am franat eu de pe la vreo 130/h pana la 40-50/h, dar nu a fost nici o senzatie nasoala, abs-ul si-a facut treaba
Viteza Maxima 1.4 MPI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postam franat eu de pe la vreo 130/h pana la 40-50/h, dar nu a fost nici o senzatie nasoala, abs-ul si-a facut treaba
Originally posted by Octavian___30 View PostEeee fii cuminte, e foarte stabila pt unii
Asa este, instabila la viteze mari si la franare violenta e senzatie super nasoala (am fo' nevoit odata sa franez tare de la 150 la ~80, nasol, parca vrea sa se rostogoleacsa pe lungime).
Vezi poate a batut un pic vantu din fata cand ai luat numa 120/h cu ea, fiind si neforjata n-a putut.
Acum poate s-au mai curatat injectoarele
Comment
-
Cu amortizoare mai rigide oleaca si arcuri care sa lase suspensia cu 30-35 mm (defapt un kit complet) isi schimba destul de mult comportamentul la viteze mari.
Avantaju e pe drumuri rele cu susp asta stock (ce frumos a fost cand pe drum nasol de munte - acu 2 luni - numai eu si un SangYong am putut trece de niste santuri - drum unde altii s-au oprit, gata, pana acolo au putut merge ) si eram cu masina incarcata).
Dar cat mergem noi pe drumuri de munte si de tara...?
PS: Oricum si asa, pana in ~130 e ok sa mergi cu ea, pt drumurile noastre suficient.
Din pacate multi dintre noi confunda Loganu(masina de familie) cu masina super serioasa, de clasa domle, care face de ras masini cu pretentii....asa suntem noi cateodata (si eu) nematurizati/ne mai apuca vandaliileLast edited by Octavian; 18 August 2009, 14:34.
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostCu amortizoare mai rigide oleaca si arcuri care sa lase suspensia cu 30-35 mm (defapt un kit complet) isi schimba destul de mult comportamentul la viteze mari.
Avantaju e pe drumuri rele cu susp asta stock (ce frumos a fost cand pe drum nasol de munte - acu 2 luni - numai eu si un SangYong am putut trece de niste santuri - drum unde altii s-au oprit, gata, pana acolo au putut merge ) si eram cu masina incarcata).
Dar cat mergem noi pe drumuri de munte si de tara...?
PS: Oricum si asa, pana in ~130 e ok sa mergi cu ea, pt drumurile noastre suficient.
Din pacate multi dintre noi confunda Loganu(masina de familie) cu masina super serioasa, de clasa domle, care face de ras masini cu pretentii....asa suntem noi cateodata (si eu) nematurizati/ne mai apuca vandaliile
Comment
-
Eu am dat in ea pana la 170 pe A2 la intoarcerea de la mare acum 2 luni.Masina mea nu mai vazuse asa viteza pana acum.Nu am lasat mai jos de 150 toata autostrada.Chiar s-a comportat bine,m.a suprins faptul ca loganurile 1.6 8v mergeau cuminti,in jur de 120.Si se dau cocosi ca au 1.6,adica 15 cai in plus pe care nu ii folosesc.Sunt de parere ca se exagereaza cu motorul asta de 1.4,toata lumea il desconsidera nemeritat,e un motor EXTREM de fiabil care duce loganul la viteze pe care le prinde si cu motoarele mai "bune".Consider ca dupa 130-140 nu merita sa dai in ea.Eu sunt foarte multumit de alegerea pe care am facut-o.
Comment
-
Pe "autostrazile" din Romania nici nu merita sa mergi mai mult de 140 indiferent ce masina ai (de sosele nici nu mai spun)...cat despre consum, oricare incepe sa pape binisor de la 120-130 in sus.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by PCH View PostEu am dat in ea pana la 170 pe A2 ....................m.a suprins faptul ca loganurile 1.6 8v mergeau cuminti,in jur de 120.Si se dau cocosi ca au 1.6,adica 15 cai in plus pe care nu ii folosesc..............
Iti spun eu ca cei mai vitezisti sunt cei cu 1.4, avem mai tot timpul ceva de demonstrat ( ''ca pot ma', am cu ce ma'! '')
PS: in perioada asta cum a mai scazut temp afara, i-am mai dat si eu 170 , cu toate ca acul kilometraj la mine e dat inapoi cam ~3 km, unde altii au 100 pe ceas, eu am 96-97.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostEu am dat in ea pana la 170 pe A2 la intoarcerea de la mare acum 2 luni.Masina mea nu mai vazuse asa viteza pana acum.Nu am lasat mai jos de 150 toata autostrada.Chiar s-a comportat bine,m.a suprins faptul ca loganurile 1.6 8v mergeau cuminti,in jur de 120.Si se dau cocosi ca au 1.6,adica 15 cai in plus pe care nu ii folosesc.Sunt de parere ca se exagereaza cu motorul asta de 1.4,toata lumea il desconsidera nemeritat,e un motor EXTREM de fiabil care duce loganul la viteze pe care le prinde si cu motoarele mai "bune".Consider ca dupa 130-140 nu merita sa dai in ea.Eu sunt foarte multumit de alegerea pe care am facut-o.
daca ai prins vant la pupa...150-160 e vis.
Comment
-
aveam vreo 138/h cu uragan la pupa si cu acceleratia apasata mai mult de 3/4 poate mergea mai mult, dar se termina tarlaua ( si consuma galoane intregi). pe A2 se intampla astaLast edited by bogdan_1984; 14 September 2009, 17:11.sigpic
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostProva domnilor nu pupa. Pupa e fundul. . Bogdane mai esti si de pe malul Dunarii. .
apoi daca era de la pupa spargeam viteza sunetuluiLast edited by bogdan_1984; 14 September 2009, 18:24.sigpic
Comment
Comment