere la 1.4 mpi fata de 1.2 de pe Polo (de 1.4 nu te ti).

Comment

• Pai de 1.2 55 cai discutam...asta care se vinde acum.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google