Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by marmel View Post
    am avut si eu logan de 1.4 si iam dat 160 pe autostrada da nu mai putea era lesinata.....parerea mea dak o tii constant la 160 drum lung cre cai refaci setu la intoarcere........
    Aoleu, asta inseamna ca trebuia sa schimb pana acum 5 seturi motor?? Mai stiu cazuri de Loganuri care pot duce a 5-a mult mai sus de 160 constant (pe ceas) toata autostrada si nu au patit nimic..

@Loganu: mare adevar ai spus!
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• eu am mers pe o centura relativ scurta....am prins in tr 4 ...160km/k (reali)

probabil ca prinde si 165.....dar la drum luuung. (parerea mea)
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• cat de curand o testez si eu , turda-gilau , e gata A3-u
        Its just a car ...

Comment

• Cel mai mult am mers cu 170km pe Bucuresti - Pitesti o perioada scurta de timp...masina mergea bine doar ca zgomotul de la motor este foarte puternic...
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

• Originally posted by marmel View Post
            am avut si eu logan de 1.4 si iam dat 160 pe autostrada da nu mai putea era lesinata.....parerea mea dak o tii constant la 160 drum lung cre cai refaci setu la intoarcere........
            Stai linistit ca nu pateste nimic, am lucrat 6 luni in Pitesti si faceam zilnic naveta pe A1, si cum mi se deconta benzina faceam toata autostrada cu 160 constant. In afara de consumul mare nu are nici o problema.

Comment

• 190 Km/h...spre Bucuresti, cu doua persoane in masina, in rezervor benzina de la petrom 99+...

Comment

• Salut
                168km/h semnalat de un gps si 181km/h semnalat de bord pe autostrada dinspre budapeste spre romania.
                Viteza am mentinuto constant pe 50 de km la o rotatie de undeva intre 4700 si 5000. A fost stabil si in afara de sunetul ala ingrozitor de sub capota nu am observat nimic special. Din cate am inteles peste 120 te minte ceasul cu 12 sau 13 km/h (am auzit intr-o editie de promotor) care s-a dovedit a fi adevarat.
                Consum intre 7,5 si 8l
                Masina nu avea 2 luni de cand l-am luat nou nout
                De atunci nu am mai incercat.
                De obicei ma opresc la 140km/h pe autostrazi, fiindca asa ma incadrez in viteza legala

P.S. gps-ul arata viteza reala, o data, cred ca la intrare in sibiu parca, nu mai stiu exact, am prins un dispozitiv ce masura viteza, si cel de pe gps conincidea cu cel de pe dispozitiv si nu cu cel de pe bord

Comment

• Originally posted by cristidedea View Post
                  190 Km/h...spre Bucuresti, cu doua persoane in masina, in rezervor benzina de la petrom 99+...
                  Masina este standard? Ai aer conditionat?
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• @danid: daca la 140 ia vreo 8 si tu la 170 ai scos 7.5, cred ca la 240 incepea sa produca benzina...pacat ca nu poate sa mearga asa tare
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• am tinut-o 90% din A2 cu 160 -170...nu i-am dat niciodata 180,nu stiu daca prinde,cert este ca la viteza cu care m-am intors de la mare a consumat garla,nu cred ca a luat 7,5 sau cat a spus colegul de mai sus,poate remorcata,sau pe o platforma la relanti sa consume atat

Comment

• La 130 constant consuma 7.5/100 km.
                        Dar daca in prealabil ai mers cu 90-100, media va fi probabil de 7.5. Altfel, consumul este in jur de 11-12. Cel putin la masina mea.

Comment

• Voi incerca 240 poate intr-adevar produce benzina
                          Ei s-ar putea ca in acei 50 de km sa fi consumat mai mult, nu stiu fiindca nu am consum instantaneu pe cb...dar la final valoarea pe cb intr-adevar a fost intre 7,5 si 8L
                          Am facut poza la viteza aia, dar nu il mai am...data viitoare voi avae mai mare grija

Comment

• a, consumul mediu se poate sa fie sub 8 daca ai mers putin cu viteza aia si-n rest ai mers normal. din postul tau eu am inteles ca atata a luat la 170 si am ramas prost cand am citit
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Viteza maxima atinsa de mine a fost de aproximativ 165 km/h (pe kilometraj), la viteza asta aveam 4500 rot/min.
                              http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• Cam atatea rotatii ai la vitezta aia,daca nu putin mai mult.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google