Viteza Maxima 1.4 MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• acum cateva zile am luat viteza asta pot zice destul de rapid ... si simteam ca mai mergea mai mult masina , mai tragea inca ,urca acul dar .. s-a terminat parcela )
    Attached Files
    Its just a car ...

Comment

• In cate secunde ai atins viteza asta, de este asa de rapid?

Comment

• nu stiu , in cativa km ,3-4 km,cel putin mi se parea ca am ajuns repede la viteza respectiva, tin sa precizez ca atunci cand am inceput sa o calc aveam cam 90 si i-am dat a 3-a , a 4-a pana la 155-160 si dupaceea a 5-a
        Its just a car ...

Comment

• Daca in 3-4 km ai ajuns la ~170 (pe ceas) sigurat ai avut si vant din pupa (fara sa-ti dai seama).
          La mine a trecut acu de multe ori de 170, dar favorizat cam de fiecare data.
          O sg data s-a dus la 170-172, dar pe vreo 10-15 km de drum drept.
          160-165 acolo se caca pe ea.

Comment

• nu aveam nici un vant sa zici 5 km da nu mai mult doar inainte m-am fost dat jos din ea in peco
            Its just a car ...

Comment

• Lasa ca ai ceva vaioage p-acolo.
              Data viitoare pune si GPS-ul in functiune, sa nu ramai dezamagit daca vezi ca nu trece de 160-165.

Comment

• trece de 170 linistit , numai ca ai nevoie de sosea.
                sigpic #

Comment

• Sunt curios pe autostrada, voi, remapatii cat va duceti maxim.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• eu remapat ma duc pana la 195 km in blana.
                    sigpic #

Comment

• nu stiu de ce nu te cred....
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                        Sunt curios pe autostrada, voi, remapatii cat va duceti maxim.
                        200...lejer...si ar mai merge ca pedala este, numa ca se termina drumu.

Comment

• Daca e sa o luam asa, si mie-mi rupe aderenta pe a 4-a din mers si inca nu am cip nene... ca e pe zapada e altceva.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• eu ma mai repet o data....am 1.4 remapat.
                            Pe distanta de max5 km am prins 160 real in tr 4.
                            daca bagam in tr5 cred ca incepea sa scada viteza..sau nu mai urca....(asa am patit iarna trecuta...dar era vant destul de puternic atunci)
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• salutare cu loganul meu 1.4 ambiance pe a1 am mers 190km/h mentionez ca de cand am luat masina sa mers cu ea numai la maxim in afara iar in oras numai mers sportiv

Comment

• inseamna ca datele date de constructor sunt abureala..si iti dai seama cat de tare merge un 1.6 atunci

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google