Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu stiam ca asta nou are 60 cp, oricum neesential.
    E vorba de modelu anterior 64 cp care la cat e de mic, fuge destul de bine, cred ca are aceeasi viteza max ca 1.4 mpi (numai ca la 1.4 mpi nu prea stii cand atingi aia 160/h).
    Asta e avantajul, ca la forja se simt aia cativa cp in plus, si daca se accelereaza de la ~120 il iei.

Comment

• sa nu uitam ca a ta e remapata (sper sa nu ma insel)
      sigpic

Comment

• 55-60 de cai (o perioada spuneau ca au 55, acum Polo Happy are 60 - cica)...dracu sa le ia de terebenghiuri . Oricum n-as da banii pe asa ceva, de dama e ok.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
          sa nu uitam ca a ta e remapata (sper sa nu ma insel)
          Este, dar spre viteze mari nu prea e diferenta (doar ca se infige o idee mai bine), tot ca una stock fuge.

PS: ma minunez in continuu cand vad ce viteze ia 1.4 (190-195 ), cum am mai spus, nu stiu cum naiba pe drumurile care le fac eu n-am vazut nici unu' care sa ma impresioneze, sa treca cu 180 pe langa mine, oare unde stau ascunsi bolizii astia? ))
          Cel mai tare ma distrez la deal cand prind cate un 1.4 care ii da blana, si tot trec cu 2 km in plus asa...usurel pe langa el (si apoi scoate pistoanele afara ca sa ma depaseasca).
          Last edited by Octavian; 12 June 2009, 09:25.

Comment

• Pe A2 160 km/h pe bord si pe gps 151 km/h

Comment

• de poza la 190 nu vreau sa comentez, dar deja la 198 io zic ca bati multe 1.6_16v. mah, chiar asa prosti is astia de la renou de s-or chinuit sa faca un motor de 105 cai ca sa mearga mai prost decat unu de 75 de cai?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• A spus omu ca la vale a prins atata ))

Pacat ca nu se vede si turometrul, sa-mi fie cu iertare , dar la 190 ar trebui sa fie in jur de 5500 rpm (la 175 sunt 4900-5000 rpm) din terminatia acului nu prea pare a fi acolo, suspectez un ~5000 rpm.
                La Seba, ca-mi ''rezolv'' eu acele la bord, sa vezi cum iau 190 cu utilaju, linie dreapta, chiar un pic de deal

Comment

• 190 de muste pe parbriz, sau ce? vezi ca nu-i placut sa ti se lipeasca de parbriz in depasiri fluturi kamikaze care zboara cu 2 foi pe contrasens si nu mai apuca sa fereasca masina al drecu, cum se intind pe toata fereastra, ca nu mai vezi nimic de ei...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ma dezamagesti, 190 km/h/ceas mai! )) , defapt cred ca o sa fac sa arate 220, sa para ca rupe acu

PS: chestiile alea ce se lipesc pe parbriz sunt fluturi si muste constipate.

Comment

• Nu stiu care este treaba dar eu am 1.4mpi , remapat de pe la vreo 70000 , acu are 83000 si ai dau sa bea numai Alto 101 (rompetrol) si viteza uzuala pe europeana 170 , iar top speed si nu la vale este de 185 sui mai mergea dar nu o mai fost loc.
                      Asa ca nu stiu ce sa zic , daca ai dai cei trebuie 1.4 mpi nu te lasa .
                      sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• Da...intotdeauna mai mergea daca nu se termina tarlaua ))
                        Cu benzina scumpa e posibil (si remapata) sa mai creasca cu un ~3-5 km viteza maxima.

Lasand gluma, la gabaritul masinii, aerodinamica, garda la sol (factori foarte importanti) puterea motorului, 150-160 km/h e cat se poate de OK, nu e nimic in neregula.
                        180-200 km/h sunt in primul rand ''rezervate'' motorizarilor mai puternice (ref 1.6 16V) care au de unde, nu se poate la Loganu 1.4 sa poti cere mai mult.

Comment

• muhahahahaha
                          Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                          Its just a car ...

Comment

• Si mai veneau si masini....si gagica in dreapta, inuman.

Comment

• 165 cu logan pe gaz am si poza dar nu pot sa o atasez...... poza e facuta pe A1!

Comment

• 165 pe A1 cu logan 1,4 mpi pe gaz si am comutat si pe benzina si tot nu crestea
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google