Deschid acest thread deoarece am auzit varianta ca daca se inlocuieste pompa de benzina de pe logan cu cea de pe clio masijna ar avea un consum mai mic si ar mai castiga cativa caluti.Sincer nu prea cred asta si astept si opiniile voastre,cineva spunea ca este adevarat deoarece aceasta ar mai multa presiune decat pompa stock.Oricum este o afacere deoarece este mai ieftina
Pompa De Benzina De Clio Pe Logan
Collapse
X
-
eu nu cred ce zici tu acolo ) .Am clio si tot aud zgomotul,parca nu asa tare dar nu cred ca e din pompa, ci mai degraba de cat de groase or fi banchetele .Cai se castiga cu nemiluita,mai ales daca pui de aia de RS ,la fel si consumul...scade cu minim 2% . )
Am una de clio de vanzare la 200 lei daca vrei sa incerci.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pacat ca nu pot sa te cred.daca aveai pompa de vanzare stiai ca se afla in fata la motor nu in rezervor.(am dedus asta pentru ca tu ai spus de banchete ca sunt groase).din cauza asta stricam unele threaduri pentru ca apar oameni ce spun aberatii sau ....Last edited by Seba; 27 February 2012, 20:57.
Comment
-
vrei sa`ti fac o poza cu ea ? si sa ti arat ca e sub bancheta din spate ?
acuma ca tu ai vrut sa pui pompa de diesel e partea a2a , dar majoritatea pompelor de benzinare se afla in rezervor...
asa ca ,las`o mai moale cu alcoolu , ca bati campii.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pacat ca nu pot sa te cred.eu am auzit zgomotul si este mai placut si dureaza mai putin.plus ca nu se mai aude nici acel zgomot urat la motor dupa ce ii faci resoftare.(la acel logan nu mai face motorul ca o rajnita dupa resoftare ,dar nu pot garanta ca datorita pompei nu mai face asa urat motorul )
Comment
-
Originally posted by biancamarius5 View Postpacat ca nu pot sa te cred.daca aveai pompa de vanzare stiai ca se afla in fata la motor nu in rezervor.(am dedus asta pentru ca tu ai spus de banchete ca sunt groase).din cauza asta stricam unele threaduri pentru ca apar oameni ce spun aberatii sau ....
Si , ma rog, unde e montata pompa, la motor? Pompele de benzina la 95% dim motoare (inclusiv logan) sunt montate in rezervorul de combustibil. Cum spune si Cristi, la Clio nu se aude asa de tarepentru ca Renaultul este mult mai bine insonorizat. Eu am un Clio si un MCV. Ambele cu 1.5 dci. Loganul este mult mai zgomotos decat Clio.
Comment
-
pai si atunci cum poti sa zici ca nu ma crezi cand tu habar n`ai unde se afla pompa si nici nu ai vazut vazut vreodata o pompa acolo,doar ai auzit ca asa ar fi pe masinile facute pentru groenlanda , iar eu am dat`o jos acum 2 luni de pe masina si culmea era sub bancheta,dar na masina mea nu e facuta pentru alaska.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Bai xp-ule tu stii ca pompa de benzina este sub capota si nici ca daca ai 5 braduti la oglinda castigi 10 cai???
Mama ce mecanici este unii
Pompa de benzina de rs nu cred ca face mare lucru fara injectoarele si rampa de injectie tot de la rs
Comment
Comment