Diesel Vs Benzina Vs Gaz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by JERE View Post
    vrei sa vezi dieseluri in competitii ??? vezi WTCC... unde seaturile Leon tdi domina clar bmw pe benzina !!! asa ca mai toti LOGANARII ar cumpara diesel dar e vorba de bani, si poate riscul prea mare de injectoare picate (la diesel) ... Nu cred ca va merge un dci 10 ani sau 200.000 km fara probleme la injectie( injectoare, pompa ...) , mpi-urile da ! fiecare se orienteaza in functie de banii pe care si permite
    Citeste putin regulamentul din WTTC sau LeMans sa vezi cate avantaje are diesel-ul fata de benzina, asta ca sa poata sa tina pasul. Daca nu ar fi restrictii sau ar fi la fel la toate motorizarile, nu ar avea niciun sens un diesel, de acolo si limitarile mai severe pentru benzina. Nu te imbata cu apa rece .

PS - "mai toti loganarii ar cumpara diesel" - buna gluma
    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• dieselul poate sa suplineasac a lipsa naturala de putere fata de benzinar doar cu turbo. aici se impute treaba. un diesel cu o turbina adevarate si cu state of the art performance cred ca pana la urma depaseste un aspirator pe benzina. nu mi se pare corect deloc.

Comment

• Faceti o linie intre un 1.4 mpi si un 1.5 diesel dar cu turbina scoasa ca sa fie ambele aspirate. Asa mi s-ar parea cel mai corect.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Si ca as fie treaba buna sa le schimbati si cutiile de viteze intre ele,asa,de dragul corectitudinii.

Comment

• Bre, da ma lasi cu dieselul vijelios...Pe 400 m e mai lenes ca un 1.4.

Comment

• Nu stiu cum este pe 400 m,cert este ca in 67000 km nu m-a depasit vreodata nici o sageata albastra de 1,4.
              Acum fara suparare,pe hartie si in filmele pe 400 m 1,4 bate tot,din nefericire viata bate filmul.Oricum nu pot sa inteleg ce legatura ar fi intre logan de orice model si cursele LeMans.

Comment

• De cand este relevanta o asemenea statistica, gen cate masini de tipul X te-au depasit ? Ca sa nu mai spun ca sunt sanse minime sa nu te fi depasit niciun logan 1.4.

Sa inteleg ca eu daca depasesc un S500 am masina mai tare ca a lui ? Sau daca ma depaseste un dCi 70CP e mai rapid in general ? Ca masina X sa depaseasca masina Y e nevoie doar sa ruleze cu o viteza ceva mai mare, atata tot, daca eu am 100 km/h pot depasi orice Ferrari care ruleaza cu 95 km/h. Am vazut fel de fel de argumente dar asta parca e prea de tot.
                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Nu stiu cat este de relevant,dar sa stii ca 1.6 16 valve m-au depasit foarte multe,stii ce ma deranjeaza cel mai tare ,faptul ca multi amici care au masini mai bune fac misto de "loganarii" care tin soseaua blocata mergind cu 80-90 km/h.

Comment

• Pai si ce treaba are cu masina? E o problema de mentalitate daca ei blocheaza soseaua la viteza asta...sau poate au facut toti o intelegere tacita si vor se respecte legea, daca e vorba de sosea.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by mariandci View Post
                      Nu stiu cum este pe 400 m,cert este ca in 67000 km nu m-a depasit vreodata nici o sageata albastra de 1,4.
                      Acum fara suparare,pe hartie si in filmele pe 400 m 1,4 bate tot,din nefericire viata bate filmul.Oricum nu pot sa inteleg ce legatura ar fi intre logan de orice model si cursele LeMans.
                      Nici pe mine nu m-a depasit niciun dci pana acum.

Comment

• am impresia ca e rost de flame. dci vs benzina. daca as fi moderator l as inchide. si pentru a cincspe miliarda oara. dci consuma putin dar e lenes. benzina e sportiva da consuma mult. gazul cade undeva la mijloc. depinde numai si numai de ce vrei si pentru ce iti doresti masina. nu le poti avea pe toate.

Comment

• Mergeam si pe gaz, nu cred ca e rost de flame, nu prea am vazut topicuri cu flame-uri la greu intr-un GPL vs. Diesel deci nu se pune.

Comment

• Il mai lasam deschis...poate se lasa cu "premii"

Comment

• Momentan mie imi surade ideea de GPL.
                              O instalatie costa 2000 ron, butelie toroidala.
                              Banii astia se recupereaza in 12000 km, la un consum mediu de 9/100.
                              Mi se pare f avantajos.
                              Pana acum vad ca motorul lui Alex n-a crapat si are 207 000 km, si chiar mere beton.

Comment

• ...si scrii pe butelie "NOS"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google